Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ktunnel veya vtunnel ile izleyebiliyordum ama /www.youtube.com/v/pn4VQ7F4efg tipi olanları açamıyorum. Nasıl giriş yapmak lazım bunları yukardaki sitelere falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dns girili haldeyken es.youtube.com'a giris yapabiliyorum ben. nasil oldugu konusunda herhangi bir fikrim yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 buradan http://www.limonagaci.com/haber/85-youtube-yasagini-programsiz-cozmek.html vista için hosts dosyasını bulunduğu yerden kopyalayıp desktop'a atın. işlemi orada yapın diyorlardı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 a-aa işe yaradı :) bu kadar kolaymıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 eskiden treewalk kuruyordun sonra unutuyordun. Yasakmış engelmiş tınlamıyordun. Sonra ne olduysa işe yaramıyor. OpenDns kulanıyorum şimdi ama abuk subuk network yok gibi uyarılar veriyor bir ayarı falanda yok sevmedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 direk proxy en güzeli ister almanyadan ister jamaikadan bağlanıyorum yasak, bu vidyo sizin ülkeye yasaq şeklinde hiçbişi görmüyorum, duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 www.emrahtube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dasaaa said: buradan http://www.limonagaci.com/haber/85-youtube-yasagini-programsiz-cozmek.html vista için hosts dosyasını bulunduğu yerden kopyalayıp desktop'a atın. işlemi orada yapın diyorlardı bu arada Bu harika bişeymiş ya saolasın. Peki ama youtube'un bu kadar çok serverı var madem, haftalar geçtikçe yenilerini açtığında ne olacak? öyle bi ihtimal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 paylaşım için herkese eyw. oldu lan girdim bayaa sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 YOUTUBE Jacker programını kur mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 aa içinizden biri sormuştu bi toicte bende anlatmıştım desktopa atıp editleyin diye kimse mi bakmamış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 işte yeni topic açmayalım, açık olandan devam edelim'in de bu yanı var. Bu yeni topic olmasaydı da o çooook uzun topic'in içinde biyerlerde olsaydı ben de görüp kullanamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Forumda bi konu vardı Host dosyasıyla oynuyorduk. Onu yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Şimdi biraz güncellemek gibi olcak konuyu da, bu yöntemi (hosts dosyasını editlemek) kullanınca bazı videolarda tüm browser kilitleniyo. Çok sinir bi şey cidden. Yok mudur bunun da bi ilacı acaba :P Pof edit: Lol biraz çabuk oldu da, verilen linkteki IPlerin tamamını girince kilitlenme ortadan kalktı. Yalnızca 2 IP girip de durmadan kilitlenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sostizm said: işte yeni topic açmayalım, açık olandan devam edelim'in de bu yanı var. Bu yeni topic olmasaydı da o çooook uzun topic'in içinde biyerlerde olsaydı ben de görüp kullanamazdım. topik: http://forum.paticik.com/read.php?5,3329968 ilk mesaj ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar