fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Daha önceden çalışmasını bildiğiniz, güvenilir, işçiliği temiz pick-up araçlara arka kabin takan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 L200'ü tercih ettin galiba? Kabin yapan yer bilmiyorum da, bayi yapmıyor mu? veya biryeri önermedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bayinin ben canına okuyacağım zaten o konuda. Bir iki hafta içinde bazı gelişmeleri bekliyorum, üzerinde çalıştığım bir iki durum var bitsin zaten uzun uzun döşenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Selam, Önüne bağla hergeleyi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bu konuda sana yardımcı olamayacağım da, şu arkası kabinli nissan navara pickup lar ne güzel arabalardır ya. hele polislere vermişler ya, kendimi amerikan filmlerindeki elemanlar gibi hissettim dsggsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ıscılık nasıl bılmıyorum ama E5 maltepe koprusunu gecınce (kartal ıstıkamete dogru ) sagda buyuk tabela halınde goruceksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar