slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Khain ile oynadım casterlara karşı büyük bir üstülüğü var rangedlarda yakına gelirse alması çok fazla sürmüyor ama wicth hunter, ironbreak gibi classlara karşı çok çaresiz direk eziliyor.Swordmasterlarda biraz yetek, skill kullanma ve itema bağlı diyebilirim yani yarı yarıya şans.Özellik bakımından karşıdaki kişin srt düşürüp sana eklemesi ve sütüne tougness debuff atması zaten vurduğun dmg iyice artıyor.Bide üstünde bu debufflar varken rend soul(lvl 10 kadar en ii buydu) skill kullanınca çok hızlı ve hoş dmg çıkışını görmek güzel hele bide onda 100 ile 160 arası heal geleşini görmek insanı delirtip dahada gaza geliyorsun.life tap aurası partyide baya hoşnut ediyor kendi vurduklarının bir kısmın heal olarak gelmesi arkadaki healerlar vb. derken ölme süresi baya uzuyor haliyle.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 marauderlar ne durumda ? tank çekici değildir diye chosen olurum sanki demiştim de eli 2h axe tutan kim varsa gelip yutuba doldurmuş videolarını
sardius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 marauderi denedim ben biraz lvl 8 e kadar falan dmg yönünden oldukca iyi geldi bana. hele ki bi caster yakalayınca güzel oluyor:) ama tabi medium armor kötü yanı bilmiyorum ileride heavy falan oluyo mu ama sanmıyorum. warrior priest acıcam muhtemelen ama des olursam marauder acarım ben:)
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 vücut olarak sormadım zaten, o yönden taş da skill/ownage ratio?
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Masquerade said: Witch Elf nasıl? çatal gözüküyor sakat :P
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 logosu bile meme olan bi klas işte http://www.wardb.com/search.aspx?browse=6.1.22 http://www.wardb.com/icons/s/20201.png hatta marauderlar popüler mi, o bakımdan şeetmiştim. brutality olacam diyen varsa savagerycisi olurum, ben hedefin armorunu düşürürüm o da burst yapar falan diye onun ötesinde chosendan soğudum tank azdır diye olurum diyordum da marauderlardan fazla gibi sanırım. y/n ?
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Fly en sonki patchde o simgeyi degiştirmişlerdi.Dagger simgesi vardi artik witch elfde
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evet ben brutal marauder'im sende AOE tarzı marauder olursan iyi olur hehe ;) Fly said: logosu bile meme olan bi klas işte http://www.wardb.com/search.aspx?browse=6.1.22 http://www.wardb.com/icons/s/20201.png hatta marauderlar popüler mi, o bakımdan şeetmiştim. brutality olacam diyen varsa savagerycisi olurum, ben hedefin armorunu düşürürüm o da burst yapar falan diye onun ötesinde chosendan soğudum tank azdır diye olurum diyordum da marauderlardan fazla gibi sanırım. y/n ?
badbuckle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ya çok dikkatli okuyamadım tüm sayfaları ama galiba witch hunterlarla ilgili bişey yok hiç kimse merak etmedimi bu adamları ? ben direk onları görüp dellendim açıkçası laaaaağn benim adamım bunlar lan fln diye
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benim ilk charımda 15 level'e kadar oynadım görünüşleri çok karizma gelmişti bana tam tek tabanca hesabı sonra vazgeçtim
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Zealot açtım ben, Elonia. Scenariolarda tanklık yapıyorum, çok gzl :p
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Tek bir insan yok mu engineer açan? Herhalde nüfusun 1%inden fazlasını oluşturmayacak engineer öyle görünüyor
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Engineer açan baya kişi var serverlarda.Ama burda açan bulamazsin burdasi dest forumu
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ne istiyosun engineer hakkında söliyim ben sana
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Gangren said: Zealot açtım ben, Elonia. Scenariolarda tanklık yapıyorum, çok gzl :p Sorceress açarsın diyodum ama...
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 balck orc oynuom... tek sorun zor xp alması... pvp de takım arkadaşlarını koruyacak güzel skillerler mesela... end game olim daha çok şey yazarım
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Merak ettiğim engineerin yeterli damage ya da burst vurabiliyor olup olmadığı, melee'de yetecek miktarda kabiliyetli mi, yoksa melee dadanınca kurtulamayanlardan bir class mı? Tamamen buna göre seçeceğim classımı. Rune priest ya da engineer düşünüyorum eğer engineer gerçekten kullanışlı değilse WoW'daki hunter faciasından sonra bi daha kolpa ranged class kasmak istemem.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 melee de yetersiz, iyi dmg kapasiteside var, meleeden cıkmak icin yeterli skillide, ranged olarak en zevkli classtı benım oynadığım CB de
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Evet melee'de mesafe alacak kabiliyetinin olup olmadığını öğrenmek istiyordum. Hızlı yanıt için teşekkürler, biraz bilgi edinip engineer açacağım sanırım.
Öne çıkan mesajlar