Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İntikam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Askerdeyken samimi arkadaşımın biri bi şaka yapmıştı bana. Kargo göndermiş, içine de çalışmayan bi cep telefonu koymuş not olarak da "olm o kadar istedin, madem bakmıyo komutanlar gönderiyorum o zaman" diye yazmıştı..

Tabi karakola giren kargolar arandığı için, telefon bizzat benim komutanım tarafından yakalanmıştı. Eh, adama derdimi anlatmak, arkadaşın ne derece i.ne olduğunu tarif etmek epey vaktimi almıştı. Yırttık neyse ki..

Eh, şimdi o askerde.. Geçen hafta ben de ona bir mektup yolladım. Eski bir karikatürde vardı sanırım bu espri. Gerçeğe dönüştürdüm ben de.. Mektup özetle şu şekildeydi:

"Kardeşim bla bla,

Askerlik nasıl gidiyo, buralar şöyle değişti, havalar böyle gidiyo..

Komutanından bahsetmişsin geçen gönderdiğin mektupta. Anlattığın kadar i.ne mi olm o? Vay anasını.. Onun yaptığını insan insana yapar mı lan. Dediğin kadar o... çocuğuymuş valla. .. bla bla bla" şeklinde devam eden, sanki o bana bi önceki mektubunda komutanının ne b.ktan bi adam olduğunu yazmış gibi, ben de onun dediklerini tekrarlayıp yorumluyomuş gibi 2 sayfa döşedim gönderdim bunun karakola..

Maçtan önce aradı. Komutan bunu sabaha kadar nöbete yazmış. Mektup ilk geldiğinde de öğleden akşama kadar hazır ol'da bekletmiş =) Telefonda bana bildiği en nadide sözcükleri sıralarken altıma sçıyodum gülmekten!

İntikam böyle alınır =))
Mesaj tarihi:
Evet o hikaye güzeldir, uygulaması da iyi olmuş.

Ama madem ilk adiliği o yaptı tek gece nöbetle kurtaramasın bence.

"Vay adi komutan, bir de üstüne tüm gece nöbet mi yazdı? Dediğin kadar da şöyleymiş böyleymiş ha." falan diye devam eden 2. mektup ölümcül hamleyi yapar :)
Mesaj tarihi:
Yok ya, adamın karısı da girerse işin içine, çocuğun askerliği bitmez =)

Yine de bakıcam durumlara, eğer bir iki günde sıyrılacak gibi duruyosa, ikinci mektubu da döşeyecem. Sonra da ziyaretine giderim.. Naber len denyo? diye =)))
Mesaj tarihi:
Oğlum çok sevindim askerde rahat olduğuna. Nöbetlerde dediğin gibiyse rahat rahat geçiyordur. E peki bütün gece uyuduğunda kimsenin haberi olmuyor mu? falan yazılabilir.
  • Yeni Oluştur...