+1[signature][hline]Gitar Nubisi
------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
diabloda xp kastım, balık kızarttım, elime sıçradı :hırr: üfleye üfleye bi hal oldum, bi ton sektirdim içimden vs. vs.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
kalk okul gel pati yat kalk pati pati pati pati pati pati pati pati fizik yat[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
okuluma gittim, geçen yıl dersini aldığım bi hocamın(çok iyi, .ok tatlı bi insan) dersine girdim yine.
okulda pek dolaşıp gezemedim, hava kötüydü.
eve dönerken bi moral bozukluğu yaşadım kendi kendime.
pati iyi gelir ama! :)[signature][hline]isolation
bu gün migrosa gittim
sevindirik bi şekilde discman alıcam ya
neyse beğendim bi tane 300 milyona felan geliyo taksitle alıcam kart ablamın yanlız
her neyse
kasaya geldik kadın kartın sahibi gelmesi lazım dedi dumur oldum
halbnuki ablam çalışıyo ve işden çıkınca ölsede gelmez benimle yoruluyo felan
kafayı yedim
"ya ben telefon aldım burdan böyle bi sorun olmadı " sdesemde kadın kabul etmedi kafayı yedim
ablamın kimliği yanımda olmasına rağmen
uyuz oldum pazar gününü bekliycem !![signature][hline]Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
bide evde açlıktan öldüm annemleri beklemekten ![signature][hline]Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
toplu katliam yapma isteğimi zorla bastırdım hocalara küfretme isteğimi zorla bastırdım derste abidik gubidik sorular sorup bazı hocaların zeka sınırlarını zorlayıp kısa devre yapmalına neden oldum haziranda sınav yapacak hocaları linç etmek bir cemiyet kurmaya karar verdim milli güvenlik gibi gereksiz bir dersin sınavı bana girdi fizikçi haftaya da fizik sınavı gircek dedi insanlığa olan nefretim arttı sinirlerim dahada bozuldu yarınki mat sınavına çalışılmadı vs vs vs uzar gider bu[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... TLM savaş...
Öne çıkan mesajlar
555
Sosyal ağlarda paylaş
edi
Sosyal ağlarda paylaş
shapshal
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş
hyde
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir Guest
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir Guest
Sosyal ağlarda paylaş
BabacumMostors
patiye baktım
alışverişe gittim
spora gittim
geldim
duşaldım
yemek yiyecem
ve daha günüm bitmedi umarım bir ara ders çalışacam yrn sınawım var
hakkaten yaa bakalım babacum bugüniçerisinde ders çalışacakmı?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.
Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş
Estel_Anorien
Sosyal ağlarda paylaş
Aurora
okulda pek dolaşıp gezemedim, hava kötüydü.
eve dönerken bi moral bozukluğu yaşadım kendi kendime.
pati iyi gelir ama! :)[signature][hline]isolation
Sosyal ağlarda paylaş
kermit
sevindirik bi şekilde discman alıcam ya
neyse beğendim bi tane 300 milyona felan geliyo taksitle alıcam kart ablamın yanlız
her neyse
kasaya geldik kadın kartın sahibi gelmesi lazım dedi dumur oldum
halbnuki ablam çalışıyo ve işden çıkınca ölsede gelmez benimle yoruluyo felan
kafayı yedim
"ya ben telefon aldım burdan böyle bi sorun olmadı " sdesemde kadın kabul etmedi kafayı yedim
ablamın kimliği yanımda olmasına rağmen
uyuz oldum pazar gününü bekliycem !![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş
kermit
Sosyal ağlarda paylaş
Raptor_Skeleg
TLM
savaş...
Sosyal ağlarda paylaş