dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Biraz daha az dps olayı eksik olmuş, iyi bir sorc ve iyi bir magus varsa, sorc 2 belki 3 e katlayabilir bence. Ama tabi rolleri farklı.
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 core serverda pvp nasıl yapacağız?
Pha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben 9 lvl magus denedim, snare falan yok o sıkıntı ama range de durup güzel dps yapabiliyosun, summonlar falan da fena değil, end game nasıl olur bilimem tabi, bi de mara deniycem şu Tunca çıksın.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 En sağlam snare lardan biri magus da. Summonları helaer başına vermek için koymuşlar gibi.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 odiflame said: core serverda pvp nasıl yapacağız? Onu konuşuyoruz 1 aydır :D Gayet oluyor merak etme
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 odiflame said: core serverda pvp nasıl yapacağız? elını sallasan pvp ye çarpıyor merak etme :D
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 peki swordmaster dual wield oluyor mu? bazı artwork larda wual wield gibi resmedilmiş.
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 great sword ve normal sword var olmuyor en azından level 10 a kdr gormedm passive skiller de gorursun ztn ama ben burdan goa yı tebrk ediym çok guzel yapmışlar tam bir rvr classı daocdan hatırlayan vardır blademaster ın dmg i arttırılmış utility dmg e yonelk olmuş şmdilk hoşuma gitti :)
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben level 5 im pq ve rvr zone lara giremedim.swordmasterım oralara nasıl geçiliyor merak ettim pvpsini.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 witch hunter ilgimi çekti. var mı oynayan?
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Open RVR ye girmek için lvl 5 biraz erken... ama Senaryolara girerek RVR de nasıl deneyebilirsin... (Battleground gibi) Senaryoya girmek içinde minimap in sol tarafında küçük yuvarlak bir tuş var ona tıkla ve join yap... sıra geldiğinde seni çağırıcak. ;)
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Black-ice said: witch hunter ilgimi çekti. var mı oynayan? ben biraz denedm de hoşuma gitmedi ama dğişik bir class kılıç silah olayı guzel olmuş dengelemişler o combo bnm hoşuma gitti
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 pek deneyimim yok bu tarz oyunlarda da böyle tarz olarak çok ilgimi çekti. d&r'a gelsin hele witch hunter kasacam heralde:)
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yav bu witch hunterlarda vanish tarzi bi dalga mi var?
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Gibi evet, kisa sureli stealth oluyor adamlar, da hep tokatladiktan sonra yapanlar oldu, kactilar gittiler, 5 dakka daire cizdim etrafimda, gelen gecen yoktu.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Witch Hunter da 30sn süreli ve 30sn Cooldown lı Stealth/Vanish karışımı bir özellik var evet. WoW daki Vanish kadar etkili değil sanırım, ama combat sırasında atabiliyorsun.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Msn'de yazıyordum, buraya da cp leyeyim ona göre sizden tavsiye alacağım class seçimi hakkında. Destruction olacak class. said: khaine i ayrı tutuyorum, support class istemiyorum. aslında caster olmayan ranged dps istiyordum da squid herder çok kötü geldi gözüme onu eledim o yüzden. melee dps düşünüyorum ama büyük savaşlarda bir cepheden diğer cepheye gitmesi tam bir işkence imiş sanırım. aynı şekilde ranged caster dpsten de şüpheliyim, backlash varmış o korkutuyor; magus da avantajlı değil diyordu ekmek. e tank sınıfı kalıyor bir tek, ona da çok eğlenceli diyorlar da, kasması zor olur ve büyük battlelarda yine cephe geçme mevzusu olur diye korkuyorum. tank olursa dps de yapmak istiyorum bir yandan, uzun zamandır dps oynamadım içimde ukte çünkü. dolayısıyla dps yapabilen tank vs melee dps vs khaine vs magus
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Melee dps e avantajsız felan değil. Perma snare var adamlarda. Dps istiyosan maraduer aç.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 şimdi tank classes vs marauder melee dps olmak istiyorum da stance dance olayı gözümü korkuttu şimdi ne yalan söyleyeyim; tank mı olsam acaba diye düşünüyorum bir yandan.
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Biri lutfen sorcereri biraz acsin spell tarzlari vs en az yazilan class merak ettim magusa gore nasi fln...
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Abi tank wow tankı değil, healerları koricaksın gelenlere snare stun atıcaksın uzaktaysa tauntlicaksın assist train adamın üstündeyse guard vericeksin gerektiği zaman collision dedection kullancaksın wow değil bu oyun tank dediğin çok daha zor stance değiştirmekten.
Öne çıkan mesajlar