Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Ya dory yi linç etmişsiniz, beni niye beklemediniz ya=)
O kadar düşünmüştüm argüman kasmıştım, bütün hevesim kaçtı şimdi.
Neyse, içimde kalmasın yazıyim bari.
dory nin mafya olduğu %90 gibi bir ihtimal, dedektif olsa bu kadar fanatik bi şekilde azmoyu takip etmezdi bence. Ayrıca Cons un da aynı çeteden olduğunu düşünüyorum, hatta lider olduğundan emin gibiyim. Tahminimce aktif politikayı üyelere bırakıp kendisi ağırdan almayı seçti.

Bir diğer üçlünün de Nosfe-Apache-NoTwist olduğunu düşünüyodum ama Apache soytarı çıktı, benim için bayağı sürpriz oldu bu. Diğer ikiliden hala şüpheleniyorum ama.

look ta her tur şüpheli hareketler yapıyo, ama her tur daha önemli linçler çıktı, kaytardı kendisi. Ancak soytarı olmadığının kesinleşmesi üzerine mafya olduğu ihtimali çok ağır basmaya başladı bence, gözüm onun da üzerinde.

(lol oyunun yarısını saydım heralde, biraz eski sayfaları kurcalasam bi bu kadar daha çıkar^^ ama mafyalar mitoz bölündüğünden tahminen oyunun yarısı filan mafya zaten, yani heralde normaldir bu kadar kalabalık bir şüphe listesi)
Sosyal ağlarda paylaş

look bana mafyadan çok tecrübesiz bir dedektif gibi geliyor.

Düşünün bisürü adam asıldı kesildi hala bisürü de mafya var ortada ama hiç dedektif çıkmadı daha.

Demek ki 2 dedektif hala hayatta. Haliyle halkı yönenlendiren ve suçlu olduğunu bildiği birine baskı uygulayan birileri olacak dedektif de.

Bu durumda Azmonun suçlu olduğunu anlamış olabilir. Azmo da bunun sesi çok çıkıyo diye gece recruit etmeye çalışmıştır, fail olunca da lan ya dedektif ya rakip mafya diye ona yüklenmiştir. Biz Azmo'yu linç edince de takımı looku öldürmek (ki ne de olsa yeterince şüphe çekti look halk da öldürebilir) yerine başka birini recruit etmeyi denemiş olabilir küçülmemek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Look detektif değil, çeteler yanına almamışsa hala townie. Eski sayfalara bakın hiçbir neden göstermeden verdiği oylar var, bi de detektif çıkıp nosfe,krusty,notwist.. vs mafya diye 3-5 isim saymaz. Şüphelendiği isimlerden birini öne sürer diğerine gece bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

O yüzden "tecrübesiz" demiştim zaten ama elbette mafya da olabilir. karıştı ortalık iyice. Zaten şüphelendiği insanların ortak hareketini gözlemlemişse aralarından 1-2 tanesini gözlemlese kalanları da saymış olabilir.

Belli olmaz daha.

Hele bi bakalım dory masum muydu değil miydi görelim. Gece kimse gidecek mi ona bakalım ona göre bir sonraki turu kararlaştırırız artık. Ben bir lookun postlarına tekrar bakayım bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü 2 tane dedektif var hala ve ikisi de hayatta.

Ben farklı bi yol izliyorum.

Mafya sayısı çok belirsiz şu anda. Kim naptı bilinmiyo. Mesela Apache'yi öldürdü mafya. Bence bir önceki gece onu recruit etmeyi denediler, sonra da fail olup "lan bu adam ya rakip ya dedektif" diye ertesi gece verdiler infazını. Şu an yarımız da mafya olabilir daha azımız da.

Bundan dolayı ben mafyaları aramıyorum, aramak daha zor. Onun yerine mafya olmayanları arıyorum. Böylece onları eleyip mafyaya ulaşacam. Yani diyecem ki "x towniedir, y dedektif, diğer dedektif de olsa olsa z dir, soytarı öldü t ve l de townie olsa şunların çoğu mafya demek ki."

Bu yüzden önce townieleri aradım, kafama 1-2 isim koydum. Ama kalan townie sayısı bilinmediğinden daha önce dedektiflere yoğunlaşayım dedim. Henüz ölü dedektif olmadığına ve onlar recruit edilemediğine göre 2 dedektif de hayatta.

Sonra teker teker postları okudum, dedektif olabilecek kimler var diye bakındım. Hiç sesi çıkmayan, ya da arada bi ortaya iddia atıp oy verip kaçanları eledim, konuşanların çoğu zaten öldü. Geriye kalanlarda da look en belirgin şekilde adam suçlayan kişi. Mafya olsa bu kadar zorlama yapmaz, daha "sessiz ve göze batmaz" çalışır gibi geldi o yüzden dedektiftir dedim.

Ha illa onunla aynı çeteden olduğumu iddia ediyosanız bir sonraki gündüz ilk oyu ben atayım linç için kendisine, hala hata yaptığımı düşünücem ama sizi ikna etmek için ne yapabilirim başka bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...