Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Cons said: sonra siz linç etmeyeceğiniz için mafya soytarıyı alıcak ömür boyu mutlu cinayetler işleyecekler. Ya da 10 kişi "lan beni linç etmesinler" diye townie de olsa mafya da olsa kara murat benim diyecek, hangisi soytarı yine bilemicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 SOYTARI BENİM /discuss hadi ama linç edelim birini yahu. tıkandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Cons said: abi josu öldürelim townie olsa bile güleriz. Eheh o ayrı da şimdi bunu diyen adam sırf aynı mantıkla "ilk günden penthi öldürim güleriz" demez mi? bence der :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 zaten 11 oy oldu ya. spyro gelince linç olucak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 josu öldürdükten sonra fedeyide aradan çıkartalım çok şüpheli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2 gözüm önüme aksın bi numaram yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Krusty said: ben vazgeçiyorum cidden jos'tan. biraz inceledimde bana daha çok dory şüpheli geldi. sadece kendisine saldırılınca savunma yaptı bidahada mesaj atmadı. pek fazla dikkat çekmek istemiyor gibi bi tavrı var. Linç oyu geri çekme: Jos Linç oyu: Dory josu kesince çete üyesi çıkarsa bu krustyde yardakçısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Herkes kafayı sıyırdı birbirinin açığını kolluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Rewendor said: Cons said: abi josu öldürelim townie olsa bile güleriz. Eheh o ayrı da şimdi bunu diyen adam sırf aynı mantıkla "ilk günden penthi öldürim güleriz" demez mi? bence der :P ahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Spyro said: evden çıkmadan son bir oy sayımı yapıyorum.. said: look: 1 Oy (Nosfe) Jos: 10 Oy (0ne, Mum_Chamber, Apache, elesso, Krusty, ShadowFury, Smoke, Fly, Cons, mulgear6) Linç Yok: 1 Oy (Jos) Fly: 1 Oy (look) Cons: 1 Oy (Cuce) Linç için gereken oy: 11 ben yokken çoğunluğa ulaşırsanız çok fazla bunun muhabbetini yapmayın pls =).. en azından bir sonraki tur için plan yapmaya falan çalışmayın.. ciao! yanlıs olmus!!! ben cons a oy vermiştim! mulgear6 said: bold sucks linç oyu geri çekme: fly linç oyu: cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 olm manyak hastamısınız lan mafya olsam penthi yanıma alırım arkadaşım diye kafam güzel şuan zaten yalan söylemiyorum yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bu arada allah yok haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 son oyu Look onceki sayfada vermis zaten, su anda netice degismez jos'u astiniz. Heycan yapmayin yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yeni geldim eve.. iyi ki de yeni gelmişim.. yoksa mulgear'ın uyarısını görmeden Jos'u asacaktım.. son sayımı yazarken hata yapmışım.. düzeltilmiş ve güncellenmiş halini koyuyorum şimdi.. said: look: 1 Oy (Nosfe) Jos: 10 Oy (0ne, Mum_Chamber, Apache, elesso, ShadowFury, Smoke, Fly, Cons, look, Azmodai) Cons: 4 Oy (Cuce, mulgear6, Rewendor, Jos) eregorn2: 1 Oy (fede) dory: 1 Oy (Krusty) Linç için gereken oy: 11 kalabalık oyunun böyle dezavantajları var işte.. bazen karışabiliyor oylar falan eheh.. hata görürseniz vakit kaybetmeden uyarın lütfen =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 acik konusmam gerekirse, jos beni de biraz suphelendiriyor son 1-2 gundur. Consun masumiyetinden emin olamiyorum, bence onda da var birseyler ama josc onceligim olacaktir. Ilkeye sirf komedi olsun diye dadanacak olayi benim de dikkatimi cekti. Linc oyu: Jos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Selamlar, Paticik buluşmasından geldiğimden kafam bir milyon, boku bokuna ölmekten son anda kurtulmuşum sanırım, dediklerime tl;dr deyip geçmeyen kişiler olduğunu görmek sevindirici. Öte yandan Cons'un oyunun başından beri seviyesizce "Ehehehe şunu öldürelim güleriz, mehehehe bunu asalım muhabbet olur" tadındaki mesajları, son olarak bana da bir noktada dokunduğundan, kendimi LİNÇ OYU: CONS demek zorunda hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi dadancak olsam sana dadanırım her oyunda ilk öldüğün için, acaip gülerdim yine sen ölünce sklvmdfkşlmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 lan hıyar 1 kere dedim onu. ölsen komik olur ama yalanmı dflkşvmdfşlb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hiç bi fikrim olmadan cogunluga uymak adina linc oyu: jos bebegim emre, affet plx. =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Jos linç edildi ve Su Çetesi'nin lideri olduğu ortaya çıktı.. Gün 1 - Gece Konuşma bitmiştir. Gececiler iş başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 al işte hıyarın damadı. ay çok pardon gece oldu. hırslandım ama napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 2 defa guncelledi bi de okuz. 1 2 3 tip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hem gece mesaj at.. hem de mesajı editle.. ohh =P bu arada gelen bir soruya cevaben; çete tamamen ortadan kalkınca bunu bildireceğim gibi bir şart yok. sadece ölen kişi lider mi yoksa sıradan bir üye mi, onu söyleyeceğim (ki Jos'un durumunda da söyledim). onun dışında dediğim gibi, cinayetler, üye alımları ve linçler hakkında gereğinden fazla bilgi vermeyeceğim.. kolay gelsin =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 başka bir sorunun cevabı bu da =); aslında kurallara eklemem lazımdı bunu ama unutmuşum.. çete lideri ölmüş olsa bile, eğer çetede halen yaşayan üyeler varsa cinayet işlemeye veya üye alımına devam edebilirler. liderin tek olayı oyunun başında çetenin tek üyesi olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar