eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 olayları açıklayıp "bakın böle diil böle" diiecein yerde direk birilerini suçlaman başlı başlına kötü bişi yaptıını ve savunmaya geçtiini gösterio... eer mafya deilsen nei savunuosun... townie sen nie mafya olmadıını anlatmayıp direk asında kurtulaım modundasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dün yazacak olduğum wot u buraya yazıyorum : hazır cons'u savunan kötü kalpli mafya olarak ilginizi çekmişken yazayım dedim, dinlersiniz belki bu defa. bir iki "güncel" olayı da katayım araya, mafyayım neticede, yapmam gereken mantıklı düşünmek di mi. (ters psikoloji yapmıyorum, mafya olduğumu söyleyen 'masum' kasaba halkımız, ben değil.) elesso mafya gibi, ama benim için cons'un inaktifliği ne kadar mümkünse o kadar. çok alaycı takılıyor, başka sebebim yok. (bunu yazarken cons mafya çıktı) [elesso kesin mafyadır demiyorum, bunu yazarken bir olay oldu ve sonradan bazı kişiler sen şöyle şöyle demiştin naber diyip bunu sebep gösteremesin diye belirtiyorum sadece] fede de şüpheli, kaçıncı gün olduğunu arayıp bulamayacağım artık da, bir gün aniden daha "agresif" olmaya , daha mafyavari yorum ve oylar vermeye başladı, hatta one'ın yaptığı çıkışa benzer şekilde çıkışıp birileriyle çatışmıştı 3. günde yanılmıyorsam. şimdi geleyim 40 sayfadır dediğime : look dedektif veya mafya. look mafyaysa nosfe de mafya, aynı çetedenler ayrıca. apache soytarı olduğu için yüksek ihtimal veriyorum buna. look dedektifse nosfe ne taraftan derseniz kaos ortamından yararlanan mafya derim yine. dedektiflik ihtimali vermiyorum. look ilk gün tak diye niye oy verdin ki gerekçe sunsaydın dediğimde tanrılardan linç istiyoruz temalı ciddiyetsiz yazımı sebep gösterip başladı saldırmaya, hatta 1-2 post sonra fly mafya zaten biliyoruz bunu diye yorumlar yaptı, dakika bir gol bir nereden çıkardın diyen olmadı. look bundan önceki iki gün dışında da hep x suçlu dedi, öbür postunda y suçlu ardından z suçlu dedi sonra e niye böyle tak diye oy değiştiriyorsun diyince ne soruyosun mafya mısın ne ayaksın diye geldi. fly&apache co'dan başladı kırk tane yeni mafya grubu uydurdu, sebebini ble söylemedi, sanki hep aynı grubu düşünüyormuş gibi yazılar yazdı, bir kişi bile çıkıp e niye değiştirdin demedi. quote vs koyup bir şeyler anlatmaya çalıştım, bunların hepsine tek bir mesajda direk ya bi git velet modunda cevap verdi, yine kimse iplemedi. hayır beni bile suçlasanız sevinecektim yani bu tarafla ilgilenen var diye. o dediğim iki günde de artık çember daraldığı için mi neden bilmiyorum, agresif tavrını bıraktı, muhtemelen karşıt olduğu mafyaları indirmek için daha ikna edici konuşmalar yaptı, sonuçta amacına da ulaştı ve bugün yine tek oy verdi gitti. look dedektif olabilir diyorum, çünkü bir bildiği varsa, sabah da başka bilgilere erişmek istedi bu yüzden böyle saldırgan bir tutum sergiledi. bu mesajı yazarken de suçlama gelmişti, madem konuşmayacan öl git diye yorum yapıyor ikisi de rahat rahat, 1-2 kişi çok agresifsiniz durun hele başka hedefler var dedi sadece. artık bunu da kaale almıyorsanız daha ne diyeyim. nosfe günün birinde aniden* ortaya çıkıp "kanıt vs sunan mafyadır wot sebep sonuç ot çöp göstermeden x suçludur diyen towniedir hadi bay" diye başladı, sonraki mesajlarında fırsat bulduğu her an bunu biraz değiştirerek birkaç kez daha ortaya sundu ve beni suçladı, yine farkeden yok. o güne kadar wot hot uğraşanlar ben ve cuce-mortis ilişkisi üstünde duranlardı. mafya mı çok laf edip ilgiyi kendine çeker yoksa başka biri mi ? veya ne zamandan beri townieler kanıt neden sonuç ilişkisi kurma gereği duymadan linç uyguluyor ? siz karar verin. *:birkaç gün sadece oy verip günün birinde tak diye yazdı, inaktifti demiyorum. nosfe kendisine geleceğimi sezmiş olmalı ki yine saldırdı gördüğünüz gibi. nosfe niye dedektif olamaz derseniz, en azından look çat çut hedef değiştirip bir şeyler öğrenmeye çalışıyor dedektif olabilir diyebiliriz, ancak nosfe dolaylı veya dolaysız şekillderde bana ve kendisine zararı olabilecek kişilere yüklendi sadece. ek bir iki "random text which doesnt deliver at all." : look said: Mulgear resmen aradigini buldu. Hayir madem towniesin ne diye bu kadar kavga dovus cikarirsin anlamam ki... Mafyalar arasi catismanin kurbani townie oldu. Ahaah lol. hatırlamıyorsanız ben hatırlatayım, mulgearın verilen oylardan birinde benden hemen sonra bana katılması sebebiyle "fly&mulgear co. grubuydu zaten bunlar başından beri, biliyordum" diye başlayıp "siz suçlusunuz çünkü ben öyle diyorum hadi gidin şimdi" den ibaret yorum yaptı, dövüş çıkaran da "aradığını bulmaya" çalışan da kendisiydi, kimse hatırlamadı. ve ben sırf bu wotları quoteları otu çöpü yazıyorum belirtiyorum diye "potansiyel suçlu" oldum, mesajların içine rastgele fly suçlu fly terbiyesiz diye serpiştirildi, ancak benimle de ilgilenen olmadığını bildiği için başkasını bulup oyları ona verdi sonraki tur bakarız diye. ben ölürsem hay allah niye attention whoreluk yaptı ki =[ denilecek, doğru ya adam gibi oynayaydı diyeceksiniz siz de mafyalar halay çekerken. son bir gereksiz anektod : look'un üstünde durmadığım zamanlarda özellikle dory mafya, apache soytarı veya mafya diye bas bas bağırıyordum (özellikle apache konusunda), yine ilgilenen pek çıkmadı da sonunda biri dory çok şüpheli yea dedi siz de katıldınız neyse ki, apache de mafya tarafından öldürüldü zaten. kayda değer wot/quote hazırladın mı da konuşuyorsunuz diyecek olursanız diye belirteyim. anladınız mi neden konuşmadığımı ? herkes günün yemeğini alır gibi taze açık veren/ilk ortaya suçlu olduğuna dair fikir atılan kimse onunla ilgilendi, bana da size katılmak düştü sonra hallederim diye ama sonunda bıktım, ölsem de ölmesem de kimse dönüp bakmayacak nasılsa diye qq yaptım. sonra buna deniyor "konuşmayacaksan geber" oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 look'a oy vermişssiniz sonunda, teşekkür ederim. Linç oyu : look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eregorn2 said: olayları açıklayıp "bakın böle diil böle" diiecein yerde direk birilerini suçlaman başlı başlına kötü bişi yaptıını ve savunmaya geçtiini gösterio... eer mafya deilsen nei savunuosun... townie sen nie mafya olmadıını anlatmayıp direk asında kurtulaım modundasın? çok dikkat çeken önceden mimlenmiş birinin adını önerdiğimde 10 kişi tepeme biniyorsa artık townieler için ümit kalmamış demektir. dedektifse nasıl deedektif bi anda 3-5 kişini adını sayan dedektifmi olur, dedektif dediğin belli kişilerin açıklarını kollar. her yazı yazıp dikkat çekenin adına anında linç oyu vermez. bu yüzden kesinlikle dedektif değil look sadece provakatör mafya. ki oyunun başlarında looka laf edenlerden şimdi savunanlar olduğuun görüyorum. demekki gece bi öpüşmeler koklaşmalar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 fly'ın son yaptığı alıntıda olayı özetlemiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Hehehe bu gece öleceğimi biliodum zaten, belirtmiştim de :) Son mesajım: nihehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 1. Apache - yattara / soytarı 2. Azmodai - yattara / toprak ve doktor 3. Cons - yattara / toprak 4. Cuce - yattara / ateş lider 5. dory - yattara / toprak lider 6. elesso 7. eregorn2 8. fede 9. Fly 10. Jos - yattara / su lider 11. Krusty 12. look 13. Mortis - yattara / su 14. mulgear6 - yattara / townie 15. Mum_Chamber 16. Nosfe 17. NoTwisT - yattara / townie 18. 0ne - yattara / townie 19. Penthesilea - yattara / townie 20. Rewendor - yattara / hava(gaz,osuruk,vs..) 21. ShadowFury 22. Smoke kalan 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Rewendor un mafya çıkmasına şaşırdım, dedektif olduğundan emindim neredeyse. NoTwist in de mafya olduğuna emin gibiydim, üst üste 2 sürpriz oldu bana. elesso nun dedektifse de kötü dedektiftir zaten ölsün yorumuna -1, en kötü ihtimalde bile taraf değiştiremez bir townie statüsündedir, pro town un yararınadır.Bu yazıda pek iyi niyet göremiyorum açıkçası. Ancak oyunun başından beri tekrarladığım isim olan look u tekrarlamak istiyorum, oyumu da ona vericem ama Mum_Chamber in de söylediği sebepten dolayı pek işe yarayacağını sanmıyorum çünkü bayağı organize çalışıyolar. Sanırım 6. turdayız, bu da hesap yapmayı oldukça zorlaştırıyo ancak çetelerden ikisinin çok ağır darbeler aldıklarını düşünürsek diğer ikisi sağlam teşkilatlanmışa benziyo. linç oyu: look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Linç oyu: Fly. Kasmıyorum bi kere daha "kimse beni anlamıyor" duyarsam kusucam çünkü. Kesin istediğinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yine adam yazmış hadi oyumu vereyim diye okumadan girişmişsin, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Maalesef okudum, o kadar saçmalamışsın ki kaybettiğim zamanın yasını tutuyorum. Yok wot kasanlar mafya susanlar townie demişim, yok aynı argümanı tekrar ederek sana saldırmışım, yok bana saldıracağını sezmişim de önce ben saldırmışım bir sürü uydurma, laf çarptıma. Arkadaş mafya olsam ne kasıcam on kere seni ima edicem, sanki çok sağlam argümanların 10 oyluk linç gücün var. Gece keser geçerim. Zaten mafya olsam emin ol 5 kere ölmüştün şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abicim biz bir kişiden şüphelendiğimiz için look'a yönelmiyoruz.. elesso'nun, fede'nin, nosfe'nin, fly'ın benim potansiyel mafya üyeleri listemde yerleri mevcut fakat o listede tavan yapan adama oy vermek lazım, o da look. yani oyun başından beri adamı "lan kesin bu soytarı" diyerek geçiştirdik ama adam çok bariz çaylak mafya oyuncusu. oyun başından beri bağırmış, biz anlamamışız. çekelim ipe, ak göt kara göt belli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Nosfe said: Arkadaş mafya olsam ne kasıcam on kere seni ima edicem, sanki çok sağlam argümanların 10 oyluk linç gücün var. Gece keser geçerim. Zaten mafya olsam emin ol 5 kere ölmüştün şimdiye kadar. böyle bir argüman da yok. o zaman şu anda yaşayan herkese "mafya olsam keserdim seni çoktan" diyip ipe mi çekelim? ya mafyaysan deneyip başaramadıysan? daha elle tutulur savlarla gelin hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Argüman falan değil o zaten, kendini savunmanın anlamı yok diye kaç kere söyledim. Beni linç edecek duruma gelirseniz o zaman açıklarım açıklamam gerekeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 he diyosun ki "dedektifim".. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Detektif falan değilim, olsam ortaya çıkmam ne şekilde olursa olsun hayatta kalmaya bakarım. Çünkü oyunda ne doktor kaldı ne de 3-4 kişi dışında townie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Linç oyu geri al: Elesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 wot yazanlar genelde mafya çıkıyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Son Mesajim: Kime kurban gittigim cok acik belli, anlasilmistir heralde. Kanim yerde kalmasin :) GG&HF P.S. Koylu Milletin Efendisidir! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Oy geri çekme: Fly Geçen tur looka sadece notwist oy vermiş. Onun dışında notwistin göze çarpan bir hareketini görmedim. Gece öldürülmesi için başka bir sebep düşünemiyorum. Linç oyu: Look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 look 5 oldu. varmı linçe altıncı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 linç oyu : look. şimdi 5 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 linç oyu : look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hayır 6 oldu, gün bitti böylece... elesso, Mum_Chamber, Fly, Shadowfury, Nosfe, fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ha ben eregorn2 verdi aldı yaptı, onu karşıtırmışım. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar