Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Krusty said:
ben vazgeçiyorum cidden jos'tan. biraz inceledimde bana daha çok dory şüpheli geldi. sadece kendisine saldırılınca savunma yaptı bidahada mesaj atmadı. pek fazla dikkat çekmek istemiyor gibi bi tavrı var.

Linç oyu geri çekme: Jos

Linç oyu: Dory

josu kesince çete üyesi çıkarsa bu krustyde yardakçısıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:
evden çıkmadan son bir oy sayımı yapıyorum..

said:
look: 1 Oy (Nosfe)
Jos: 10 Oy (0ne, Mum_Chamber, Apache, elesso, Krusty, ShadowFury, Smoke, Fly, Cons, mulgear6)
Linç Yok: 1 Oy (Jos)
Fly: 1 Oy (look)
Cons: 1 Oy (Cuce)

Linç için gereken oy: 11

ben yokken çoğunluğa ulaşırsanız çok fazla bunun muhabbetini yapmayın pls =).. en azından bir sonraki tur için plan yapmaya falan çalışmayın.. ciao!

yanlıs olmus!!!
ben cons a oy vermiştim!

mulgear6 said:
bold sucks

linç oyu geri çekme: fly
linç oyu: cons
Sosyal ağlarda paylaş

yeni geldim eve.. iyi ki de yeni gelmişim.. yoksa mulgear'ın uyarısını görmeden Jos'u asacaktım.. son sayımı yazarken hata yapmışım.. düzeltilmiş ve güncellenmiş halini koyuyorum şimdi..

said:
look: 1 Oy (Nosfe)
Jos: 10 Oy (0ne, Mum_Chamber, Apache, elesso, ShadowFury, Smoke, Fly, Cons, look, Azmodai)
Cons: 4 Oy (Cuce, mulgear6, Rewendor, Jos)
eregorn2: 1 Oy (fede)
dory: 1 Oy (Krusty)

Linç için gereken oy: 11

kalabalık oyunun böyle dezavantajları var işte.. bazen karışabiliyor oylar falan eheh.. hata görürseniz vakit kaybetmeden uyarın lütfen =P..
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar, Paticik buluşmasından geldiğimden kafam bir milyon, boku bokuna ölmekten son anda kurtulmuşum sanırım, dediklerime tl;dr deyip geçmeyen kişiler olduğunu görmek sevindirici.

Öte yandan Cons'un oyunun başından beri seviyesizce "Ehehehe şunu öldürelim güleriz, mehehehe bunu asalım muhabbet olur" tadındaki mesajları, son olarak bana da bir noktada dokunduğundan, kendimi LİNÇ OYU: CONS demek zorunda hissediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hem gece mesaj at.. hem de mesajı editle.. ohh =P

bu arada gelen bir soruya cevaben;

çete tamamen ortadan kalkınca bunu bildireceğim gibi bir şart yok. sadece ölen kişi lider mi yoksa sıradan bir üye mi, onu söyleyeceğim (ki Jos'un durumunda da söyledim). onun dışında dediğim gibi, cinayetler, üye alımları ve linçler hakkında gereğinden fazla bilgi vermeyeceğim.. kolay gelsin =)..
Sosyal ağlarda paylaş

başka bir sorunun cevabı bu da =);

aslında kurallara eklemem lazımdı bunu ama unutmuşum.. çete lideri ölmüş olsa bile, eğer çetede halen yaşayan üyeler varsa cinayet işlemeye veya üye alımına devam edebilirler. liderin tek olayı oyunun başında çetenin tek üyesi olması..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...