Krusty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 fedeye oyun başı bakmıştım. birdahada bakıp hakkımı harcamak istemedim :P bi onu bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu arada tanrı bey geçen oyundaki gibi gün-aksiyon tablosu var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 smoke hangi çeteden? oda townie ise çok acaip bir oyun olmuş demektir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dedektifler çok kötüydü yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 elesso said: oha lan ayıp be. bi mafyaya almadı kimse beni,her gece heycanla bekleyip refresh yaptım pm gelicek diye. adamların ayrı topici bile varmış. Abi seni almayı düşündük de kesin başka mafyasın dioduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Krusty said: smoke hangi çeteden? oda townie ise çok acaip bir oyun olmuş demektir. :) Dedektiften korkmuyodum ben, imajım çok iyiydi, dedektif bana karşı kışkırtamazdı halkı. Zaten iyi analiz ettim oyunu biraz da şansa :) Dikkat edin ölmeden hemen önceki gece 3-4 tane ardarda mesajım var "bakın bu tur beni öldürcekler haberiniz olsun" diye nitekim de tam o gecenin sabahı öldük :) Biz diğer mafyaları daha doğrusu ateşi daha organize sanıyoduk o yüzden kafayı yiyoduk "ülen öldürüyoz öldürüyoz townie çıkıyo nerde bu adamlar" diye. Her öldürdüğümüz townie çıktıktan sora cinnet geçiriyoduk recruit etseydik ya diye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Evet ya, ben daha 3. 4. turlarda umutsuzluğa kapıldım artık imkanı yok townie alamam, hepsini kapmışlardır diye. Sonra işlediğimiz cinayetlerde townie çıktıkça deliriyodum. Ne kadar çok townie kalmış ya öyle. Nosfe-Notwist-Apache üçlüsü diye oyunun başından beri ötüp durdum. Biri townie biri dedektif biri soytarı çıktı. Ulan birisi mafya çıksaydı bari=) "Fly, elesso, Krusty ve Mum_Chamber de mafyaya alinmis olmasi ihtimali yüksek olanlar." Bu da diğer bir fail. 3 townie 1 dedektif^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Öncelikle hava çetesine tebrikler. Yazışmaları okudum çok temiz çalışmışsınız. Yalnız en az 10 tane "Nosfeyi öldürelim" saydım ne istediniz abi benden. elesso said: dedektifler çok kötüydü yav. Detektifler ne yapsın. Gece sorduğum insanların yarısı mafya çıktı ama ya toprak ya da hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Nosfe said: Öncelikle hava çetesine tebrikler. Yazışmaları okudum çok temiz çalışmışsınız. Yalnız en az 10 tane "Nosfeyi öldürelim" saydım ne istediniz abi benden. elesso said: dedektifler çok kötüydü yav. Detektifler ne yapsın. Gece sorduğum insanların yarısı mafya çıktı ama ya toprak ya da hava. o yüzden kötüsün işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Nosfe seni tehlikeli buluyoduk o yüzden öldürelim diyoduk. Zaten ilk denememizde başka bi çete daha denedi beraber fail olduk :) Oyunda en tehlikeli adamlardan biriydin gündüzleri bizim çete için. Esas sebebi de recruit edilmenin de öldürülmenin de fail olmasıydı bi pislik olduğu kesindi yani townie deildin kesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Cidden bizim bi suçumuz yok. Doktor olmayınca çok çaresiz kalıyor dedektifler. Benim asıl amacım son ana kadar gitmekti ama ardarda townieler ölmeye başlayınca bende kimliğini bildiğim Shadowfury'e yükleneyim dedim. Durduk yere yüklenincede anladılar mafya olduğumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bu arada benim sürekli look dedektif dememin sebebi onu savunmak değildi. Hani oyunda hala 2 dedektif olduğunu hatırlatıp el altından "bakın biri benim" mesajı vermekti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 elesso said: Nosfe said: Öncelikle hava çetesine tebrikler. Yazışmaları okudum çok temiz çalışmışsınız. Yalnız en az 10 tane "Nosfeyi öldürelim" saydım ne istediniz abi benden. elesso said: dedektifler çok kötüydü yav. Detektifler ne yapsın. Gece sorduğum insanların yarısı mafya çıktı ama ya toprak ya da hava. o yüzden kötüsün işte :) Vall o bişey değil, spyroya mesaj atayım diye alıntıya basmışım. Çat gece mesajının altında "Selam, X kimlerdenmiş öğrenebilir miyim?". Hemen editledim tabi bitek krusty gördü heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yani o yüzden haberderdik birbirimizden yada en fazla townie sanıyodu nosfe beni. bu arada gece öğrendiklerim şunlardı; azmo dory cons shadowfury mortise baktım ama başka çeteden çıktı. fede hep aklımdaydı ama ilk gece baktım birdahada bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Emin olamadım tabi gördüğüne de arada kaynadı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 her townie ben son townie im demeseydi lince başlamıcaktım ama ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ehere mehere. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 oyunla ilgili her türlü bilgiyi vereceğim daha önce yaptığım gibi.. merak etmeyin (tarzım bu benim =P).. ama fena yorgunum şu anda.. eve yeni geldim.. oyun da kalabalık olduğu için koyamayacağım şimdi.. biraz dinleneyim heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi bütün oyun boyunca yorgundun sen de ya. çok üzüldüm ben spyroya o yüzden wot kasmadım sonlara doğru. yalnız hakkaten. azmoyu kestirecem size diye götüm çıktı, tüm enerjimi harcadım kesildim sonra. en beleş de mum öldü bence. o gece shadowda yorgun ben de yorgunum. ya mumu keselim gitsin dedik. öyle gitti adam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bütün oyun boyunca değil aslında ya.. sonlara doğru.. çünkü oyun içinde 4. gün mü ne iş başladı benim.. eski oyunları yaparken tamamen boştum.. sonra birden sabah 6da kalk, akşam 8de evde ol falan.. tüketti beni.. bakamadım mafia'ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kazananlar hariç diğer çetelerin bu kadar başarısız olabilieceği aklımın ucundan geçmemişti. Son 6 ya girildiğinde tek çete mi kalırmış yaw... Bir de tüm tahminleri minimum 3 çete vardır üzerinden yapınca yanıldık fazlasıyla, en azından çeteler yok olduğunda yazılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 komik olan ateş ve su çetesi. ateşin 1 suyun 2 üyesi vardı sanırım. toprak iyiydide birden soykırımını yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 fede said: abi bütün oyun boyunca yorgundun sen de ya. çok üzüldüm ben spyroya o yüzden wot kasmadım sonlara doğru. yalnız hakkaten. azmoyu kestirecem size diye götüm çıktı, tüm enerjimi harcadım kesildim sonra. en beleş de mum öldü bence. o gece shadowda yorgun ben de yorgunum. ya mumu keselim gitsin dedik. öyle gitti adam. :D la deyyuslar, alsaniza beni de araniza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Ya diyoruz ya ben 5. turdan sonra ümidi kestim artık, imkanı yok townie kalmamıştır diyerek pes ettim cinayetlere abandım. Bilsem yaparmıydım böyle, oyun 2-3 tur önceden bitmiş olurdu. Sanırım su çetesi konusundaki tahminlerimiz doğru. Jos Mortis i aldı, ben gece Mortis i öldürünce, gündüz de Jos linç edilince, heralde Mortis in üye alım denemesi de fail olunca soyları tükendi. Ateş çetesinden bir tek Cüce vardı heralde, o da üstüste fail olmuş olsa, (ilk turda da Penth cinayetini işlemiş olsa), hurraaa su çetesini çökertiyoruz olm Mortis kesin cüceyi almıştır Cüce son üyedir derken indirdiğimizde bilmeden ateş çetesini çökertmişiz=) Toprak çetesi sağlamdı cidden, ayrıca en çok korktuğum çeteydi çünkü havanın antisi, yani aynı hedefi seçersek fail oluyoruz. Ama dory-Azmo-Cons takımı kolayca bağlantısı kurulabilen bir takım olduğundan biri yakalandı mı gerisi çorap söküğü gibi geldi. Bi lookun hangi çeteden olduğundan emin değildik, o da oyun başından beri aggro kastığından karambolde gitti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ya işte mum, ben de son 6 kaldığımızda bi tek smoke towniedir diyodum. ama emin olamıyodum. sen de çok mafya gibiydin ama. bana bitek fly yüklenmeye çalıştı biraz, onu da linç ettik zaten direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar