Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Craft Bilgileri ve İşlevleri

sgecca

Öne çıkan mesajlar

evet, hatta greenskinlerinki da war makerda, aldim skilli ama henuz bisey yapamadim, gerekli malzeme nerden cikiyo bilmiyorum, salvagingden heralde, salvaging aliyorum diye scavenging almisim, her craftin itemi dustu, bi talisman making itemi dusmedi, yani onunda itemleri dustu ama en gereklisi yok ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

apoc leveliniz yukseldikce daha önce 3 suyla kesin succes yaptiginiz itemi 2 suyla succes yapabilmeye baslıorsunuz bu da size o 2 suyun yanına extra bi özellik yan maddesi ekleyebilirsiniz anlamına gelıo.Yani mesela bi health potionu 2 suyla tmmlıabiliorsanız,3. bosluga cıkacak item sayısı arttırabilme sansı olan yan maddeyi koyuyorsunuz.2 tane potion elde etme şansınız oluo böölece.
Sosyal ağlarda paylaş

sole dimi
2 tane craft skill i var apoth,talisman
4 tane de yan skill butch,scaven,salva,ot yetiştirmeciliği :)

Talisman için Salvaging(itemları parçalıyoruz)

Apoth için Butcher(hayvanlardan) veya Scavenging(insanımsı)
moblardan çıkartıyoruz

peki bu ot yetiştirmeciliği ne işe yarıyor herhalde tutun yapmıyorz :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Crafting can be learned at the start of each faction's second Chapter and is broken up into 6 different skills: 4 Gathering Skills and 2 Crafting Skills."

Eğer trainerların nerde olduguna takılan varsa hala, bütün ırklar için C1 den C2 ye geçtiğiniz ilk town veya campta bulabilirsiniz. Artı, minimap ayarları ile az buçuk oynayarak çok rahat bulunuyolar. Cultivating trainer ağaçların arasına saklanmıştı da...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...