B)
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
genc ülkücüler
"bize faşo diyenler ya hayındır ya puşttur" asjsgfd of süper ya
/watch?v=vaNhne5bA08 bu arada giremeyen olursa
/watch?v=vaNhne5bA08 bu arada giremeyen olursa
[video]http://vtunnel.com/index.php/1010110A/c8fafc05914abaaf08573feec918d01cf3e598bc2fb656ea12aabc6381adcb29e122c47cbfc9c36b19318?feature=oembed" width="459">
Atam evet suçlu biziz yetiştiremedik sana layık bir nesil...
Olayın Atatürk ile olan bağlantısını ben kuramadım ama? Adamlar var olan bir şarkıya kendi kafalarınca klip çekmişler , Atatürk veya Türkiye Cumhuriyetine layık olmayacak bir davranış mı sergilemişler? Atamıza layık olan nesli belirlemek sana mı vazife?
Bu video sahibinin ideolojik görüşü çok açık ve yalnızca çekilenlerce eğlence unsuru taşımadığıda bununla birlikte haşa tabiki bana düşmez bunu ben değil Atatürk belirtmiştir.Burada bu tartışmaya girmeyi hiç beklemiyordum.Neyse o yorumumu kaldırıyorum.
"Hayır, ne komünizm ne de faşizm… Bu iki ideoloji de memleketimizin, ulusumuzun gerçeklerine, karakterine asla uymaz. Şunu da ilave edeyim ki, ne faşizmin ne de Nazizm’in sonu yoktur."
M.Kemal Atatürk
"Hayır, ne komünizm ne de faşizm… Bu iki ideoloji de memleketimizin, ulusumuzun gerçeklerine, karakterine asla uymaz. Şunu da ilave edeyim ki, ne faşizmin ne de Nazizm’in sonu yoktur."
M.Kemal Atatürk
Tamam işte şarkı da ne diyor? Faşist olmadıklarını veya onlara faşist diyenlerin bilmem ne olduğunu söylüyor. Yani bu durumda ne oluyor? Adamlar Atatürk'ün sözüne sahip çıkıyor. di mi?
Ya dalga mı geçiyorsun faşist değiller mi?Bana neyi kimi savunuyorsun.Ben onların 7 tanesiyle aynı odada kalıyorum ve 3000 tanesiyle aynı yurtta yaşıyorum.Benim yaşadıklarımı, gördüklerimi, bildiklerimden ya daha iyisini biliyorsun yada kendi ideolojini savunuyorsun burada lütfen böyle tartışmalara girmemek için değiştirdim işte konuyu kitlettirme eğlence yeri burası sevmediysen sevmedim de bırak...
Neyse tamam uzatmayalım. Evet bende o idolojiyi savunuyorum sen idolojiyi çarptıranlarla aynı odaya denk gelmiş olabilirsin doğrudur. Okuyarak , inceliyerek , araştırarak , etrafına sorarak aslolanı öğrenirsen daha iyi olur. Aslolan hiçbir zaman faşizm değildir. Neyse tamam sustum bana cevap veren olursa da cevap vermicem. Haklısın yeri değil burası.
Abi yaklaşık 30 yıldır kafa tokuşturan bi neslin nasıl normal olmasını beklersin.Her defasında beyin hücreleri eksiltip düşünme kabiliyetini körelten topluluktan beklenebilcek bir video.Böyleleri zaten düğünde papi chulo çalıp şınav çeker.Birde Faşoo derken ki haz almaları ayrı bir komedi...
Ya dalga mı geçiyorsun faşist değiller mi?Bana neyi kimi savunuyorsun.Ben onların 7 tanesiyle aynı odada kalıyorum ve 3000 tanesiyle aynı yurtta yaşıyorum.Benim yaşadıklarımı, gördüklerimi, bildiklerimden ya daha iyisini biliyorsun yada kendi ideolojini savunuyorsun burada lütfen böyle tartışmalara girmemek için değiştirdim işte konuyu kitlettirme eğlence yeri burası sevmediysen sevmedim de bırak...
onlar senin tanıdıkların. benim de tanıdığım ülkücüler var hatta arkadaşlarım dostlarım. hepsi de 10 numara insanlar hiç de faşist değiller niye genelledin ki
sizin tipinizi ya..
Bu video sahibinin ideolojik görüşü çok açık ve yalnızca çekilenlerce eğlence unsuru taşımadığıda bununla birlikte haşa tabiki bana düşmez bunu ben değil Atatürk belirtmiştir.Burada bu tartışmaya girmeyi hiç beklemiyordum.Neyse o yorumumu kaldırıyorum.
M.Kemal Atatürk
Mesajı güncelle bağlantısı görünmedinden bu şekilde düzeltme yapmak istiyorum.Bu söz bile bu ideolojiye sahip kişilerce uydurulmuş sözlerden bir tanesidir.Yazık vallahi yazık üzüldüm gece gece tüylerim diken diken oldu. Herkesden özür dilerim!
tiplere gel daha kendini kurtaramamış adam ülkeyi nasıl kurtarıyormuş.on yıl aralıksız vitamin ücretlerini karşılıyorum ben.
Türk işi Blues Brothers...
tripleri görünce canım Blues Brothers çekti. DVD'sini bir yerden bulayım da tekrar izleyeyim...
tripleri görünce canım Blues Brothers çekti. DVD'sini bir yerden bulayım da tekrar izleyeyim...
Ulkucu Ocaginda Zenci var LOL
:?
olum colin kazım bence o ya çok benziyor.yok artık lebron diyorum.
herkeş pölatmış
o değil de çalan şarkı direkt ahmet kaya kolpası. bu kadar olmaz. yani ahmet kaya yı oldukça andırıyo. ama tamamen protest müzik diyebilirim...
Öne çıkan mesajlar