draedan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/home/flash/pp_2008-05_crafting.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Darl Elf mekanlarından birinde vardı talismancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lvl 20 de geliyo olmali talisman falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 talisman trainer : her cp2 d hedge wizard tag li npc de, yani daha lvl 4 5 iken, 20 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 evet, hatta greenskinlerinki da war makerda, aldim skilli ama henuz bisey yapamadim, gerekli malzeme nerden cikiyo bilmiyorum, salvagingden heralde, salvaging aliyorum diye scavenging almisim, her craftin itemi dustu, bi talisman making itemi dusmedi, yani onunda itemleri dustu ama en gereklisi yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 apoc leveliniz yukseldikce daha önce 3 suyla kesin succes yaptiginiz itemi 2 suyla succes yapabilmeye baslıorsunuz bu da size o 2 suyun yanına extra bi özellik yan maddesi ekleyebilirsiniz anlamına gelıo.Yani mesela bi health potionu 2 suyla tmmlıabiliorsanız,3. bosluga cıkacak item sayısı arttırabilme sansı olan yan maddeyi koyuyorsunuz.2 tane potion elde etme şansınız oluo böölece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 13 lvl oldum ama craft skili faalan almadım... bişi kaybetmem dimi? sevmiom böle şeylerle uğraşmayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben talisman aldım ama ne oldugunu cözemedim hala öylece duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sole dimi 2 tane craft skill i var apoth,talisman 4 tane de yan skill butch,scaven,salva,ot yetiştirmeciliği :) Talisman için Salvaging(itemları parçalıyoruz) Apoth için Butcher(hayvanlardan) veya Scavenging(insanımsı) moblardan çıkartıyoruz peki bu ot yetiştirmeciliği ne işe yarıyor herhalde tutun yapmıyorz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Gather skillerinin kaçını alabiliyoruz aynı anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 1 Adet Gather 1 adet Craft skill alınabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hehe ot yetiştirerekte pot için kasap ve diğer şık gibi malzeme üretiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 2 adet Absolut said: Gather skillerinin kaçını alabiliyoruz aynı anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bana ot yetiştirmek daha cazip gelior :) moblardan en fazla otlar için malzeme çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ben 42de kaldım zone değiştirdim ve şu an bulamıyorum 50 yaptıracak malzemeleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Arnis said: Ben talisman aldım ama ne oldugunu cözemedim hala öylece duruyor. Talismanı boş slotu bulunan armor lara takabilirsin... Zırhı çantana koy, talismanı sol klikle tut shift+sağ klikle armor un üstüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 "Crafting can be learned at the start of each faction's second Chapter and is broken up into 6 different skills: 4 Gathering Skills and 2 Crafting Skills." Eğer trainerların nerde olduguna takılan varsa hala, bütün ırklar için C1 den C2 ye geçtiğiniz ilk town veya campta bulabilirsiniz. Artı, minimap ayarları ile az buçuk oynayarak çok rahat bulunuyolar. Cultivating trainer ağaçların arasına saklanmıştı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Şu bilgileri birisi düzenleyipte, yukarıya sabitlese ne güzel olur :P Atıyorum. hangi meslek nedir yada hangi class ne iş yapar. Oyundaki rolu nedir. Dps de + veya - leri nelerdir. Rvr de ne gibi faydaları vardır felan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi greenskin'lerin cultivating trainer'ı nerede ? tum da war maker'ı dolastım, bi tek o yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 arka tarafta, quest veren elemanin oralarda, otlarin arasinda kalmis olabilir. hala talisman yapmak icin gereken davadan bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Blackice said: Arnis said: Ben talisman aldım ama ne oldugunu cözemedim hala öylece duruyor. Talismanı boş slotu bulunan armor lara takabilirsin... Zırhı çantana koy, talismanı sol klikle tut shift+sağ klikle armor un üstüne... Saol deniyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Crafting olayı sıkıntılı biraz burda hem kapsamı dar hemde çok vakit alıyo Bi pot yapana kadar 1 dk beklemek zorundayız anladığım kadarıyla daha hızlı olmuyo gerçi bi yandan iyi bi yandan kötü yavaş ilerlemesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Absolut said: Ben 42de kaldım zone değiştirdim ve şu an bulamıyorum 50 yaptıracak malzemeleri falan. abso muhtemelen sende benim gibi takildin.. 40-42 den sonra bi tane degil iki tane su sisesi koyacaksin stability saglamak icin.. ben bunda takilmistim bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Benimde cultivation kaldı öyle hehe 25 lik tohumlardan lazım 50 ye vurabilmek için yoksa geri dönüp tohum farmı yapmam gerekecek o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bende 44de kalmıştım guildeki lowbielere çöktüm bence sizde öyle yapın geri dönüp lvl 10 mob kesmekle uğraşılmaz 44den 50ye 30-40 civarı lvl 25 seed harcadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar