karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 "Memlekette ne çok salak var ya" doğru söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Çünkü o taksici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 günde kaç kişi biniyordur adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ehehehehheheheheheheheheheheheheheheehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 taksici çok şey biliyor çok yaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 banada dediki dünyanın en zor işi insanla uğraşmak bide buraya arabamı park edilir amperine koyyim dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bana da dedi ki Vay Ak dedi avrupayı ayağa kaldırmış dedi ZUL'AMAN DOWN dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 zul aman ben oynarkene daha orda down olmustu senin oraya geç geliyo galiba haberler dsfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 - Taksiii! - Yolcuu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Vala onu bunu bilmemde her taksiciyle aramda -memleket nere? o olmazsa -işler nasıl abi? kesin geçmiştir ki genelde 2 si birden olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Kojiroh said: - Taksiii! - Yolcuu! Kaygısızlar ftw!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 taksiciler enteresan kişilikler :) bazısı çok kolpa bazısı hayat dersi verebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 burada akraba var bizim taksici, babamın amcasının oğlu, onun durak, şöförleri de tanıyorum rahat rahat bozuk küsürat derdi de yok heaheahe edik: konuyla ne alakası var tabi hehe, yapılan muhabbet hep baban ne yapıyo abin nasıl falan oluyo bizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Özellikle zekasıyla övünen salaklardan bahsetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bence karpuzseven seni öyle çok sevmiş ki kendi oğlu gibi sevmiş ve seni zekasıyla övünen salaklardan korumak , dikkatli olmanı sağlamak için sana yardımcı olmak istemiş. Bence o taksici çok kıyak bi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bana da gel bi el worms atalım dedi. WORMSARTIBİRPLS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Taksici dedi ki " şu öndeki karıya bak araba sürmeyi bilmiyo insan deil bu android ANDROİD !!1." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 taksici bana dediki : günde 50 lira masrafım var 20 si hapa 30 u cigaraya. ayrıca bi daha dedi ki : amuuuaaaa koguyuuuummm babam bana ne bırakdıda ben oğluma bıragıyımmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar