0ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Oyun logları ne zaman gelir ki.Ben hala merak içerisindeyim.Özeliikler ilk gece ne olduğu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Gecikme için üzgünüm. Aklımdan çıkmış eheh. Neyse, oyunla ilgili her şeyi bulabilirsiniz bu postta. Bir sonraki mesajımda yorumumu yaparım =)..Oyunun galibi, hava çetesi oldu! => Shadowfury (lider), fede, RewendorSon Tura Gelindiğinde Ayakta Kalan Oyuncular: 1. fede - Hava Çetesi Üyesi 2. Shadowfury - Hava Çetesi Lideri 3. Smoke - TownieÖnceki Turlarda Ölenler: 1. Penthesilea - Townie (Gün 0 - Gece) 2. Jos - Su Çetesi Lideri (Gün 1 - Gündüz) 3. Mortis - Su Çetesi Üyesi (Gün 1 - Gece) 4. Cuce - Ateş Çetesi Lideri (Gün 2 - Gündüz) 5. 0ne - Townie (Gün 3 - Gündüz) 6. mulgear6 - Townie (Gün 3 - Gece) 7. Azmodai - Toprak Çetesi Doktoru (Gün 4 - Gündüz) 8. Apache - Soytarı (Gün 4 - Gece) 9. dory - Toprak Çetesi Lideri (Gün 5 - Gündüz) 10. Cons - Toprak Çetesi Üyesi (Gün 6 - Gündüz) 11. NoTwisT - Townie (Gün 6 - Gece) 12. Rewendor - Hava Çetesi Üyesi (Gün 6 - Gece) 13. look - Toprak Çetesi Üyesi (Gün 7 - Gündüz) 14. Nosfe - Komiser Ateş (Gün 7 - Gece) 15. Fly - Townie (Gün 8 - Gündüz) 16. Mum_Chamber - Townie (Gün 8 - Gece) 17. elesso - Townie (Gün 9 - Gündüz) 18. Krusty - Komiser Toprak (Gün 9 - Gece) 19. eregorn2 - Townie (Gün 10 - Gündüz)Gece Hayatı: Çetelerin Gece Kararlarını Verdiği Gizli Odalar said: *Su Çetesi**Toprak Çetesi**Hava Çetesi*(ateş çetesinin böyle bir şeye pek ihtiyacı olmadı =P) Yukarıda yazdım ama bu da tur tur ölüm raporu: Başka yazmayı unuttuğum bir şey yok sanırım.. Sonlara doğru (aktif oyuncular ölünce =P) oyun biraz yavaşlasa da genel olarak eğlenceli bir oyun oldu bence. Tüm katılımcılara teşekkürler =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dory seni kınıyorum! neden öldürüyosun beni sapık bi zevk mi alıyosun anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Daha oyun baslamadan Penth'i öldürürsem, direk bütün gozler sendikaya gider, bende halka beraber hareket eden insan olmuş olurum du planim. cokta kral bi plandı ama düdük azmodai'nın gazına geldiniz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Çetelerin aranan ismi Mortis! 3 çete de ilk iki turda talipmiş kendisine=)) Nosfe olayı komedi ama. Birinci cinayet planımız toprak çetesinin de aynı gece aynı şahsa girişmesi yüzünden fail olmuştu, sonra toprak sorunundan kurtulduğumuzu düşündüğümüzde tekrar denedik... ...VE NOSFE ATEŞ-SU DEDEKTİFİ ÇIKTI! Bu oyunda en çok Mum ve NoTwist e üzüldüm ama. Keşke Mortis ve Nosfe de yaptığımız gibi onları da önce recruit deneyip sonra kesmeyi akıl edebilseydik=) Bi de bu noktada "WALL OF TEXT GÜCÜ!!!" diye bağırasım geldi. Oyun boyunca laf sokup durdunuz da; çetelerin gizli bölmelerine bakarsak: Ateş çetesi zaten sönüp gittiğinden topikleri yok Su çetesi bi "selam&bye" dan ibaret=) Toprak çetesi 1 sayfa filan olmuş yine iyi sayılır, ve iletişimlerini topik dışı yaptıklarından yorum yapamıycam tabi ama topikleri pek aktif değilmiş yinede. Bizim çete topiği tam brainstorm mekanı oldu. Ben zaten oyunda yaptığımın bi o kadarını da çete topiğinde yapıyorum, bi de Rewendor u alınca çin seddi diktik mekana. Fly ı da alsaymışız database çökermiş heralde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 cucenin planı süpermiş hakketen. consu nerdeyse kesicektik o akşam penthi kesti diye hehe. spyro güzel oyun oldu uğraşın için için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben sictim artik her oyunda demek ki sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ellerine saglik spyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 teşekkürler efenim.. oyunla ilgili yorumumu da yapayım gitmeden.. tüm oyuncular gibi ben de acemiydim bu oyunda =).. 4 takımlı bir oyunda illa bir problem çıkar demiştim ama küçük şeyler dışında bir sorun olmadı.. bir tek en son turda 2 townie, 2 de hava çetesi üyesi kaldı.. 4 oyuncunun çoğunluğu da 4/2 + 1 = 3 kişi.. ne karar vereceğimi bilemedim.. eğer townieler, mafyadan biri üzerinde 2 oy toplasalardı, draw olarak sonuçlandıracaktım (townie ve hava arasında tabi) ama smoke da eregorn deyince gerek kalmadı :).. oyun sonunda herkes heralde görmüştür çetelerin işinin ne kadar zor olduğunu.. oyun boyunca herkes dedi yok işte townielerin şansı kalmadı, yok 9 oyuncunun 8'i mafya falan diye.. ama mafyanın o kadar kolay sonuca varamadığını söylemiştim oyunun başlarında (mod olduğum için fazla da bilgi vermemeye çalışarak).. fail olmamak için çok dikkatli davranmak lazım.. yani bu setupta pro-town hiç de güçsüz falan değil.. hatta zaman zaman daha bile avantajlı olabilir.. ayrıca, mafya da acemi olduğundan dolayı son turlarda hep öldürmeyi seçtiler genelde :).. yine de gülen taraf onlar oldu en sonda.. oyunculara gelirsek önce nosfe ile başlamak istiyorum.. komiser ıska mı ne demişti kendine =).. sağlam fail oldu bu oyunda hakkaten ama hiçbir suçu yok.. adamın tespit edebileceği iki çete de 2-3 turda silindi lol.. diyemiyorum da boşuna mesaj atıyorsun, kalmadı sizinkilerden kimse diye =D.. adam her mesaj attığında ben üzüldüm.. ama bana pm atacağına, topice post atması onu komiser fail olmasından alıkoyamıyor :P.. neyse ki öteki dedektif hariç kimse görmedi.. öteki dedektif demişken, krusty iyi sonuçlar yakaladı.. arka arkaya tüm toprak çetesini ve daha sonra da havanın liderini öğrendi.. yalnız, bence biraz pasif kaldı.. doktor gitmişti ama yine de son turlara doğru artık kendini gözden çıkarıp, shadow'u linç ettirmesi doğru olurdu gibi geliyor bana =).. yine de başarılı sonuçlarından dolayı tebrik ediyorum.. azmo baya başarılıydı.. oyuncular arasında en deneyimlisi o sanırım zaten =).. genelde wotleri townieler yapar.. özellikle patide mafyalar pasif kalıp sona varmaya çalışırlar (ki hiç tasvip etmem).. azmo da zannedersem bu sebepten pro-town'a faydalı olan bir karaktere büründü ve gayet de iyi götürdü.. eğer cüce'nin çetesini tuttursaydı çok farklı olabilirdi oyun sonucu =).. cuce, yaşasaydı çok büyük işler yapacaktı belki =) ama çetesine bir kişi bile alamadan yattı ne yazık ki (ona sohbet odası açmama bile gerek kalmadı ehu).. tek başıma geldim, tek başıma giderim demeye çalıştı gibi =P.. mortis'i 3 kişi istedi.. bir kişi aldı (Jos).. shadow benim olmayanı kimseye yar etmem dedi ve çetesine alamadığı mortis'i bir sonraki gece vurdu.. jos da gün içinde fazla dayanamayınca su çetesinin ömrü kısa oldu.. dory (aka hanım ağa) azmo'yu alarak iyi bir karar verdi oyun başında.. toprak çetesi çok iyi gidiyordu o sıralar.. arka arkaya her üye alımları başarılı oluyordu.. hatta azmo kesin olmadı bu sefer falan diyordu ki önce cons, ardından look çeteye dahil oldu.. ama bir üyeleri ölünce gerisi çorap söküğü gibi geldi.. tablodan gözüküyor, 4 günde herkes temizlenmiş.. oysa look kendini unutturmuştu ama yetmedi.. ölmeden önce nosfe'nin ölümünü geciktirebildi sadece =).. apache de ilk oyununa soytarı olarak katıldı.. o yüzden kazanamadı heralde.. hiç soytarı olmadığım için bilemeyeceğim =) ama kendini linç ettirmek çok zor bir şey gibi gözükmüyor =P.. hava çetesi kendi odalarında sağlam kafa yordular hakkaten.. asıl oyun içinde o kadar uzun mesajlar atmıyorlardı heh.. shadowfury ilk tur mortis'i jos'a kaptırıp, 3. turda da nosfe ile fail olunca umutsuzluğa kapıldı sanıyorum.. hiç hava'nın galip olacağını düşünmemiştim çünkü 4. gün başladığında hiç kimseyi alamamıştı takımına ve ayaktaki tek rakip çete 4 eleman sayısına ulaşmıştı bile.. ama dengeler değişebiliyormuş demek ki =).. mum_chamber ve fly'ı townieler arasında ilk ikiye koyuyorum.. fly bir ara "beni kimse anlamıyor" diyip oyundan çıkmak istedi ama izin vermedim =P.. iki oyuncu da faydalı mesajlar attılar pro-town takımı için.. şimdi unuttuğum bir kişi de (townielerden) zamanında bir mesaj attı sonlara doğru ve o mesajın nerdeyse tamamı doğruydu.. kimdi o ya.. pro-town ona uysa kazanabilirdi ama işte nereden bileceksin kimin doğru söyleyip söylemediğini.. bir de penth var.. ehuehueh.. ismini yazmadığım diğer tüm oyuncuların da oyunun güzel ilerlemesinde çok emeği oldu.. herkese tekrardan teşekkürler.. ileride yeni oyunlarda görüşmek üzere hoşçakalın =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yabanci yerli oynadigim veya oynattigim tum oyunlarin arasindaki en zevkli oyun buydu spyro. tesekkurler tekrar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bu arada oyunculara da tebrikler. Herkes cok iyi oynadi bu oyunda, kotu oynayan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Penth'in mesaj süperdi hakkaten :) Az küfretmemiştir hehe. Bi de teşekkürler spyro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Eheh her sefer heycanla soruyodum bu sefer tuttu mu diye :). Adamların soyu tükenmiş meğersem. Güzel oyundu emeği geçenlere ve spyroya teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hakkaten çok kral oyun oldu. çok zevk aldım ben. azmo çok yordu beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Görünüşte pro town çok ezik gibi kalıyo. Yani townieler Bişey yapamıyolar, dedektifler desen 4 çeteden 2 şer tanesini kontrol edebiliyolar diğerlerini öğrenemiyolar, doktor desen mafyalar kapıyo. Ama oyun mafya savaşına döndüğünden pro town ların aradan sıyrılması da mümkün olabiliyomuş işte. Mafyalar birbirlerini telef etmeye yoğunlaşınca birçok townie sağ kaldı. Mesela 3 çetenin yokolduğu, tek çetenin kaldığı andan itibaren(8. gün) bakarsak; Hava çetesi 2 kişi, 1 i dedektif 5 i townie olmak üzere 6 tane pro town var. Hiç te azımsanıcak birşey değil yani. Bence oyunda bir tane bug vardı: o da zincirleme çete olayı. Yani Jos gündüz linç edildi, geriye Mortis kaldı bir tek. Mortis gece öldürüldü ama ona rağmen gece üye alabiliyo. Bu şekilde şansı yaver giden bir çeteyi yoketmek imkansız. Çünkü o gece gelen üyenin önceki üyelerle hiçbir dialog bağı olmayacağından kim olacağını tespit etmek imkansız. Ancak tesadüfen linç edilecek te, çete öyle yokolucak. Ya da gece yanına alamayacağı birine çatıcak, ancak öyle mümkün. Bu oyunda öyle oldu mesela=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aslında bence o bug değil.. eğer o da olmasa gerçekten mafya olarak kazanmak imkansızlaşabilir.. daha önce de dedim.. fail olma şansı yüksek bayağı.. bir de townieler, mafya kendi arasında kapışırken aradan sıyrılmıyor aslında.. mafyanın eylemleri başarısız olduğu için kurtarıyorlar paçayı.. eski sayfalarda yazdığım mesajda anlatmıştım durumu =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 said: Hele oyun ilerleyip oyuncu sayısı azaldıkça, etliye sütlüye karışmamış bir townie bulmak piyango kazanmakla eş değer olacaktır. Heheh ben de aynısını düşünüyodum oyundayken. Ama oyun bitince ne gördük? 7. günün gecesi: 2 hava çetesi üyesi, 2 dedektif, 5 townie. Yani 5/7 lik bir kazanma şansı=) (ah ulan salak kafam...ne diye telef edersin o kadar townieyi:P) look linç edilmeden önceki gece Rewendor u öldürmek yerine üye alsaymış büyük ihtimalle çetesini devam ettirebiliyomuş yani. 6. günün gecesinde 1 toprak, 3 hava, 2 dedektif, 6 townie var mesela. 6/11 şans yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bende zaten son turlarda heralde tek protown benimdir sanıyodum. o yüzden birazda pasif kaldım. keşke iki doktor olsaydı :P neyse güzel oyundu epey zevk aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Sizi yüzüstü bıraktım bu oyun kusura bakmayın xP artık bi dahakine ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben dory diye diretmistim kimse sallamadı zaten dedigimin ertesi gece öldüm bi kiside cıkıp o son sözümü okumamış ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 toprak cetesi ftw! ROCK LIIIIKKEEE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Oyunda en aktiflerden en çok mesaj atanlardandım, bu kadar silik bi karakter olamam. Binlerce WoT'a onlarca mesaja rağmen ne mafya sayıldım ne de spyro ya da diğer üyelerin aklında kaldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben de bi şekilde kendimi gece öldürtmeyi becerdim wot yazdım sadece bi iki tane :( dory aşkol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Rewendor said: Oyunda en aktiflerden en çok mesaj atanlardandım, bu kadar silik bi karakter olamam. Binlerce WoT'a onlarca mesaja rağmen ne mafya sayıldım ne de spyro ya da diğer üyelerin aklında kaldım :P silik bir karakter değildin tabii ki rew.. senden bahsetmeyi unuttum ama daha neyini söyleyim =).. hem kazanan 3 kişiden birisin, hem de sizin chat roomda görüldüğü üzere sadece gündüzle kalmayıp gece de WoT leri döşediniz shadow ile birlikte.. e daha nolsun =).. çetenin verdiği tek kayıp sen olduğun için unutmuşum sanırım :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 evet bi dahaki oyun ne zamana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar