Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 orda asıl kazanan akaryakıt istasyonları değil, yanlış örnek. vergi plix. ben bozmadım ağzımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Rock said: SturmVogel said: münferit olay Münferit forum sakini. Bana da bu olay pek inandırıcı gelmedi. Daha doğrusu bir kısmı. Polisin adamı alıp, hakaret etmesini, tartaklamasını ve işkence yapmasına inanabilirim. Daha önce çok örneği var. İnanmakta güçlük çektiğim bunu Birgün okuyor diye yapmaları. Birgün kısmı bana da biraz kurgu gibi geliyor. Olayın başka birşeyden çıkmış olması bence daha muhtemel. Benı kac kez sacım uzun diye meydana almadılar... taksimde oturuyorum toplu tasimameydanda, aşağıya eminönüye gitmek zorudna kalıyorum her hırtlık cıakrdığında polis. Artık alıştım meydanda polis şenliği gösterisi sergisi osu busu varsa belliki ben giremiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 roket adam said: Red said: polisleri sevmem,güvenmem ve elimden geldiğince işimin düşmemesi için ugraşırım Polise işi düşsün diye uğraşan mı var, polis neden beni durdurmuyor, yolun ortasında x gazetesi okuduğum için, ya da ben niye biber gazı yemiyorum sokak ortasında.. neden nezarette dayak yemedim hiç. suç işlemedim diye olabilir mi; şeklinde düşünceler geçti bi an kafamdan. inanmıyorum abicim bu habere. birgün'e, bianet'e, zaman'a, yeniçağ'a inanmıyorum artık. bizde gazetecilik kavramı çok değişti artık, uçtakiler saçmalıyor, desteksiz bok atmaya uğraşıyor sadece. ahaha ne güzel ya, sucu polis işlesin gunahı halka atılsın. "bilir benım polisim işini hımmmmmmm sen bi halt yemissindir kesin mıy mıy mıy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 polisler polislik kavramı olduğundan beri böyleler. değişen hiç bişey olmadı aslında. geçen gün kadıköyde kilisenin önünde bira içtiğim için karakola götürüldüm. olay çıkarınca içeride salmak zorunda kaldılar. tamam yaya sarhoşluğu diye birşey var ama sokakta içmeme eskiden kimse karışmazdı. artık karışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 roket adam said: Red said: polisleri sevmem,güvenmem ve elimden geldiğince işimin düşmemesi için ugraşırım Polise işi düşsün diye uğraşan mı var, polis neden beni durdurmuyor, yolun ortasında x gazetesi okuduğum için, ya da ben niye biber gazı yemiyorum sokak ortasında.. neden nezarette dayak yemedim hiç. suç işlemedim diye olabilir mi; şeklinde düşünceler geçti bi an kafamdan. inanmıyorum abicim bu habere. birgün'e, bianet'e, zaman'a, yeniçağ'a inanmıyorum artık. bizde gazetecilik kavramı çok değişti artık, uçtakiler saçmalıyor, desteksiz bok atmaya uğraşıyor sadece. (yazıcaklarım farazidir..kişisel saldırı sözkonusu diildir:)) belki hakkını hiç aramadığın,belki bişeylere karşı olma gereği duymadığın içindir..belki sen de akaryakıt fiyatlarının kadar yüksek olmasının nedeninin ortadoğuda dönen dümenler diil de istasyonların keyfi para hırsının olduğunu düşünüyosundur.. belki senin tuzun kurudur..belki hak arama gibi bi ihtiyacın olmamıştır..belki oralarda bi yerlerde bi dayın vardır arkanı kollayan.. belki de alışmışsın boyun eğmişsindir..belki de magazin programlarından gözünü ayırıp dünyada neler oluyor bihabersindir.. (ortamı germek için diil,yalnızca karşı olmayanlara iatfen yazılmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 polis dedigin mantık aramıyoki oyle icguduleriyle hareket eden bir class o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ben ailemin işi nedeniyle polislerin içinde çok zaman bulundum. Hükümete göre şekil değiştiren en önemli kurumlardan biridir emniyet, bu her hükümet döneminde de böyle olmuştur. Çünkü orada para kazanan, ailesini geçindiren insanlar ve üstün altını ezdiği bir ortam var. Sen kafanı kaldırıp amirim şu şöyle diyemezsin, tamam dersin yerine gidersin, üst olunca da sen emredersin. Aksi halde nereye sürüleceğin belli değildir. Hakikaten "haritada yerini seç" vardır polislerde. Ne yazık ki bu böyle, ama adamlar 24 saat görev yapıyor, her türlü pis işe gönderiliyor, gerçekten canını ortaya koyduğu zamanlar oluyor. Yalan yere suçlandıkları da oluyor ama burda anlatılan örnekleride mevcut. Ben de trafikte durdurulup 20 ytl rüşvet için 1.5 saat lafa tutuldum gecenin 2sinde. Bende yaşadım bazı şeyler ama bütün polislerin allah belasını versin dercesine bir tutumuda kabul etmiyorum kusura bakmayın. Hastalık nedeniyle ölmüş adamı sorguda işkenceden öldürdüler diye rapor çıkaran doktorlarda biliyorum, işkence de yapmıştır polis ama benim savunduğum o polis ve ya o sahte raporu veren doktor değil, ayrımı yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 @cerebralis (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 zaten kimse hepsinin köküne kibrit suyu demedi.. genel yapılanmadan bahsediliyo burda.ki kimse bunu inkar edemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 @cebrialis bu dahil bütün genellemeler yanlıstır -Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 mulgear6 said: @cebrialis bu dahil bütün genellemeler yanlıstır -Nietzsche cerebralis de diyebilirsin kısaca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 seni mi kırıcam cerebralis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 her mesleğin içinde çürük elmalar var. aslında her mesleğin içinde de aynı oranda var. fakat polislerin görevi ve bulundukları konum nedeniyle, bu çürükler çok daha ön plana çıkıyor. görevler kötüye çok daha rahat kullanılıyor. bu haber tam olarak böyle değildir belki, adam birgün okuduğu için değil de birgün okurken bacak bacak üstüne attığı için dayak yemiştir. ne farkeder ? bu ülkedeki polislerin gerçekten hükümetlere göre değişim gösterdiğini, içişleri bakanının polis teşkilatını kontrolü altına alamadığını, ya da almış halinin buysa daha kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Iron Maiden t-shirti giymekten nezarete atıldım daha nolsun. Polis teşkilatına zerre kadar güvenim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Theridone said: polis haraç kesecek değil ya. eheh wake up sunshine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 fizban said: her mesleğin içinde çürük elmalar var. aslında her mesleğin içinde de aynı oranda var. fakat polislerin görevi ve bulundukları konum nedeniyle, bu çürükler çok daha ön plana çıkıyor. görevler kötüye çok daha rahat kullanılıyor. bu haber tam olarak böyle değildir belki, adam birgün okuduğu için değil de birgün okurken bacak bacak üstüne attığı için dayak yemiştir. ne farkeder ? bu ülkedeki polislerin gerçekten hükümetlere göre değişim gösterdiğini, içişleri bakanının polis teşkilatını kontrolü altına alamadığını, ya da almış halinin buysa daha kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. çooooooook yüksek rütbeli bir polis tanıdığımız var..cerrah kadar olmasında onun gibi birşey. Adam dünya tatlısı , sadece biraz asabi ama herhangi bir garipliğini görmedim. Ayrıca birçok babacan polislede karşılaştım şu güne kadar, geçen gün dolmuşa bindiğimde şöför eski polis memuruydu ve gayet hoş bir sohbet ettik. denildiği gibi polisin iyiside var kötüsüde, genelleme yapmamak lazım. evet çoğu karşımıza çıkan polis kaba ve saygısız oluyor ama genel tabirle onlarda emir kulu. Gecenin onunda yağmur yaparken başbakan gelecek diye adamları alakasız bulvara 5 metrede bir dizersen haliyle bu adamdan hayır bekleyemezsin. fetullahçısıda var polisin gerçekten Atatürkçüsü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 disiplin ve eğitimin olmadığı bir ülkede her kurum bu davranışlar içerisindedir ,bir tek polis kurumu değildir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Uzun hikaye şimdi anlatmak çok uzun sürer fakat gece vakti kız arkadaşıyla evine dönen ev arkadaşımı elinde miller şişesi var diye karakola alıp "sen bu şişeyi bitirdikten sonra molotof kokteyl i yapıcaksın" diye terörle mücadeleden yargılamaya kalktılar. Bundan ötesi varmı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ya biraz abartı var gibi geldi sanki bana. Bu ablamız madem boğazı sıkıldı vs. gidip hastaneden direk darp raporu aldımız acaba merak ettim?. Ya polisler bazen bi çok şeyi abartıyo 2 sene önce bi nargile cafede oturuyoduk polis geldi işte arama falan yapıcaz dedi iyi dedik. Polis dediki nüfus cüzdanı verdik sizin yaşınız 18 altı dedi eee dedik. Bizimle merkeze kadar geliceksiniz falan arklarn aileleride baya katı aileler. Polis dediki aileniz gelmeden çıkamazsınız. Neyse aileler geldi falan sonra öğrendik o mekan eskiden barmış ve ruhsatı yenilememişler. Lavukça işler bizde ailemizden yediğimiz laflarla kaldık yani... luzumsuz artistlik yapan polislerden bahsetmiyorum bile :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Toledor said: Uzun hikaye şimdi anlatmak çok uzun sürer fakat gece vakti kız arkadaşıyla evine dönen ev arkadaşımı elinde miller şişesi var diye karakola alıp "sen bu şişeyi bitirdikten sonra molotof kokteyl i yapıcaksın" diye terörle mücadeleden yargılamaya kalktılar. Bundan ötesi varmı bilemiyorum. Sıyıran polislerimizden görüntüler gece gördükleri herşeyi bi olaymış gibi görüyo adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar