Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gününüz nasıl geçti?

Behemoth

Öne çıkan mesajlar

bilmem belki bu konu garbagelıktır ama buraya açıyorum.bugün gününüz nasıl geçti?neler yaptınız?değişik birşeyler oldu mu?benim her zamanki gibiydi.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Sosyal ağlarda paylaş

Okula gitmedim yarın mat sınavım war sabahtan beri çalışıyorum.
Birazdan özel hoca gelicek 1-2 saatte onla çalış o gitsin gene çalış ölecem yavvvvvv.!!!!!!!!1[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Sosyal ağlarda paylaş

diabloda xp kastım, balık kızarttım, elime sıçradı :hırr: üfleye üfleye bi hal oldum, bi ton sektirdim içimden vs. vs.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

uynadım
patiye baktım
alışverişe gittim
spora gittim
geldim
duşaldım
yemek yiyecem
ve daha günüm bitmedi umarım bir ara ders çalışacam yrn sınawım var

hakkaten yaa bakalım babacum bugüniçerisinde ders çalışacakmı?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün migrosa gittim
sevindirik bi şekilde discman alıcam ya
neyse beğendim bi tane 300 milyona felan geliyo taksitle alıcam kart ablamın yanlız
her neyse
kasaya geldik kadın kartın sahibi gelmesi lazım dedi dumur oldum
halbnuki ablam çalışıyo ve işden çıkınca ölsede gelmez benimle yoruluyo felan
kafayı yedim
"ya ben telefon aldım burdan böyle bi sorun olmadı " sdesemde kadın kabul etmedi kafayı yedim
ablamın kimliği yanımda olmasına rağmen
uyuz oldum pazar gününü bekliycem !![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

toplu katliam yapma isteğimi zorla bastırdım hocalara küfretme isteğimi zorla bastırdım derste abidik gubidik sorular sorup bazı hocaların zeka sınırlarını zorlayıp kısa devre yapmalına neden oldum haziranda sınav yapacak hocaları linç etmek bir cemiyet kurmaya karar verdim milli güvenlik gibi gereksiz bir dersin sınavı bana girdi fizikçi haftaya da fizik sınavı gircek dedi insanlığa olan nefretim arttı sinirlerim dahada bozuldu yarınki mat sınavına çalışılmadı vs vs vs uzar gider bu[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor....
TLM
savaş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...