Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

class izlenimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben 9 lvl magus denedim, snare falan yok o sıkıntı ama range de durup güzel dps yapabiliyosun, summonlar falan da fena değil, end game nasıl olur bilimem tabi, bi de mara deniycem şu Tunca çıksın.
Mesaj tarihi:
great sword ve normal sword var olmuyor en azından level 10 a kdr gormedm passive skiller de gorursun ztn
ama ben burdan goa yı tebrk ediym çok guzel yapmışlar tam bir rvr classı
daocdan hatırlayan vardır blademaster ın dmg i arttırılmış utility dmg e yonelk olmuş şmdilk hoşuma gitti :)
Mesaj tarihi:
Open RVR ye girmek için lvl 5 biraz erken... ama Senaryolara girerek RVR de nasıl deneyebilirsin... (Battleground gibi)

Senaryoya girmek içinde minimap in sol tarafında küçük yuvarlak bir tuş var ona tıkla ve join yap... sıra geldiğinde seni çağırıcak. ;)
Mesaj tarihi:
Black-ice said:
witch hunter ilgimi çekti. var mı oynayan?

ben biraz denedm de hoşuma gitmedi ama dğişik bir class kılıç silah olayı guzel olmuş dengelemişler
o combo bnm hoşuma gitti
Mesaj tarihi:
Gibi evet, kisa sureli stealth oluyor adamlar, da hep tokatladiktan sonra yapanlar oldu, kactilar gittiler, 5 dakka daire cizdim etrafimda, gelen gecen yoktu.
Mesaj tarihi:
Witch Hunter da 30sn süreli ve 30sn Cooldown lı Stealth/Vanish karışımı bir özellik var evet.

WoW daki Vanish kadar etkili değil sanırım, ama combat sırasında atabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Msn'de yazıyordum, buraya da cp leyeyim ona göre sizden tavsiye alacağım class seçimi hakkında.

Destruction olacak class.

said:
khaine i ayrı tutuyorum, support class istemiyorum. aslında caster olmayan ranged dps istiyordum da squid herder çok kötü geldi gözüme onu eledim o yüzden. melee dps düşünüyorum ama büyük savaşlarda bir cepheden diğer cepheye gitmesi tam bir işkence imiş sanırım. aynı şekilde ranged caster dpsten de şüpheliyim, backlash varmış o korkutuyor; magus da avantajlı değil diyordu ekmek. e tank sınıfı kalıyor bir tek, ona da çok eğlenceli diyorlar da, kasması zor olur ve büyük battlelarda yine cephe geçme mevzusu olur diye korkuyorum.

tank olursa dps de yapmak istiyorum bir yandan, uzun zamandır dps oynamadım içimde ukte çünkü.

dolayısıyla

dps yapabilen tank vs melee dps vs khaine vs magus
Mesaj tarihi:
Abi tank wow tankı değil,
healerları koricaksın
gelenlere snare stun atıcaksın
uzaktaysa tauntlicaksın
assist train adamın üstündeyse guard vericeksin
gerektiği zaman collision dedection kullancaksın

wow değil bu oyun tank dediğin çok daha zor stance değiştirmekten.
  • Yeni Oluştur...