Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

bence oldukca ilginc bir tesaduf. surekli vurkac yapip sonra da bugun buralarda boyle kukremen ilginc bence :)

Sende kararliyim, cuce kadar emin olmasam da senin suclu olduguna inaniyorum ve sebeplerimi de acikladim yukarda.

Sen ise beni hedef sasirtmaktan, dikkatleri uzerimden serpistirmekle sucluyorsun ama 2. gun boyunca o kadar cok mesaj attim ve ok adar cok israr ettim ki cuce uzerine, fazlasiyla dikkat cektim ve killanan da oldu nitekim. Dikkat dagitmak istesem bu kadar belirgin bir sekilde ortada olmam, kendimi atmam. Sorumlulugum var koy halkina ve bunu da sonuna kadar kullaniyorum ve kendimi atiyorum.

Keske bazi diger kasaba halkindan kahraman bireyler ortaya ciksa da gosterse kendilerini yardimci olsalar :/

Uzgunum 0ne, ama beni sucladigin temeller oldukca hatali...
Sosyal ağlarda paylaş

10 oy gerekiyor.

Benim maalesef cikmam gerekiyor, bugun magic + axis & allies oynayacaz nerdce bir pazar gunu gecirecegiz o acidan sizi opuyorum. Kararimda eminim, ama koy halki farkli sekilde dusunurse de saygim var, bu karar benimle alakali dahi olsa.

0ne konusunda israr etmemin sebepleri yukarida yaziyor detayli sekilde, dogru seyi yapacaginiza guveniyorum. Adios.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrardan selamlar,

üniversitem başlıyor malum, ist.ten ankaraya geliş sonrasında eksik gedikleri alıp oda yerleştirmek falan derken anca gelebildim. Bir oylama kaçırmışım inaktiflik için özür.

İlginçtir ben Cüce'nin mafyalığı konusunda hep o değildir sanki gibi düşünürdüm. Şaşırdım mafya çıkmasına.

Şimdi dediğimiz teori doğruysa ve su çetesinin öleyazan son elemanı mortis giderayak cüceyi almaya kalktıysa eğer alamamış demektir, bu durumda su çetesi bitmiştir. Ha yok başka adam aldılarsa cücenin ölümü de işlerine geldi zaten.

Gelelim bugünkü oylamaya. Gecenin sakin geçmesi umarım hayra alamaettir. ancak daha fazla recruit olduysa durum sakat.

Dün de söylemiştim 2 kişinin mafya olduğu konusunda neredeyse eminim, ama ikisi de su çetesinden değil diye.

Sanırım su çetesiyle ilgili uğraşlarımız şimdilik sona erdi. Çünkü bu çete bittiyse bitti, bitmediyse de zaten yapacak bir şey yok tekrar çoğalmıştır dün su çetesinden adam indiremediğimize göre.

Bu yüzden artık bu iki kişiyi açıklayabilirim. Zaten sanırım yavaş yavaş kim dedektif kim mafya çözülüyor galiba.

Başta birinci hedefim hala Cons benim. Penth'i ilk dakkadan öldürüp de zuhahaha diye gülecek bir Cons var çünkü. Bir de Jos var deniyordu ama o mortisi almış zaten o gece o değil demek ki. Hala penth ipucu pek bir gözardı ediliyor. Üstelik bir çok aktif bir inaktif olması da biraz ortalığı bulandırıyor.

İkincisiyse çok gaz ve bir o kadar da tutarsız olan look. Kaldı ki dedektif olduğundan çok ciddi anlamda şüphelendiğim birinin satır aralarını okuyunca da look'u işaret etmek istediğini açıkça gördüm. Dedektifin kimliğini mafyaya açıklamamak adına postu quotelamayacağım aramak isteyen arayabilir 35 sayfa boyunca :)

Bunun dışında Azmo ya dedektif ya da çok ciddi mafya üyesi. Fazla iyi tahminler yapıyor ve halkı çok iyi yönlendiriyor. Şimdilik bize çok faydası bulundu ama belli de olmaz iyi bir mafya da "önce diğer çeteleri hele bi halledelim sonra townieler saf zaten üstelik de ben ne dersem yapacaklar artık inandılar" diyebilir. Sıradan bir townieyse de çok fazla dikkatli, tebrik etmek lazım ama pek ihtimal vermiyorum :)

Daha az şüphelendiğim 2 kişi daha var, ama onlar için de 1-2 delil toplayana kadar teşhir etmek istemiyorum

Henüz oy kullanmadım. Şöylece bir genel fikirlerimi yazayım dedim, buyrun tartışalım ona göre oy kullanırız, belki düşünmediğim atladığım şeyler vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne'ın infazına katılmanı önermekten başka ek bir şey yazasım yok benim, aynı şeyleri yazıp duruyorum 30 sayfadır

özet geçecek olursak
kendisi evet çok doğru söylemişssin oy hede hödö diyip kaçtı her fazda.,

31. sayfadan itibaren okursan göreceğin gibi,

bu fazda azmo birkaç şey söyledi, one birdenbire ortaya çıkıp iyi hoş da çok konuşuyorsun bu yüzden mafyasındır bence, townie dediğin niye savunsun kendini diyip oy verdi.

bunun üstüne ben ve birkaç kişi daha oy verdik (okursan sen de hak verirsin umarım), kendisi birden tamam sen garanti mafyasın hede hödö demeye başladı, oylar arttıkça cüce'nin yaptığı gibi iyi halt yediniz townieydim ben numaralarına (numara olduğuna inanıyorum) başladı.

bunları yaparaken sadece sen savunma yaptın ayrıca kaşının üstünde göz olabilir , bu sebeple haksızsın şeklinde argümanlar sundu ortaya, falan fıstık.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmo'nun cok kalite mafya oldugunu dusunmustum de sanirim biraz fazla komplike dusunuyorum bu aralar. Adam bariz dedektif cikti =]
Fail mail ama en azindan oylarimi gudumune alacagim biri cikti israrlarimin sonucunda o yuzden sorun degil.
Dedektif isaret ettiyse `bir bildigi vardir.` diyerek :

Linc Oyu : 0ne
Sosyal ağlarda paylaş

Diger yandan mulgear, fly ikilisine baksin lutfen Azmo mumkunse.
Direk soyleyenlerden cok `hede olursa hodo sucludur.` tarzi kamuoyuna baski yaratan, manipulatif mesajlar atanlar genelde mafya oluyor da. Yine de su dakikadan sonra doktor Azmo'yu korusun, Azmo fly ve mulgear'i arastirsin, sonra hepimiz mafyayi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...