Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Krusty said:
smoke hangi çeteden? oda townie ise çok acaip bir oyun olmuş demektir. :)

Dedektiften korkmuyodum ben, imajım çok iyiydi, dedektif bana karşı kışkırtamazdı halkı.

Zaten iyi analiz ettim oyunu biraz da şansa :)

Dikkat edin ölmeden hemen önceki gece 3-4 tane ardarda mesajım var "bakın bu tur beni öldürcekler haberiniz olsun" diye nitekim de tam o gecenin sabahı öldük :)

Biz diğer mafyaları daha doğrusu ateşi daha organize sanıyoduk o yüzden kafayı yiyoduk "ülen öldürüyoz öldürüyoz townie çıkıyo nerde bu adamlar" diye. Her öldürdüğümüz townie çıktıktan sora cinnet geçiriyoduk recruit etseydik ya diye hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ya, ben daha 3. 4. turlarda umutsuzluğa kapıldım artık imkanı yok townie alamam, hepsini kapmışlardır diye. Sonra işlediğimiz cinayetlerde townie çıktıkça deliriyodum. Ne kadar çok townie kalmış ya öyle.

Nosfe-Notwist-Apache üçlüsü diye oyunun başından beri ötüp durdum. Biri townie biri dedektif biri soytarı çıktı. Ulan birisi mafya çıksaydı bari=)

"Fly, elesso, Krusty ve Mum_Chamber de mafyaya alinmis olmasi ihtimali yüksek olanlar."
Bu da diğer bir fail. 3 townie 1 dedektif^^
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle hava çetesine tebrikler. Yazışmaları okudum çok temiz çalışmışsınız. Yalnız en az 10 tane "Nosfeyi öldürelim" saydım ne istediniz abi benden.

elesso said:
dedektifler çok kötüydü yav.

Detektifler ne yapsın. Gece sorduğum insanların yarısı mafya çıktı ama ya toprak ya da hava.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:
Öncelikle hava çetesine tebrikler. Yazışmaları okudum çok temiz çalışmışsınız. Yalnız en az 10 tane "Nosfeyi öldürelim" saydım ne istediniz abi benden.

elesso said:

Detektifler ne yapsın. Gece sorduğum insanların yarısı mafya çıktı ama ya toprak ya da hava.

o yüzden kötüsün işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe seni tehlikeli buluyoduk o yüzden öldürelim diyoduk. Zaten ilk denememizde başka bi çete daha denedi beraber fail olduk :)

Oyunda en tehlikeli adamlardan biriydin gündüzleri bizim çete için.

Esas sebebi de recruit edilmenin de öldürülmenin de fail olmasıydı bi pislik olduğu kesindi yani townie deildin kesin. :)
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
Nosfe said:

elesso said:

o yüzden kötüsün işte :)

Vall o bişey değil, spyroya mesaj atayım diye alıntıya basmışım. Çat gece mesajının altında "Selam, X kimlerdenmiş öğrenebilir miyim?". Hemen editledim tabi bitek krusty gördü heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bütün oyun boyunca yorgundun sen de ya. çok üzüldüm ben spyroya o yüzden wot kasmadım sonlara doğru.

yalnız hakkaten. azmoyu kestirecem size diye götüm çıktı, tüm enerjimi harcadım kesildim sonra. en beleş de mum öldü bence. o gece shadowda yorgun ben de yorgunum. ya mumu keselim gitsin dedik. öyle gitti adam. :D
Sosyal ağlarda paylaş

kazananlar hariç diğer çetelerin bu kadar başarısız olabilieceği aklımın ucundan geçmemişti.

Son 6 ya girildiğinde tek çete mi kalırmış yaw...

Bir de tüm tahminleri minimum 3 çete vardır üzerinden yapınca yanıldık fazlasıyla, en azından çeteler yok olduğunda yazılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
abi bütün oyun boyunca yorgundun sen de ya. çok üzüldüm ben spyroya o yüzden wot kasmadım sonlara doğru.

yalnız hakkaten. azmoyu kestirecem size diye götüm çıktı, tüm enerjimi harcadım kesildim sonra. en beleş de mum öldü bence. o gece shadowda yorgun ben de yorgunum. ya mumu keselim gitsin dedik. öyle gitti adam. :D

la deyyuslar, alsaniza beni de araniza..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya diyoruz ya ben 5. turdan sonra ümidi kestim artık, imkanı yok townie kalmamıştır diyerek pes ettim cinayetlere abandım. Bilsem yaparmıydım böyle, oyun 2-3 tur önceden bitmiş olurdu.

Sanırım su çetesi konusundaki tahminlerimiz doğru. Jos Mortis i aldı, ben gece Mortis i öldürünce, gündüz de Jos linç edilince, heralde Mortis in üye alım denemesi de fail olunca soyları tükendi.

Ateş çetesinden bir tek Cüce vardı heralde, o da üstüste fail olmuş olsa, (ilk turda da Penth cinayetini işlemiş olsa), hurraaa su çetesini çökertiyoruz olm Mortis kesin cüceyi almıştır Cüce son üyedir derken indirdiğimizde bilmeden ateş çetesini çökertmişiz=)

Toprak çetesi sağlamdı cidden, ayrıca en çok korktuğum çeteydi çünkü havanın antisi, yani aynı hedefi seçersek fail oluyoruz. Ama dory-Azmo-Cons takımı kolayca bağlantısı kurulabilen bir takım olduğundan biri yakalandı mı gerisi çorap söküğü gibi geldi. Bi lookun hangi çeteden olduğundan emin değildik, o da oyun başından beri aggro kastığından karambolde gitti=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...