Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adrese teslim kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok sık kargo alıp gönderenlere bir sorum olacaktı. Ben yarın kargo bekliyorum gönderen ADRESE TESLIM olarak göndermiş ama ben şubeden almak istiyorum.

Şubeye gitsem kargomu verirler mi yoksa biz alıcıdan adrese teslim talimatı aldık mutlaka adrese teslim etmeliyiz gibi birşey derler ve de vermezler mi?

edit: yurtiçi kargo
Mesaj tarihi:
İnternetten takip ediyorum 21:10'da yüklenmiş arada da 230 km var. Yarın kesin elimde olur yani, şubeyi aradım ama açık değil.
Sabah gitsem mesai başladığında alabilirim galiba kargomu? İşler nasıl yürüyor bilmiyorum ki :)
Mesaj tarihi:
evde değilsen kağıt bırakıyorlar veya bırakmasalar bile olur, şubeye gidip alırsın pakedini , 3 gün kadar tutuyorlar.

numarasını öğrenmen faydalı olur ama, iki ismin varsa mesela yok böyle bir kargo diyebiliyorlar, numarayı ver.
Mesaj tarihi:
bazı denyo kargo şirketleri var ki eve teslim kargoyu eve getirmeyip hatta utanmadan biz geldik siz yoktunuz diyip aradığınızda şubemize gelip alabilirsiniz demelerine rağmen ben kargomu teslim almak için tam evimin kapısından çıkarken karşıma dikilip buyrun kargonuzu getirdik diyebiliyorlar. bu tip firmalardan uzak durmak lazım.
Mesaj tarihi:
şişme bebek? sübyancı gibi bi halim mi var? :D sdssdf

kargo muhtemelen en geç öğlende evde olur ama ben o sırada evde olmam geri şubeye götürürler ben de sabah çıkarken hemen alayım dedim.
Mesaj tarihi:
Alırsın. Yurtiçi ve Aras için konuşuyorum, kargo ana depodan şubeye getirilip öyle dağıtım yapılır, ana deponun dağıtım yapması gibi birşey söz konusu değil. Ama dağıtım çok erken saatte başlar saat 8-8.30 gibi gitmen lazım 9 da felan kamyon çıkıyor. Bazende 9.30 gibi gelip 10 gibi kamyon çıkıyor yani erken gidip beklemende, geç gidip kaçırmanda olası. Zor bişey biraz yani. Olmadı ilk gün gelir bulamazlar seni sen gider alırsın sonra .
Mesaj tarihi:
bana bişey yollandığında hep adrese teslim yaparım ama hep subeden gidip kendim alırım sabahtan, yoksa adamlar anca akşama felan getiriyor genelde. halbuki biliosun gelmiş öööle melun melun beklio rafta pakedin.
  • Yeni Oluştur...