Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Krusty said:
valla laf olsun diye oy veriyorsunuz. hiç bir kanıtınız olmadan neye güvenip oy veriyorsunuz anladım. rewendor tarzı boş wotlara alıştık artık. hele bu kadar az kişi kalmışken oldu bittiye getirmek çok şüpheli bir hareket bence.

Bu yüzden genelde inaktif olup sadece oy çoğunluğu olduğu durumlarda mesaj atıp oylamaya katıldığı için şüpheli bulduğum kişiye oy atıyorum.
Diğer şüphelim eregorn2 ama önce...

Linç Oyu: Shadowfury

ölen dedektif olduu için oyumu kime vereceim belli...

Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım şu noktada kendimi savunmam lazım(beware: incoming wall of text!!!:P) ama anlamadığım bir nokta var: Krusty hakkımda araştırma yapıp ta mı öyle bir kanıya varmış?
Yani benim için şüpheli demiş, doğrudan bir suçlama yok. e ama bu kadar şüpheleniyosa kesin araştırmıştır. Townie sonucunu alınca kendisinin kapsama alanı dışındaki çetelerden birinden olduğumu düşünmüş olabilir, mantıklı. Ancak bu benim kafamdaki oyun gidişatıyla pek örtüşmüyo, yani bu noktada mantık kurduğumuzda benim mafya olduğumu düşünmek saçma biraz.Hesabı da basit aslında.

-Doğruluğu garanti değil, sadece bir tahmin ama- geceleri bir aksiyon olduğu için geriye tek bir çete kaldığını düşünüyorum.Çok büyük bir ihtimalle böyle.
Ateş, su ve toprak çetelerinin liderleri öldü. Hava çetesinden ise sadece 1 üye kayıp var, demek ki en iyi ihtimalde bile en azından liderleri hayatta. Su ve toprak çeteleri üst üste kayıplarla yokoldu desek, ateş çetesinde de cüce adam alamadı desek, yani kalan tek çete hava çetesi ise(ki daha önce de dediğim gibi gecelerin durgun geçmesinden dolayı böyle bir sonuç çıkardım) benim mafya olabilmem için hava çetesinden olmam gerekirdi. Ama Krusty nin öğrenebileceği çeteler toprak ve hava çeteleri, yani benden şüphelenip incelediyse, benim mafya olup olmadığım konusunda kesin bir fikrinin olması gerekirdi. Ama sadece şüpheli demiş, yani emin değil. Olamaz da zaten, mafya filan değilim çünkü=)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada turla ilgili yorum yapmamışım, onu da yapıyim:
*incoming chinese wall of text v2*

Krusty said:
valla laf olsun diye oy veriyorsunuz. hiç bir kanıtınız olmadan neye güvenip oy veriyorsunuz anladım. rewendor tarzı boş wotlara alıştık artık. hele bu kadar az kişi kalmışken oldu bittiye getirmek çok şüpheli bir hareket bence.

Bu yüzden genelde inaktif olup sadece oy çoğunluğu olduğu durumlarda mesaj atıp oylamaya katıldığı için şüpheli bulduğum kişiye oy atıyorum.
Diğer şüphelim eregorn2 ama önce...

Benim hakkımda söylediklerine katılmıyorum, açıklamayı yukarıda yaptım(yok bi de katılsaydım:P linç oyu: shadowfury^^ :P).
Ancak eregorn2 den aynı sebepten dolayı ben de şüphelendim bayağı. İnaktif olup olup bi oy atıp kaçıyodu çoğu zaman. 1 numaralı şüphelim eregorn2 şu an. Tur başladığı gibi doğrudan dedektifin aleyhimdeki şüphelerini kullanıp bana saldırması, üstüne üstlük bunu yaparken dedektifin ölü olmasını kullanması şüphelerimi katlayan bir diğer etken. Krusty beni açıkça hedef gösterdikten sonra öldürülünce parmakların bana çevirileceğini düşünüp öldürdüğünü tahmin ediyorum. Tabii Krusty nin dedektif çıkması ekmeğine yağ bal sürmüş olsa gerek. Yoksa geriye bir avuç kalmışken, son tura girmişken bu kadar agresif ve kendinden emin bir şekilde saldırmazdı diye tahmin ediyorum.

Diğer oyunculardan bahsetmeden de geçmiyim, tabii ki onlardan da şüpheleniyorum, sonuç olarak 4 kişi kaldık.

fede: kısacık bir açıklamayla oy vermiş olması şüpheli geldi bana. birkaç tavrı daha vardı dikkatimi çeken, son 2-3 turda böyle hareket etti. Ancak eregorn2 nin hareketleri daha dikkat çekici geliyo, üstüne üstlük daha uzun bir süredir böyle. o yüzden fede şüpheliler listemde 2. planda kaldı biraz.

Smoke: uzunca bir süredir low-profile çete üyesi olduğundan şüpheleniyorum ama şu inaktifliğiyle ilgili kısımda şüphelerimden biraz sıyrıldım gibi. Şüphelendiğim gibi ise; inaktif olduğu zamanda kendisinin yerine karar verecek bir takım arkadaşının olması gerekir, ve zaten bir mafya 2 kişiyse şimdiden gg diyelim, kastığımıza değmez, çoktan kazanmış olurlardı. Özetlersem: mafyanın 1 kişi olduğunu düşünüyorum(en azından umuyorum), bu durumda Smoke inaktifken gece geçmezdi.
Aynı açıyla fede ye de bakarsak: 3-4 turdur böyle, yani eğer taraf değiştirdiyse 3-4 tur önce olmuş olsa gerek. Rewendorun öldüğü tur bile alınmış olsa, geride bir liderin olması lazım ki yine 2 kişilik mafya olur, yine oyun bitmiş olurdu.

Geriye bir tek eregorn2 kalıyo, hem açık bir şekilde girişmesinden, hem de önceki tavırlarından şüpheli gelmesinden dolayı oyumu ona veriyorum. Umarım townie çıkmaz çünkü tek bir hata oyunu başımıza yıkabilir.
linç oyu: eregorn2
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2, masum olduğu halde idam edilen son townie oldu..

Artık geceye geçmemize gerek yok. Şimdi işteyim (eğitimde daha doğrusu). Akşam gelince detaylı bir mesaj atacağım ama şu andan itibaren yoruma açıyorum konuyu.

Kazananlar kendini biliyor.. Onlara bırakıyorum açıklama yapmayı =)..

Azmo, başlığı değiştirirsen sevinirim..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben, fede ve Rewendor hava çetesindeniz.
Çete lideri bendim. Oyunun ortalarına doğru aldım iki üyeyi de.

iyi oyundu ama, 20 küsür kişi ve 4 çete olunca biraz karambole geldi ama eğlenceli oldu bayağı.

Çete içi konuşmaları merak edenler buraya bakabilir:
http://www.quicktopic.com/42/H/TdTxtkqNviYZ/p-1.16.1

Diğer çetelerden de açıklama bekliyorum bu arada. Mesela oyunun başından beri gizemini koruyan Penth cinayetini kim işledi çok merak ediyorum (cüceden şüpheleniyorum en çok ama dory de olabilir)
Spyro gece eylemlerini liste olarak koyabilirse iyi olur bayağı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...