Quibble Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Anlatması çok güç olacak ama başlıyorum. Motordan patlama sesi geliyor. Bildiğimiz *pat* efektinin daha gür ve tok seslisi. *pot pot pot* gibi yani =P İlk başta egzos patladı sandım ama sonra motordan geldiğini farkettim sesin. Genelde düşük devirlerde oluyor, devir kaybediyor. Max hızı etkiliyor. Dün 140ı geçemedim, 4k devirde takıldı. Biraz geçiyor sonra sanki limitör varmış gibi 4k ya geri dönüyor. Ve arabayı tekletiyor. Sanki araç 3 silindir gibi bi his veriyor. Endüksiyon bobinlerinden biri arıza yapmış olabilir mi? Yada ne olabilir? Bujilerden biri arıza yapmış fln ? Sallıyorum ben =) , bi fikriniz var mı acaba ? ps: arada bi düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Selam, Araç ne? Motor ne? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 1999 Model Alfa Romeo 145 1.4 Twinspark 105 hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 pislik kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Sorun olması değilde sorunun ne olduğunu bilmemek daha da bi rahatsız ediyor. Atıp tutuyorum kendi kendime, bujilere giden kablolarda temassızlık fln olabilir mi gibi =). (Öyle bi kablo var mı onu bile bilmiyorum) ps: sanırım pederin yanında işe başlasam iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Selam, Öyle bir kabloyu ilk kez duyuyorum, benimki vahiy güç sistemine sahip :P Şaka bir yana, motorun altındaki egzoz borusu falan çürüyüp ses yapıyor olmasın veyaaaa motor herhangi bir noktadan(monifold, üst kapak...) hava kaçırıyor olmasın? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Devamlı mı geliyor? Ara ara mı? Arabanın altı yere falan vurdu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şile yolunda dağılınca toplattığın araç mı quibble? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Kusura bakmayın dün kendi açtığım topicle ilgilenemedim.Acil işim çıktı. aktiftablet said: Devamlı mı geliyor? Ara ara mı? Arabanın altı yere falan vurdu mu? -Düşük devirde ara ara geliyor. -Hayır hiç yere vurmadı. Namessar said: şile yolunda dağılınca toplattığın araç mı quibble? Evet =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 muhtemelen bujiden kaynaklanıyodur sorun..en son bujilerini degiştirdiginde taktıgın bujiler orjinallerinden daha fazla tırnak aralıgına ship ise belirli bi kullanımdan sonra teklemeye neden olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar