PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mumu said: Spidee said: Valla ben de PES'in daha "arcade" bir oyun olduğu fikrine katılıyorum. Al bir adamı, sağından veya solundan geçerek çalım at, git kaleye kadar gol at, oyunu PES bence. Başka bir halini de görmüşlüğüm yok (PS2'de en azından bahsettiğim, başka platformlarda oynamadım) o çalımı gel bir de bana at rica ediyorum. savunma yapmasını bilmeyen adamlarla oynaya oynaya oyuna tu kaka demeye alışmışsınız siz dipnot : aşırı iyi oynadığımı falan iddia etmiyorum da, savunma yapmasını bildiğimi söyleyebilirim. hakkaten ya.
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Disappear said: peste calim atmaya gerek yok ya, ronaldo gibi super hero classindaki oyuncular icinden geciyo oyuncularin lol. bu arada pc de fifayi begenenler imkanlari varsa ps3 te denesinler. asik olurlar oyuna, inanilmaz bi fark var. bir maçta 90 dakikada belki 2 ya da 3 kez oluyor o dediğin, zira o super hero class oyuncular zaten gerçek hayatımızdaki maçlarda da bir 90 dakikada 2-3 kez utanmasalar içlerinden geçecekler insanların. ps3 te artık içinden geçme olayı da yok, grafiksel bir hataydı o bariz şekilde. çalımı nasıl attığını gayet net görebiliyoruz pes 2009'da.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mumu said: Disappear said: peste calim atmaya gerek yok ya, ronaldo gibi super hero classindaki oyuncular icinden geciyo oyuncularin lol. bu arada pc de fifayi begenenler imkanlari varsa ps3 te denesinler. asik olurlar oyuna, inanilmaz bi fark var. bir maçta 90 dakikada belki 2 ya da 3 kez oluyor o dediğin, zira o super hero class oyuncular zaten gerçek hayatımızdaki maçlarda da bir 90 dakikada 2-3 kez utanmasalar içlerinden geçecekler insanların. ps3 te artık içinden geçme olayı da yok, grafiksel bir hataydı o bariz şekilde. çalımı nasıl attığını gayet net görebiliyoruz pes 2009'da. benim gibi son 2-3 pes versiyonunu oynamayı beceremeyen adam bile ronaldinho ile herkesi geçebiliyorsa arkadaş haklıdır bence. adam top kaybetmiyor. yani her takımla fark yiyiorm ama barca yı alınca gayet yeniodm. 2009 u bilmem ama :D
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 allahaşkına gel pes6 oynayalım seninle, bana ronaldinhoyla bir gol at.
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Fifayı da satın indirdim şimdi kuruyorum deniyim bakalım :)
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 inş. içinden geçme olayını çözmüşlerdir bu sefer. Ben hep inter'le oynarim ama ben bile istemiyorum artık adamların içinden geçen bir adriano :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 PrudenT said: allahaşkına gel pes6 oynayalım seninle, bana ronaldinhoyla bir gol at. olay gol atmak değil ki :) ben ronaldinho ile gol atmıyorum ki attırıyorum :) benim bu oyunlarda büyük takımlarla oynamayı sevmiyorum zaten :p arkadaşa karşı hırs yaptığımda alıorm barca yı filan :)
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ya tamam sen bana gol at ona da eyvallah bu kadar söylüyorum =d
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 PrudenT said: ya tamam sen bana gol at ona da eyvallah bu kadar söylüyorum =d ya sen onu bunu boşver de fifaya gel :p
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Fifa09 PC = Felaket09 PC.. Göz yaşlarımı sele döndüren oyuna 2 gün dayanabildim ve geldiği gibi gidiverdi vallahi bilgisayarımdan.. bakalım Konami mi yoksa EA mi en kötü oyunu kim yapabilecek 2010 title'ında..
Rageseer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Fifa 09'u ilk çıktığı gün bir teknoloji mağazasında görüp deneme fırsatım oldu (platform: PS3). Aynı gün PC versiyonunu da oynadım. PC versiyonu alışık olduğumuz rezil versiyonların devamı ancak konsol versiyonunun PC versiyonu ile arasında dağlar kadar fark var. Her şeyden önce paslar çok gerçekçi. İleride çoğalmak için iyi organize olmak gerekiyor, yan pas yapmak gerekiyor bazen ya da kanat değiştirmek vs. Bunun yanında savunma yaparken tek tuşla offside taktiği yapabiliyoruz ya da takım halinde press yaptırabiliyoruz (Fatih Terim style). Pes'e baktığımda oyun gerçekten Fifa'ya göre arcade kalıyor. Değişkenlik Fifa'ya göre (next-gen konsol) daha az. Ataklar aynı şekilde gelişiyor. Bu güne kadar PES'i delicesine savunan birisi olarak fikrimin değiştiğini söylemek istiyorum. Bence PS3'te ya da Xbox 360'ta Fifa'yı bir deneyin imkanınız varsa.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 pcde yok mu bu dediğin off-side taktiği falan? farklı oyun mu yapıyor adamlar anlamıyorum ben..
YLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 oyunu normal yukledım. cracklerını de duzgun yaptım. bılgısayarımda mınımum gereksınımlerden ustun. fakat nedenını bılmedıgım sorunla karsılastım. uyarı msjı(ing. yukledım oyunu) asagıdakı gıbı: Fifa 09 ne prend pas en charge vorte carte graphıque. Reportez-vous au fıchıer LısezMoi pour connaître la liste des cartes graphiqyes compatibles. grafik kartım 256 mb
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bu fifa09 gamepad tanımıyor. üçgen tuşunu koşu yoluna pas'a atamıyorum illa normal pasa atcam L2'yi de tanımıyor enteresan bişi. bu arada tuşları rezil değiştirmişler w pas shift koşma r orta fln. alışmaya çalışıyorum hala.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 tunch said: pcde yok mu bu dediğin off-side taktiği falan? farklı oyun mu yapıyor adamlar anlamıyorum ben.. evet. farkli oyunlar.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 e yapmasınlar ne diye yapıyolar yani boşuna.. saçmalık..
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ya bu oyunda tuşların ne işe yaradığını açıklayan bi site fln bilen var mı ya dummy move mudur nedir o ne ola trigger run bi işe yaramio pace ne sonra bide verkaç pas nası yapilio :)
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 şimdiye kadar oynadığım en kötü fifa oyunu oldu oysaki konsoldaki baya bi güzel
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tunch said: e yapmasınlar ne diye yapıyolar yani boşuna.. saçmalık.. ben de anlam veremiyorum, cogu kisi veremiyor. Laf olsun diye pc bebeleri alir 2-3 kopya da para kazaniriz dusuncesi herhalde.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 görmem lazım bu ps3/xboxtaki farklı fifayı.. görüp oynamadan insanın inanası gelmiyor farklı bir oyun yapıldığına..
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ben de inanmazdim, 1-2 senedir duyuyordum buna benzer sozler, iste yok fifa 360 de cok iyi falan, gecen sene ben de bi 360 edindim ve acikcasi fifayi su an pese tercih ediyorum. O kadar iyi yani bence oyun.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 pes bu haldeyken zaten başka oyuna tercih edilmesi gayet normaldir.. azmo geleyim bi sana bakıyım hehe :)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 pes i oldum olası sevemedim fifadanda pek haz etmem pes 6 da bu superhero dediğimiz adamlar bence dengesiz ötesi geçenlerde arkadaşla maç yaptık ben m.united aldım arkadaşda brazilya aldı ben adam gibi verkaçla kanat varyasyonuyla vs 3 gol attım oda malum şahısla orta sahanın ortasında bütün maç boyunca çektiği 5 şutun 4 ünde gol attı. yön tuşlarıyla çalıma canı gönülden katılıyorum oda bir pes saçmalığı.kimse kalkıp bana atamazsın demesin çünkü atılıyor. grafik umurumda değil ancak fifa bu kafayla giderse bu sene olmasa önümüzdeki sene pes i siler.
Öne çıkan mesajlar