LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ya biraz yardım daha doğrusu tavsie lazım. Warhammerdan sıkıldık. C&C3 ten zaten sıkılmıştık. LOTR: BFME 2 ve modları bitti. Multi tavsiesi lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3532568,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 worms güzel oyunda, pek bize gelmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Company of Heores derim ama oynamışsınızdır, ve call of duty 1, 2 sini beğenmedim shotgun eklendi oyuna ve öldürdü oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Unreal Tournament yapalım dedim de oyunun ATI Radeon kullanan onboard'larda senkronlu framerate sorunu olduğunu gördüm. Ama canavar oyundur, turnuvası mutlaka yapılmalıdır. Onun haricinde multisi iyi olabilecek ve CD Key sorunu olmayan FPS'ler içinde Red Faction 2 ve Quake 2 denenmeye değer geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 cod4 saatlerce oynasanda sıkmıyo insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 şu company of heroes'ı doru düzgün oynayamamıştım, pc'yi yeniliyoruz yeni anakart aldık CoH hediyesi varmış diğer parçalarıda alsakta oyanasam bian evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 aha COH u unutmuştuk iyi hatırlattınız. onu deneylim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Homeworld 2 oynardım arkadaşla bi ara güzel oyundur onuda deneyin üstelik hamachi'ye bile gerek yok hatırladığım kadarıyla. IP üstünden oynanıyor direk. aşırı kullanıcı dostu bi oyun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 zaten bir evin içinde oynuyoruz LAN'dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 COH ve DOW >>>>>>> * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar