Qui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Aoc Steam Steam üzerindn download edilbiliyor. 45$ (bu US version galiba?)
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Çok gereksiz steam'den aoc oynamak bence. Aoc zaten deli gibi ram isteyen bir oyun birde steam'in kahrı çekilmez yani.
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 steam den oynamak? benim bildiğim steam oyunu pcye atıyor normal oynuyorsun steamin açık olması senin ramlarini çok etkilemiyor ki.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 steam'den bir tek tf2 oynadim onda da sağ altta hep steam açık oluyordu. Steam'e de bassan tf2 iconunada bassan steam'i açıyordu önce sonra da oyunu buda öyle olur diye düşündüm. Bilmiyorum her oyun açılışında steam açılmıyorsa iyi,güzel,hoş olmuş
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 steam'in açık olması cpuyu da rami de güzel etkiler özellikle pc high-end değilse ve arkada dl yapıyorsa öldürür adamı. gerçi oyuna girdikten sonra kapatılabilir belki process yöneticisinden ama valve oyunlarında direkt server kickliyordu öyle bir şeyde, eğer aoc accountunu steam accountuyla falan bağlamışlarsa kapanmaz büyük ihtimal.
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 steam değilde arka planda download yapıyorsanıza zaten pcnizin internet bağlantısını yavaşlatırsınız.age of conanda özellikle download ile bilikte oynanmayan bir oyun.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Steam açıksa zaten birşey çekmesinede gerek yok. Chat'i ve Sürekli refreshlediği kendi sayfası yetiyor.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Masticore said: steam'den bir tek tf2 oynadim onda da sağ altta hep steam açık oluyordu. Steam'e de bassan tf2 iconunada bassan steam'i açıyordu önce sonra da oyunu buda öyle olur diye düşündüm. Bilmiyorum her oyun açılışında steam açılmıyorsa iyi,güzel,hoş olmuş steam içinde tf2 ile aoc farklı
Qui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bununla sadece steam üzerinden download + install etmiş oluyorsun. Sonrası aynı.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 valla vtm için öyle değildi, tf2 deki şey geçerliydi. steami açıp steamden çalıştırıyordun.
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 3-5 accountta steamden satalımda zarar azalsın hesabı bu
Öne çıkan mesajlar