Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

cocuk degilim apache, aman daha fazla townieler konusmasin etmesin kazanmam zor olacak gibi sacma sapan dusuncelere giremem, ugrasamam bunlarla. hangi ceteden oldugumu ve rolumu acikladim ve oyunu ilerletiyorum. Bunun sebebi ise oyunun gece phase'inin baslamasi ve belki bugun icinde tekrar gunduze gecebilmemiz.

Gamemaster degilim ama cok oyun yonettim ve bu sayede biraz kredebilitemin oldugunu dusunmekteyim. Spyrodan da ozur diliyorum ama bu aralar yogun oldugunu soylemisti ve ne zaman gelecegi belli degil.

thx. Konusmak yasak artik.
Sosyal ağlarda paylaş

azmonun günün bittiğini ilan etmesi bence kabul edilebilir birşey.
çünkü linçler gerekli limite ulaştığında geri alınamıyo zaten. yani gün aslında gerekli oy sayısına ulaşıldığı zaman bitiyo, ama spyro yoğun olduğu için ilgilenememiş.
azmodai de ne olduğunu açıkladığına göre spyro nun müdahalesini beklemeden gece ilan edilebilir. ki azmodai de bölümde yetkili filan zaten, oyundan da çıktığına göre böyle birşeyi yapması yerinde bence.

zaten spyro gerekli oy sayısına ulaşınca günün biteceğini, gelecek günle ilgili plan filan yapılmaması gerektiğini söylemişti daha önceden. yani çok bile konuşulmuş^^
Sosyal ağlarda paylaş

yeni geldim eve.. bu ne lan.. işe başlayalı 2 gün oldu.. eğitimdi, oryantasyondu derken ağzıma edildi afedersiniz.. neyse, ben yokken bir 8 sayfa falan gitmiş oyun ve azmo'yu kesmişsiniz..

Gün 4 - Gece

inanıyorum ben size =P (daha sonra okurum yorumları).. ve azmo, söylendiği gibi toprak çetesi için uğraşan bir doktordu.. devam edebiliriz.. pmler gelsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Gece öldürülen kişi soytarıydı.. (Apache oyunu kaybetti. Daha doğrusu, oyun sonunda kaybeden oyuncular altında ismi geçecek diyelim. GG Apache)

Gün 5 - Gündüz

Hayattaki oyuncu sayısı: 14
Linç için gereken oy: 8

Bu arada azmo oyun hızlı devam etsin diye öyle bir şey yapmış ama pmler bana gönderildiği için çok farketmiyor =). Yarın daha erken gelmeye çalışacağım. Birini linç ederseniz azcık daha sabredin plss =P..
Sosyal ağlarda paylaş

İşler iyice karıştı. Apache de mafya olabilir diyodum değilmiş. Öte yandan soytarı olmasından şüphelendiğim look falan da böylece tehlikeli üye haline geldi. Öte yandan bu kadar agresif saldırı yapmasının sebebi dedektif olması ve azmoyu biliyor olması da olabilir.

Benim birinci tercihim son birkaç turdur olduğu gibi Cons. İnatla kendisinin mafya olduğunu düşünüyorum ama hala destekçi bulamıyorum.

Dory son tur çok şüphe çekti. İnanılmaz bir Azmo savunucusuydu körü körüne, ve Azmo tamam ben mafyayım diyene kadar da hep hemfikirdi. Fazla bağlı geldi bana da.

fede azmoyu inatla köşeye sıkıştıran adamdı, rakip mafya olabilir, ama bana daha çok dedektifmiş ve azmoyu farketmiş gibi geldi, yoksa bu kadar üstüne düşmezdi. Fede veya Look dedektif muhtemelen.

Krusty ve Nosfe çok seyrek giriyor, dikkat çekmemek için low profile mi oynuyor yoksa hakkaten mi seyrek bilemedim. Ama kritik yerlerde giriyor hep.

Cons diyorum yine ben, ama çoğunluk sağlanamazsa dory, krusty, nosfe üçlüsünden biri gitmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi gordum rewendorun postunu.
acikcasi krusty nosfe ikilisi hakkinda katiliyorum kendisine. zaten fede bariz suphe cekmeseydi gecen turda o grubun ustune gidiyordum ben. lakin kimse ilgilenmedi. herkes azmo'nun `ben mafyayim hey baksaniza mafyayim kesin beni.` demesiyle ilgileniyordu.
acikcasi ben dedektif olsam su noktada biraz aktiflesirim. yani her ne kadar kimlik belli etme riski olsa da hazir mafyalar birbirlerine dusmusken[azmo vs nosfe krusty notwist vb. vb. tayfasi] biraz kontrolu townieler olarak ele alabiliriz gibi? resmen lincleri mafyalar yapiyor su an.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır oyunda 3 tane mafya grubu kalmışken, townilerin kazanma şansını arttırmak için azmoyu (yani en etkili mafya grubunu) hedeflemem ve danışıklı dövüş yapmam. sana mantıklı geliyo dimi, oyun mafyalar arası savaşa dönmüşken kendi mafya üyemi öldürebileceğim?
Sosyal ağlarda paylaş

Henüz kontrolü ele aldıklarını sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı gece artık adam almak yerine adam kesmeye başlarlardı. Çoğunluğa ulaşmaları daha rahat olurdu fail ihtimali azalınca. Demek ki onlar da çok fail olmuşlar ki hala sessiz geceler geçiriyoruz.

Şu anda 3 mafya grubu var tahminen.

Bir tanesi Krusty - Nosfe ikilisi. Bunlardan birini indirmeyi önerebiliriz.

Bir tanesi dory - Azmo - fede üçlüsü olabilir eğer dediğin gibi bir danışıklı dövüş varsa. Ama şöyle bir şey var, dedektifin fede çıkma ihtimali dory çıkma ihtimalinden daha fazla o yüzden bu gruba yükleneceksek dory derim ben.

Diğer grup da Cons'un grubu bence. O gruptan farkındaysanız hiç ses seda çıkmıyor, sessiz ve derinden gidiyolar, derin devlet olmuşlar. Ama Cons'un grubunda kim var kim yok bilmiyorum. Belki de Cons da Krusty ve Nosfeyle aynı takımdadır ama sanmıyorum. Mum Chamber da o gruptan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

fede, nosfe, krusty, notwist, elesso'dan birinin dusmesi demek hepsinin ip sokugu gibi gelmesi demek.
dory'yi oldursek tikanacagiz. su an insanlar 4-5 kisilik mafya gruplari oldugunun farkinda degil. manipule etme gucleri cok artti. acikcasi ben su noktadan sonra belli isimler disinda oy verenlerin tersine oynamak gerektigini dusunuyorum.
rewendor ve shadowfury de acikcasi su dakikaya kadar soylediklerine deger verilmesi gereken isimler.
mum da azmo'dan sonra 2. bir dedektifcilik oynayan mafya imaji yaratmaya basladi. soyle bir noktada kimligini belli etmek cok riskliyken dory demesi falan...

ben su noktada shadowfury ve rewendor'a adiyorum oyumu. onlar bir isimde karar kilarsa onlarla giderim. yoksa oyum nosfe'de.
nosfe iner de mafya cikarsa da siradan o gruba kitlenmece. =]
Sosyal ağlarda paylaş

Birazdan yatıcam, bu geceki son mesajım bu.

Bence fede ya da dory ikilisinden birini linç edelim. Fede geçen tur Azmodai ile kapıştığı için toprak çetesi bu gece onu yanlarına almaya çalışmış olmalı. Alamadılarsa ya başka bir çeteden ya da detektif. O yüzden önce kendini savunma hakkı verelim. Dorye gelirsek azmodai oyunu sürüklerken hiç kendini savunmadı çünkü herkes onun gösterdiği hedeflere yüklendi. Ne zaman azmodai mafya olduğunu itiraf etti kendini savunmaya başladı. Ayrıca iki kez linç oyu kotası tamamlandıktan sonra oy attı.

Linç oyu: Dory
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda o kadar çok belirsizlik var ki kaç townie kaldık tahmin bile edemiyorum...

2 dedektifimiz var. Ama kendini belli etmiyorlar haklı olarak.

Şimdi ya çetelerimiz çatır çatır adam alıyor her gece ve 2 dedektif + 1 veya 2 townie kaldık ya da bir birleriyle çatışıp adam alamıyorlar. Ama nedense pek adam öldürmeyi tercih etmiyorlar.

50 sayfayı yarım yamalak tekrar okuycam birazdan ondan sonra bana çete üyesi gibi gelenlerden birine atıcam linç oyumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...