Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

class izlenimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diğer topiclerde genelde oyun hakkında izlenimler açıklandı. aslında herkez oynadıgı classı detaylı bir şekilde açıklarsa burada herkez için oynamak istediği classı daha rahat seçecegini düşünüorum cünkü bende cok kararsızım hangi classı oynacağım konusunda.

Squig Herder

suan rank 8 im heralde en fazla 9 olurum bu betada pvp konusunda sanki dmgi biraz düşük bu classın ve genelde kaçamıosunuz bir tank yakaladımı sizi. survival konusunda baya bi problem yaşıorum ben açıkçası ama kullandıgınız skiller kesinlikle spam olarak değil bence şuan 6 - 7 farklı skill kullanıorum pvplerde 1 tane snare skillim war 10 sn %40 yavaşlatan. range 2 ayrı petim war 1. si tank pet gibi diğeri ise horned squig biraz daha dmga yonelik. Masteryler konusunda 3 e ayrılıo squig herder uzun range , orta range bide melee olarak. bir tane 2 sec castli bir skillim war genelde spam olursa o oluo bide blocklanamayan bi skill war 5 sec cdsi war. uzaktan bleed , yakına gelince wurdugum bir bleed ve +dmg koyan skillerim war şuana kdr. Basit bir class olmadığını düşünüorum squigin ama survival konusunda ne yazıkki sayıf. arkadan patır patır saydırmak için uygun bir class gibi gözüküo ama sorceress ve magus gibi classların yanında dmgı düşük kalacaktır cünkü tanklara verdigin dmg onları pek gıdıklamıo genelde ve aoe göremedim daha peti patlatma dışında. ( yazdıgım skiller sadece rank 8 e kdrdır daha sonrasını bilemiorum) Bide ok atma animasyonları fln cok kötü gözüme ilk o çarptı umarım daha güzel yaparlar kocaman bir ok yavaş yavaş adama doğru gidip saplanması cok komigime gitti.

sizde oynadıgınız classları detaylı bir şekilde yazarsanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
Witch Elf
Bende henuz LvL10a kadar oynadım. Hayatı DMG olan bir sınıf. Range sınıflara karşı çaresiz. Diğer meleeler ile 1vs1de genelde sıkıntı yaşıyor ama casterlar üzerinde ciddi kuvvetli. LvL 10da stealth geliyor ve oyunun rengi değişiyor. Daha kuvvetli veya iyi olmuyor char ama en azından ortada keklik hissetmiyorsunuz kendinizi 30 saniyeliğine. Başkası ile uğraşan bir rakip bulmanız durumunda çok kısa sğürede rakibi kesebiliyor. Şu an için tek eksiği snare özelliği. Kaçan rakibin arkasından 1 saniye cast süreli throwun snare etkisi ne yazık ki tamamaen etkisiz.
Mesaj tarihi:
Magus level 12

Başta klasik caster gibi nukeleyerek oynamaya çalıştığımda bu ne be demiştim ki olayını sonradan farkettim.
Şu an 3 tane dotum var(2 si aoe).
Adamı dotlayıp melee rangeden nukelemeye başlayınca eriyor resmen fakat melee rangede olduğunuz için sürekli healer lazım arkanıza. Genel olarak çok güçlü bir class değil yani - leri + larına ağır basıyor ama oynaması zevkli geldi bana.
Mesaj tarihi:
khane anlatayım bende bıraz :D lvl 7 oldum.

2 lı 3 lu champion olmayan moblara karsı sorun yasamıyor.cogu zaman uzun suren fıghtlarda combat poınt sıkıntısı yasatıyor.str ve tougness debuffları guzel ama combat poınt yıyor ınsanın canını sıkıyor :D su lvl de area heal alamadıgımdan dolayı tek target healde 3. healer olarak azda olsa ıs yapmakta fakat adam secene kadar ya combat bıtıyor ya adam oluyor :P bu lvl de heal ıcın kullanılan soul poolu gayet hızlı ve cabuk doluyor. www.wardb.com dan baktıgım kadarıyla combat poınt pooluna gore degılde soul poolunu kullanarak dovusecek bır sınıfmıs gıbı gelıyor bana.life tab aurası var change hit ile çalışıyor.
Mesaj tarihi:
Dead zoneu var yani adam senden belli miktar uzaklaşamadsan kullanamıyorsun ve kullandığında da yakalayana kadar bitiyor süresi. WE forumlarındada insanlar düzgün bi snare hasretiyle yanıyorlar şu an. :)
Mesaj tarihi:
Ben sanmıyorum we lere daha düzgün bir snare vereceklerini.
Melee classlar birbirini tamamlayacak şekilde olur büyük ihtimalle assist trainde illa birinde olacak o snare ama zaten en çok dps i yapanda olmaz tahminimce =)
Mesaj tarihi:
Thousand and One Dark: For 30 seconds your entire groups Armor is increased by 1254, Block, Parry, Dodge and Disrupt by 25, and all Resists by 478.

Khaine's Withdrawal: Removes all Cripples, Ailments, Curses, and Hexes from your group.

Life's End: For 10 seconds, you allow your group (instead of yourself) to feast on the life essence of your victims, healing everyone for 50% of the melee damage you deal.

Universal Confusion: Raw power erupts in a 30 feet area around you, inflicting 600 damage and stunning all enemies, preventing them from taking any actions for 5 seconds.

gibi otantik skilleri mevcut :P değişik bir tip olacak gibi :D
Mesaj tarihi:
bende US open betada r13 marauder ve r10 black orc kastım(oyunuda US da oynicam) oynadıgım kadarıyla marauder hakkında biraz bilgi veriyim

Marauder - Oncelikle marauder mobları gayet hızlı kesiyolar. Black orcdan sonra kastıgım için mi öyle geldi bilmiyorum ama sanki marauderla rank 10 a çok daha hızlı ulaştım. Nerdeyse durmadan mobları kesip biçebiliyosunuz.

Mutasyonlar konusunda r13 e kadar mutasyon başına o mutasyona özel sadece 1 özellik alıyoruz. kalan abilityler genelde ya tüm mutasyonlarda yada 2 sinde kullanılabiliyor.kısaca mutasyon ağaçları hakkında bilgi vermek gerekirse.

Savagery(mutasyon acık oldugu surece wep skill ve initiative buff alıyosunuz): Burst dps konusunda brutality, hatta monstrosity den bile zayıf. fakat uzun vadede dotu ve debufflarıyla gerçekten tankların belası olabilcek bir class(-%75 armor debuff). healing debuffda cabası. marauder ın utulity agacı

Brutality(mutasyon acık oldugu surece str ve initiative buff alıyosunuz): Cogu kişinin leveling ve rvr de kullandıgı mutasyon buydu. tabi bu dusuk levellarda ilerde nolur bilmiyorum. tek bir hedefe verdigi damage asırı yuksek. bi withch elfi bu konuda gecebilirmi sanmıyorum ama single target dps si gercekten cok yuksek. ben casterların belası, burst dmg ın kralı olucam diyosanız sizin agacınız brutality.

Monstrosity(mutasyon acık oldugu surece toughness buff alıyosunuz): Benim r13 e kadar kullandıgım favori mutasyonum.daha cok aoe uzerine yogunlasan bi agac. 1v1 de dmg olarak brutalityi belki gecemez ama senaryolarda mesala milletin grublastıgı yerlere demolotion spamlayarak bile ciddi dmg verebiliyor.

Genel olarak ben marauder oynarken cok eglendim. Classın tek duze ve rvrlerde cabuk oldugunu dusunenler var. Ama bence oynarken tum debuffları kullanırsanız dıger classlardan bu konuda pek bi farkı yok. Dusuk levellarda mutation dance gibi olaylara pek ihtiyac yok, ileride savagery/brutality gibi bir buildle gayet guzelde yapılabilir bence. RvR konusunda, focus fire yemediginiz surece asırı dmg yapabilirsiniz. Hele yanınızda tankınız , healerınız varsa gayet eglenceli oluyor. Ben disciple ları seviyorum. Life tap yapmanızı saglayan aura gayet hos. Ama tabiki medium armor giydigi icin karakter dayanıksız, tank gibi onde savasmaya calısırsanız gayet hızlı olursunuz kacarı yok. Arkadan dolasıp casterları avlamak, tankların arkasında takılmak veya bi tane healbot bulmak ise yarayabilir.
  • Yeni Oluştur...