Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paramecium yeni megane ı bekleee

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Peki sizce bu tasarım yeterli mi? Özellikle Anasayfa da başlıklar kutular çok iç içe giriyor tek renkten kaynaklı olarak.

Aslında şöyle bi projem var benimde mobil servis olarak ama otomasyona dökme metodu üretemedim. 5'er dakikada güncellenecek bi trafik yoğunluğu tablosu olacak. Örneğin ben her sabah 8 de evden çıkıyorum ve güzergahım belli. Bahçeliever-Merter-Cevizlibağ-Haliç-Okmeydanı-Şişli diyelim. İstediğim bir saatte mesela 07:50'de cebime siteden bir SMS gelecek;

Bahçelievler - Akıcı
Merter - Akıcı
..
Haliç - Yoğun
Şişli - Yoğun

Gibi. Böylece trafiğe kalmadan önce alternatif güzergah seçimi yapılabilecek.

Bu tarzda bi deftere yazılı bi çok fikrim var aslında ama insanın hevesi kırılıyo biyerde ne yapsan boş'a çıkıyo olay çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Tasarım konusunda matama falan yardımcı olur sanırım.

İçerik desen; herkesin hevesli olduğu noktalar var. Sana gerektiğinde içerik de yağar.

İşin kötü tarafı forum gerekliliği. Bana göre otokritik.com vs patinaj/paticik karmaşası yaşanıyor. Yani bir yenilik falan paylaşılacaksa acaba bunu patinaja mı yoksa otokritik'e mi yazayım diye düşünüyor insan. Forum ile otokritik.com bir şekilde birbirlerine bağlanabilse süper olur. Harekette olur, gelir de olur düşüncesindeyim.

Ciddi anlamda konuşmak lâzım.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam biliyorum o tkm'nin hizmetini hatta benim aklıma gelmişti :P fakat gprs üzerinden öyle bir hizmeti almakta pahalıya gelebilir ve rota üzerindeki kameralara tek tek giriş yapmak gerekir. SMS buna göre daha pratik olabilir tek seferde tüm noktalardaki trafik durumundan haberdar olunur ve istenirse yine kameralara bağlanılabilir.

Neyse bu yapmak istediğim bitane fikirdi sadece.

Bu forumun muhabbeti kitlesi ayrı. Otokritik'in yeni bi kitlesi olsun. İsteyen tabi yine girip yazabilir de hani burayı bırakın gelin otokritik forumuna gibi bişey söz konusu değil yanlış anlaşılma olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Arabayı güzelce anlattı. Saolsun sabah erkenden kalkmış, yıkatmış aracı falan. Cafein buradan tekrar saol dostum :)

2.el 2008 model S40 1.6D bakıyorum. Belki alımı biraz yavaşlatıp, 0km alma ihtimalim olabilir. Maddiyatın yoğunluk değişimine göre karar vereceğim.

Station hevesimi V50 ile de giderebilirim, belli olmaz :P

50.000 YTL kadar para ayırmak gerekiyor : Deri koltuksuz dinamik donanım istiyoruz çünkü. 4-5bin daha üstüne koyup arzular (dış renk, döşeme, iç renk kombinasyonu) doğrultusunda alım yapalım düşüncesi hakim.

1.9TDI 105HP midline Golf parasını (47.900 YTl metalik renk) düşününce, Volvo gerçekten mantıklı oluyor. A3 1.9TDI ise 35.800 EUR gibi paraya, donanım ise belirsiz saolsun Doğuş!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Para bence ikinci el al Volvo'yu. Hiç değilse ya fiyattan biraz değer kaybetmiş olur dolayısıyla cebinden az para çıkar, ya da etiketi yüksekse bile elinde süper pazarlık gücü olur. Bu arabaların ikinci eli düşük falan dersin alırken :)

A3 zaten fantastik pahalıymış. Golf'e kıyasla da güzel bi tercih olur. Golf'te daha sıradan bi araba bana sorarsan.

----------

Ya aklıma geldi S40'ların hepsi düz vites ama?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey değil Paracım, her zaman bekleriz.

Vodan, test sürüşüne çıkmadık. Hoş çıksaydık da Para'nın elinden arabayı alamayabilirdim, kendi Audi 4'ünü bırakıp benimkini alıp kaçma düşünceleri içerisindeydi :D Yine de arabayı aşırmayacağına söz verirsen Paracım, bir test sürüşü de yaparız. Yarın pazar, sabahtan TEM boştur.

Servis konusuna gelirsek... 40.000kmdeyim, kaskodan yaptırdığım hırsız zararlarını saymazsak pek de öyle aman aman paralar ödemedim. Tamam ucuz değil, ama araba da zırt pırt bozulmuyor. BMW ile kıyaslayacaksak servis kazığı kesinlikle Kosifler veya Borusan'a yetişemez, Audi'nin servisi de daha pahalı. Benim arabayı ilk aldığım yer tanıdıktı zaten yardımcı oluyorlardı. Sonradan Arkas aldı, ilk başlarda epey sinir olsam da eski servisimdeki elemanlar ve Kosiflerden tanıdığımız servis müdürü geldi. Ben kendilerinden memnunum, gayet ilgili ve hızlılar. Öyle hem eşek yükü para alıp, hem sana o paraları taşıyan eşekmişsin muamelesi yapıp, hem de işlerini yarım yamalak yapmıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bi arkadaşta var yeni s40.

Çok meraklıdır temizliğine arabanın, bi gün sağdaki kapının çıtasına mı ne sürtmüşler, pasta cilayla falan geçmeyince çizik çıtayı değiştirtti.

Adi plastik bi çıta geldi, onu serviste arabanın rengine boyadılar, 280 YTL.

Periyodik bakımı 450 dir de arabayı çaktığında ne fatura çıkacak acaba? o da önemli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...