Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 fizban said: uefa euro 2008 demosunu oynadım xbox ta, GAYET KÖTÜ. baya. senin ama herhangi bir oyun begenecek konumun veya birikimin olmadigi konusunda hem fikiriz, hele spor oyunlari konusunda. sen en iyisi kimyaya devam et, bulasma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 euro 2008 eski peslere gore kotu bayagi, ama acikcasi pes 2008 ile yarisir bence. fifayi guzel kilan sey zaten be a pro olayi. kulup kurmayi bekliyorum sabirsizca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 de uero2008 gerçekten kötüydü. pes08 de müthiş bi oyun değildi eski serilerini arattı ama fifa ile kıyaslanacak kadar da kötü değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 valla ben euro08 i pes08 ve fifa08/09 a tercih ederim. euro08 in tek eksisi klüp takimlarinin olmaması bence. fifa09 u atlayip uefa09 u bekleyeceğim ben :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bizde ötesine geçilemeyen bi görüş var pes > fifa diye bu gidişle fifa pesi geçerse bile kabul etmeyecek büyük bi kitle var çok bariz. oynamadan bile oo pes ezer diyen çoğunlukta. yanlış anlaşılmasın pcdeki fifa hakkaten kötü bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 fizban said: uefa euro 2008 demosunu oynadım xbox ta, GAYET KÖTÜ. baya. abi yapma. ps3'de oynuyorum ve pes08'den falan baya sağlam bir oyun bence. bu arada ea fifa serisini artık yeni nesil konsollarda oynayacaksınız. çünkü pc sürümleri bildiğin ps2 kopyası. kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 neticede, ps3 ve xbox 360daki son 2 fifa gayet iyidi, fifa 09 ozellikle cok cok guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Pes 2009a da kariyer modu gelmiş fifadaki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 euro 2008 gayet kötü. goller prototip, yana indir orta yap gol olsun falan. toplar çok büyük. oyuncuların boyunlarından yukarısı euro 96 çıkartma kitabında daha güzel duruyordu, ki orada bir forma üzerine bin futbolcu koyuyorlardı. oyuncular dengesiz yapılmış falan. pes ten iki üstün yönü var, pas sertliğinin default olay olması ve defans oyuncularının yapay zekası -nispeten- daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 fizban, yetersiz oldugun alanlara yorum yapma... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azmo, yeto bi adamsın sen hiç ağzını açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 senko said: hep diyorum pes futbol similasyonuysa fifa arcade oyun olur. tam tersini dicektin herhalde..pes direk arcade fifa ise gerçekçi karıştırmayalım edit:99dan beri hiç bir fifayı pcde beğenmediğimi de söyliyim. 08e kadar da pesi tercih ettim psde ama fifa08 müthiş bi oyundu. 09 ise daha efsane. pes09 çıksın görelim ama en kötü seneye fifa pesten kesinlikle iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 fifa09 pc versiyonu çok kötü. ps versiyonuna herkes mükemmel,aşmışta bitirmiş diyor. anlam veremedim resmen. farklı oyun mu çikardilar pc ile ps'ye nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Gilean said: senko said: hep diyorum pes futbol similasyonuysa fifa arcade oyun olur. tam tersini dicektin herhalde..pes direk arcade fifa ise gerçekçi karıştırmayalım edit:99dan beri hiç bir fifayı pcde beğenmediğimi de söyliyim. 08e kadar da pesi tercih ettim psde ama fifa08 müthiş bi oyundu. 09 ise daha efsane. pes09 çıksın görelim ama en kötü seneye fifa pesten kesinlikle iyi olacakpes nası arcade :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 İkisinin de yeterince abuk subuk yönleri var. Pes'te bazı oyuncular abartı, uzaktan goller abartı, çokça da salaklık (bug değil yanlız, yapay zeka salaklığı) var. Fifa da grafikle uğraşıcaz derken başka şeyleri es geçiyo, menüler falan biraz daha hantal. Pes 2009, Pes 2008'den güzel bence, ama 2009 rekabeti olarak Fifa daha güzel geldi bana da, 6-7 senedir Pes tercih etmeme (ve bu sene de tercih etmeyi ummama) rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 FIFA iyi yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 toplar hala çok mu büyük? ona göre denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 plastik top, 8 katlı aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 mouse ile aim filan alınıomuş neler oluyor?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Aiko said: Gilean said: senko said: hep diyorum pes futbol similasyonuysa fifa arcade oyun olur. tam tersini dicektin herhalde..pes direk arcade fifa ise gerçekçi karıştırmayalım edit:99dan beri hiç bir fifayı pcde beğenmediğimi de söyliyim. 08e kadar da pesi tercih ettim psde ama fifa08 müthiş bi oyundu. 09 ise daha efsane. pes09 çıksın görelim ama en kötü seneye fifa pesten kesinlikle iyi olacakpes nası arcade :D he valla +111:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Oynadım, fenalık geçiriyordum, game speed ayarı falan yok mu bunun? Bir hareketi yapmadan önce bu hareketin günümüz dünyasındaki olası etkilerini sorgulayabiliyorum, o kadar yavaş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 menüsü güzel sade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 her zamanki fifa'dan hiç bir farkı yok. pc versiyonu için konuşuyorum ki bence artık EA pc'ye bu serileri çıkarmayı bırakmalı. 9 senedir aynı şeyi söylesek de, bu seferki sebep farklı. konsol versiyonları gerçek anlamda iyiye gidiyorken pc versiyonu 2003'te kalmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Spidee said: Oynadım, fenalık geçiriyordum, game speed ayarı falan yok mu bunun? Bir hareketi yapmadan önce bu hareketin günümüz dünyasındaki olası etkilerini sorgulayabiliyorum, o kadar yavaş oyun. game option diye bir menü olur genelde. oynamadan önce bakıp, ayarlarını değiştirmek gerekir filan. önyargı ile başladıktan sonra oynamanın hiç bir anlamı yok. zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Gir bak bakalım optionsa öyle bir özellik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar