eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 39 sayfa olmuş hepsine bakamadım... üniversite işlerini hallediodum... öldümmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gece bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 0ne said: Allah cezanızı verecek biliyosunuz demi.2 adamın kışkırtmasına siz hala insanları linç etmeye devam ederseniz,oyundaki kurulması gereken komplo tarzı olaylar biter. Bide birisi dory yi seviyo ondan recruit etmiş olabilir dedi.Mafya bile olsaydım zeki olduğunu düşündüğüm birisini alırdım.Ayrıca ben dory sayfasını kapattım,kolay kolay açmam. Montla zıçın emi. oldukten sonra sadece 1 tane "hay allah" turu post atma hakkiniz var. gece konusmak YASAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Geç geldim eve.. İlk gün diye kafam kazan gibi heh.. Kusura bakmayın.. Neyse, devam edebiliriz.. Gece öldürülen şahsın sıradan bir townie olan mulgear6 olduğu tespit edildi.. Gün 4 - Gündüz Hayattaki oyuncu sayısı: 16 Linç için gereken oy: 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Sıradan bir townie mi? Ben neredeyse %100 emindim muglear'ın dedektif olduğundan. Hatta ismini vermek istemediğim dedektif oydu işte look'a yüklenen. Demek ki birileri daha aynı izden gidip de aynı şeyi yapmış Son gün çok kötü geçti townieler için. Hem gündüz hem gece birer townie kaybettik, bu sefer öyle heyecana kapılıp "haydi herkes oy vermiş ben de vereyim asalım"cılık yapmayalım iyice düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ölmeden önceki notum: demekki yazıklarım birilerini dürttü neyse takılın hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 asalımcılık yapacaz artık rewendor. boku çıktı çünkü. oyunun taa başından beri bizi manipule eden azmo ve doryyi sırayla kesmeden hiç bir şansımız kalmayacak. linç oyu : azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bu arada spyro oyunun kaydını tutuyosun di mi? Açıkçası çok güzel gidiyor hani oyun bittikten sonra oyunu adım adım okumak isterim ben kim mafyaymış kim dedektifmiş kim hangi tur neler yapmış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tabi.. daha önceki oyunlar gibi bu oyunda da her aşamanın kaydını tutuyorum.. oyunda ne olup bitmişse bileceksiniz oyun sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede said: asalımcılık yapacaz artık rewendor. boku çıktı çünkü. oyunun taa başından beri bizi manipule eden azmo ve doryyi sırayla kesmeden hiç bir şansımız kalmayacak. linç oyu : azmodai Azmo'nun bir olayı var evet, ama hala dedektif mi mafya mı çözemedim. Şimdi mulgear öldürmeden önce şiddetle look'u suçluyordu bu yüzden look'a bakmak lazım bir. Ama bunu farkeden zeki bir mafya bizi looka yönlendirmeye çalışmış da olabilir. Zaten etraf mafya doldu artık, o yüzden look yerine başka birini seçmemiz daha mantıklı bir hamle olacaktır kanımca. Ben şüphelimi hala Cons olarak tutuyorum. Kaç turdur söylüyorum cidde alınmıyorum bu sefer oy da kullanacağım sanırım. dory konusunda hala kararsızım bir tekrar okumam gerek mesajlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 //kısmen offtopic. one'ın saldırısını ilk oyunu oluşuna bağlıyorum. hayır yani birkaç oyundur oynayanlar da hak verecektir, bildiğin saldırgan mafya savunması yaptı yahu. yorum yapasım da yok bu olayın üstüne, en azından bugünlük. bana oy verseniz bile savunma yapmayacağım, hatta çok şüphelendiyseniz öldürün aklınızda soru kalmasın. cidden katılasım yok, oyun zevkim gitti yani numara falan yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 geçen oylamada götünüzden element uydurup millete yorum yazdırmadan, konuyu okutmadan adamın tekini ipe çektiniz, bari bu sefer adam gibi herkesin anlaştığı bir harekette bulunalım. sanırım dory herkesin listesinde olan tek kişidir. silme mafya takıldı oyun başından beri. elli kişi dory'yi keselim dedi, hep bir şekilde hedef göstererek, şunu bunu yaparak atlattı. yine aynısını yapmaya çalışacaktır, kontrolden çıkmadan ortadan kaldıralım derim ben. linç oyu: dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 0ne ın mafya çıkmaması iyi olmadı. ama yazılarını tekrar gözden geçirdim resmen gerilim var o satırlarda hatta ben bi ara soytarı olmasından süphelendim ama sonra azmodai ye bir anda linç verip,fedeninde hemen linç oyunun vermemesiyle bir şebeke düşüncesi inanılmaz şekilde gerçekçi gelmişti.bir kere çıkıp ben townie yim şu şu sebeplerden dolayıda böyle yükleniyorum dese ve mantıklı açıklamalar yapsaydı eminim ki şu anda çok daha farklı bir yerde olacaktı durum. mum_chamber oyunda olduğu halde fazla mesaj atmaması özellikle şu anda dikkatimi ona yönlendirmeme sebep oldu.ayrıca azmodai nin babacan tavırları ve dory nin hep kendisine suç yöneltildiğinde inanılmaz manipülasyon yeteneği ile tehlikeyi her seferinde kendinden uzaklaştırmayı başarabilmesi bu üçlünün güvenlik oranını büyük ölçüde düşürüyor. look un kesinlikle mafya olduğunu düşünüyorum.ilk seferinde şaka gibi ortaya çıkıp instant kill çekme isteği zaten okları kendisine çevirmişti ama daha sonra topluma uyumluluk gösterip bazı yardımlarda bulunarak 0ne ve mulgearın ölümünden sonra kendini birazda olsa unutturmayı başardı. nosfe nin bu yarı aktif hali hiç şüphe çekmiyor ama random atılmış roller var ve oyun dışı belki meşgul olduğu için giremiyor ama onunda ilk 21 ve sonraki recruit dalgaları içerisinde mafya olma ihtimali var.özellikle ilk mafya olmasa bile ben mafya olsaydım eğer aralarında en dikkat çekmeyecek ve inaktif olanı direk kendi takımıma katmak isterdim.azmodai eğer mafyaysa büyük bir ihtimalle nosfeyi veya dory i takıma aldığını düşünüyorum.gece olduğunda yaptığı uyarı takım arkadaşını refleks içinde bir koruma olabileceğini düşünüyorum. ayrıca mulgear ın öldürülmesi inanılmaz mantıksız geldi bana ve tüm enerjimi azmodai ye yöneltmeme sebep oldu.son turn resmen bir dezenformasyon bölümü oldu ve buna kimlerin sebebiyet verdiği en ince ayrıntısına kadar araştırılıp oradan mafya olan kişinin hemen kendini ele vereceğine inanıyorum. linç oyu: azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kontroden çıkmadan dediğim: şu anda 5 kişi olan bir mafya grubu olabilir. 5 kişi demek de çok kolay birini ipe çekebilmek demek. eğer bu sefer mafyaları ıskalarsa bir dahakine 7 oy gerekecek ve 6 kişilik mafya grubu olacak. ondan sonrası allah kerim artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yukarıdaki mesajımda sebeplerimi açıklamıştım. Ancak sanırım oy vermeden kimse ciddiye almıyor, oyumu vereyim bari, gerekirse sonra değiştiririm. 3 turdur aynı şeyi söylüyorum zaten ezberletmişimdir. Linç Oyu: Cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dory veya azmodan birini seçmek zorundayız abi artık. yoksa gerçekten işler çığırından çıkacak. oyunuzu azmoya vermenizi istiyorum çünkü taaa cüce linç edilirken, "bu adam su üyesi alalım aşağı" diyerek su çetesini bitirmek amacıyla linç ettirdi ama su çetesi hala ayakta takip ettiğim kadarıyla. üstünde de 3 turn geçti. azmonun neler yaptığını görüyosunuz. oneın linç edilmesinde de en büyük rolü o oynadı. azmo gitmeli artık. en tehlikeli şu anda azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ek: mulgear'ın öldürülmesi mantıksız değil. milletin amacı hedef kesmek değil bence, random adamlara dalıyorlar fail olmamak için. ek2: azmo da benim listemin başındaydı en başından beri, dedktif ayaklarına yattı, 0ne'ın gidişiyle dedektif olmadığı kesinleşti. dory olmazsa azmo'ya varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Azmodai öyle bi noktaya geldi ki ya godfather, ya dedektif=) ikisi dışında birşey mümkün değil^^ look diğer bir şüpheli. Ama o da 0ne gibi acemilik yapıyo olabilir, çünkü girişimleri çok rastgele ve düzensiz. İlk sayfalarda söylediğim serseri mayın tavırları. looktan şüphelenme sebebim bu. Azmodai den şüphelenme sebebime gelirsek; bu kadar aktif politika yürütüp, açıkça liderlik yapıp ta bilumum mafyanın hedef tahtasına dönüşmemesini aklım almıyo açıkçası. Bu yüzden doktorun geceleri kesinlikle onu koruduğunu düşünüyorum, tabii ki -eğer mafya ise- çetesine alındığını düşünüyorum. Peki bu neden azmoyu şüpheli yapar? Azmo pekala dedektif olabilir, pro town doktor da onun dedektif olduğunu tahmin edip koruyabilir di mi? Bu yazı WoT olma yolunda ilerliyo o yüzden kısa kesmeye çalışıcam: Bence pro town bir doktor, mafya olması da ihtimal dahilindeyken birisini korumazdı, ancak mafyaya alınmış bir doktor, hedef haline gelen bir çete üyesini kesin korur. Tabii bunlar benim varsayımlarım, dediğim gibi hem azmo nun hem de doktorun hala pro town olma ihtimali de var, o yüzden aktif bir hücuma geçmenin yersiz olabileceği düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Su çetesi bence şu anda ayakta değil. Muhtemelen Mortis giderayak cüecyi almaya kalktı ama cüce ateş çetesi lideri olduğu için alamadı ve son üye olarak öldü. Yoksa bu kadar sakin geçmezdi zaten geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o zaman mortis öldüğünde su çetesinin sonu demezmiydi sypro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 azmo başlarda olmasada sonradan dönenlerden falandır kesin. ben çete lideri olsam ilk azmo bapı çevirirdim kaslı üyem olsun diye asd. linç oyu:azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede said: o zaman mortis öldüğünde su çetesinin sonu demezmiydi sypro çetenin sonunun gelip gelmediğini söylemeyecem demişti diye hatırlıyorum. Gereğinden fazla bilgi vermeyeceğini belirtmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 doğru evet öyle demişti. ama bu azmonun "ikitadara gelince su çetesini bitireceğiiiiz" demesini yine de bi şekilde açıklamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Rewendor said: Su çetesi bence şu anda ayakta değil. Muhtemelen Mortis giderayak cüecyi almaya kalktı ama cüce ateş çetesi lideri olduğu için alamadı ve son üye olarak öldü. Yoksa bu kadar sakin geçmezdi zaten geceler. gece harıl harıl adam alıyolar ondan sakin geçiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Evet mortis in öldüğü gece üye alım denemesinin fail olması ihtimali var, yani su çetesi daha o geceden yok olmuş olabilir. Benim linç edilmesini düşündüklerim: -look Sebebi belli, serseri mayın takılıyo adam. %90 mafyadır diyorum. -Azmodai Mafya olmama ihtimali de var. Ama eğer mafyaysa çok çok tehlikeli, o yüzden riske girmeyip linç edilmesinin yerinde olacağını düşünüyorum. -Nosfe Klasik inaktif kullanıcı tipi. Mafyaların sıklıkla kullandığı bir yöntem olduğu için şüpheli geldi. Takip edebildiğim kadarıyla arada sırada oy kullanıp gerisinde etliye sütlüye karışmadan beklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar