loladin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 arkadaslar eskisehirde wow oynayabilcegimiz arena yapabilcegimiz pc leri mauseleri falan iyi olan bir cafe arıyoruz.Tarren Mill serverinda oynuyoruz yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 eskişehirde bende araştırmıştım bayaa bulamamıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 serverı belirttigin iyi olmus (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 aha aynen işte bi yardım plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben de gidiom eskişehire (: ben evden oynıcam wowumu ama gene de bi cafe bilmek güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gelin gelin... Gelinde gözünüz şehir görsün =) internet cafe olayı biraz cacık yalnız. Nerdeyse herkeş evinden takılıyor. Merkezde bildiğim bi Anatolia var doğru düzgün sahibini vs tanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 her şehir için topic olsun istemedim beytepe/ankarada varmıdır kafe bilgisayarımın gelmesine 15 gün flm varda olsa iyi olurdu ama dediğim gibi pek bir ümitsizim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loladin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Julifton said: Gelin gelin... Gelinde gözünüz şehir görsün =) internet cafe olayı biraz cacık yalnız. Nerdeyse herkeş evinden takılıyor. Merkezde bildiğim bi Anatolia var doğru düzgün sahibini vs tanırım =) Nerde Bu Anatolia tarif edebilir misin daha yeni geldik de yabancısıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben zamanında eses teyken apex mi ne vardı noldu o tren garının ordakilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Pan vardı cengiz topelde, biz orda takılırdık ara sıra 7-8 makina mütemadiyen wow da olurdu üst katta. geçen kış falan herkes de bwl aq raid de olurdu. kapandı ama sonradan orası tren garının orda apex var. iyi makinaları fena değil. trojan varmı yokmu bilemiyorum gerçi şuan 3aydır eskde diilim bende haftaya donucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 anatolia diye bi kafe kütahyada da war:D wow cu mekan:D bende orda okuyorm eskişehir kütahya 1 saat hep gidiyorm ama görmedim anatolia die :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 tren garının orda garnet vardı. oynuyolardı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bu tren garının orası sırf internet kafe anladığım kadarıyla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 geffen said: ben zamanında eses teyken apex mi ne vardı noldu o tren garının ordakilere Apex de kapandı mealesef. Anatolia doktorlar caddesindeki şekerbank'ın aradan giriosun 30-40 metre sora solda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loladin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 tesekkürler yardım icin de 4 tuslu mousesi olan cafe bulmak wow olan cafe bulmaktan daha zor evden getircem artık mouseyi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 esk de cok kinayt onlayn oynayan var o yuzden 4 tuslu mause yı bırak lagsız duzgun makıne olan kafe bak.Burda takılcak cok yer var bız nereye takılıyoruz solerdım ama sende wow oynucaksın bosuna lag yapacaksın bıze :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loladin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 peww 2 kisiyiz biz abi toplam ztn. arena falan yapılırsa cok buyuk yardımcı olabiliriz baya eski oyuncuyuzdur :) söle sen zararlı cıkmazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Pan kapandı Apex kapandı. Esnette oynuyoruz uzun süredir. Kızılcıklının sonundan , köprüyü geçince. Es-net 1. onun dışında daha pahalı ama daha kaliteli olan Anatolia var. Doktorlar caddesi Şekerbank arasında. Gayet güzeldir makineleri, öyle 15 yaş küçükler falan da takılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oturun evinizde oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Dynun said: Pan kapandı Apex kapandı. Esnette oynuyoruz uzun süredir. Kızılcıklının sonundan , köprüyü geçince. Es-net 1. onun dışında daha pahalı ama daha kaliteli olan Anatolia var. Doktorlar caddesi Şekerbank arasında. Gayet güzeldir makineleri, öyle 15 yaş küçükler falan da takılmaz. makineler nasıl esnette wolk falan götürürmü ? oraya gelelim bizde yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 götürüyo da bağlantı cacık anatoliada da zırt pırt kopuyo bağlantı orası da yaramaz eskişehir sux özetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ankarada yokmuuğğ :( ühü 3 saattir geziyorum anca kızılayda dandik biyer buldumda oturdum çok kalabalık burasıda malum baglantı saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Anevquemar. said: ankarada yokmuuğğ :( ühü 3 saattir geziyorum anca kızılayda dandik biyer buldumda oturdum çok kalabalık burasıda malum baglantı saks omg utku :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 istanbulda benim gittigim trip diye bir yer var kadıköyde ama amcam izin vermiyor addonlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Darkthrone said: Anevquemar. said: ankarada yokmuuğğ :( ühü 3 saattir geziyorum anca kızılayda dandik biyer buldumda oturdum çok kalabalık burasıda malum baglantı saks omg utku :// utku? ps2 artı net flm yazıyordu bi girdim 4234 kisi var wow yok zaten dedim wc3 gşreyşn netten girdim dk 10da düştüm baglantı sürekli gidip geliyordu falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar