Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Şu anda kesin olarak mafya denecek insan yok ki ortada. Şüpheliler var.

Sadece inaktiflik değil genel tavrı itibariyle Cons mafya bana göre. Ha, hava çetesinden çıkmayabilir, hala 3 mafya grubu var en az ortada muhtemelen, ama şu ana kadar hep daha göz önündeki adamları astık ve böylece gruplardan bir tanesini hep ıskaladık. Demek ki o grubu yanlış yerde arıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
cons'un mafya olduğuna dair kanıt yoktu evet
mafya çıkmazsa şaşırmam

he yani diyorsun ki madem adam asildi, mafya cikmazsa "ben demistim" diyeyim.. hocam bu ayaklar cok denendi eski oyunlarda. ya zamaninda sesinizi cikaracaksiniz ya da ses etmeyeceksiniz.

ozellikle bunun gibi degisken bir oyunda (bir turda townie olan digerinde degil) insanlarin amaclarini anlamak icin buyuk hatalar bekleyemeyiz. bu zamana kadar ufak hatalardan buyuk sonuclar cikarmayi basardik ki azmo dory cuce jos tikir tikir tahtali koyu boyladilar. ben yine osuruktan nem kapma konusunda kasabamiza guveniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

araya post girmiş,

evet nem kapma olayı şaşırtıcı bir biçimde işimize yaradı.
ancak cons townie çıkarsa şaşırmam deme nedenim 2-3 kişinin hede suçlu , <2 cümlelik neden> , e hadi asak şeklindeki manipülasyonları üzerine, önceki günler yaşanmamış gibi davranmanız.

emorage yaptığım yazıdan sonra hele, sanki ilk gündeymişiz de ona göre linç yapıyormuşuz gibi davrandınız.

mafya olduğumu düşünüyorsanız öldürün ayrıca, iş nem kapmaya gelince nedense bazılarının gazlarını kaale almıyor kasabamız, ben ölürsem belki 1-2 kişi uyanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
açıkçası göz önündeki adamdan ziyade o tur en erken açığımsı şeyler verenleri/üstüne ilgi çekenleri/hedef gösterilenleri, "x suçlu muhtemelen ama y şöyle yaptı şimdi, hadi ona oy verelim" şeklinde seçtik direk, katılmıyorum o konuda.

Abi tamam da o zaman yazın uğraşın.

Bak ben 1 sayfa yazı yazdım, sebeplerimi gösterdim, bağlantılarımı kurdum. gelip tek cümleyle "o deil de bu olmalı" diyip giderseniz nası dikkate alalım ne diyelim?

Açık açık yazın bakın x şurda böle demiş burda böle yapmış şüpheli diye ona göre ben de fikrimi değiştireyim kaçırdığım detayları göreyim.

daha gözden uzak adamı seçmemin sebebi de yanlışlıkla dedektifi astırma olasılığından kurtulmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer oyunu kazanmak istiyorsan, uğraşacaksın abi.

Bak, ben oyunun başından beri 5 tur mu oldu 6 tur mu oldu Cons mafya olabilir diyorum. Üstelik her tur da şüphelerim artıyor (özellikle dory nin ölümünden sonra tek elebaşı kalması gizli) Bu tura kadar dikkat çekemedim senin gibi. Kimse iplemedi sallamadı. 40 sayfa boyunca oku dediğimi görürsün. Ama pes etmedim daha bi önceki sayfada oturdum yine 1 sayfalık yazı yazı yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala aynı şey, önceki bi sayfada ortada gözükenlerin çoğu mafya dedim diye üzerine alındın tabiri caizse küstün. İsim vermeyip ne yapıcaksın anlamadım ki, her tur "bak gene beni anlamadınız" diyecekesen bi dahaki tur linç edelim sen de kurtul biz de.

Neyse ben çıkıyorum, gelene kadar bi dahaki güne geçmiş oluruz. O zamana kadar benden bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...