elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 cuceden azmodan constan ve doryden çok kıllandım topici baştan okuyunca. ben cüce azmo diyorum pek bi blöf kokuyo mesajları. linç oyu:Azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 vay anam vay neler dönmüş serhat ya 2 saatte 6 sayfa ilerlemişsiniz. ben hala doryden şüpheleniyorum. çete lideri değildir muhtemelen ama birinin çetesine aldığından eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Fazla görünememin nedeni çalışıyor olmam.Ama yazılanları sürekli takip ediyorum.Ve az çok kimin ne olduğunu ve ne yapmaya çalıştığını anlamaya başladım.Ama yarın sabaha kadar oy vermiyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 uyuyodum ben, şimdi baktım herşeyi okudum. dikkatimi çeken taa ilk turnden beri en fazla dory, eregorn2 ydi ama şimdi eregorn2nin yerine cüce de çekiyor dikkatimi azmonun yazdıkları dolayısıyla ama oyunu doryden yana kullanıcam çünkü, azmo, mum, cüce aralarında mortisin ölümü sonrası olacaklar hakkında tartışırken ve cüce üzerine yoğunlaşılmışken, hedefini ekşına çok girmeyen flya çevirmesi ve sanki göz boyamak istermiş gibi bir hali var. biraz daha tartışılması lazım ama en fazla doryden şüpheleniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bence dory bi çete lideri ve ilk geceden yanına cons veya mum_chamber ı aldı.Daha önceki oyunda zaten 2si mafyaydı ve çok da güzel götürüyolardı,fakat oynamasamda o oyunlarıda takip ediyordum,ve hemen hemen aynı mantıkla devam ediyolar. Yarın sabaha kadar oy atmama kararımı erteliyorum. LİNÇ OYU:DORY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 geriye kim kaldı be fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yazdığım isimlerini hepsi çete demedim zaten, cüceyle doryden şüpheleniyorum dedim sadece. mum ve azmo hakkında tam bir görüşüm oluşamıyor çünkü feyk mi atıyolar anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kan aksın da nasıl aksın modunda olsam oyumu çekip yorumları izlemezdim, manipüle ediyorsun insanları. Fly said: vazgeçtim apache mafya değil ama soytarı. iki mesajdır ben tankım siz dps veya şöhret hayalleri temalı intihar tandansı yakalamış durumda. Linç oyu geri çekme : Apache üç kişi var aklımda, biraz daha gelişssin olaylar ona göre oy vereceğim. bunu yazdım, okuyorum şimdi neler düşünüyor başkaları diye ; faila mahal verecek bir durum yok ki : ha diyorsan ikimizin de mafya olduğunu anladı (evet, bence mafyasınız) bu yüzden korktu oyunu çekti hadi fail diye manipüle edelim, onu bilemem. öncesine dönelim , Apache said: dory said: ben flyda iyice suphelenmeye basladim ama link oyu geri cekme : apaci link oyu: fly 18 sayfada tek dogru hareket bu oldu.ama cuce cok daha tehlikeli o lider cunku hemde sessiz hemde uyandırmıyor anlamıyorsun. fede opsiyonu var ayrıca 2 gozum onume aksın dedi ama ne malum sallamadıgı sonucta oyun dısı belki guvenilir bir insan ama oyunda dikkat cekmemek adına cok guzel bir mesaj attı hemen inandık! Fly said: ben ne yaptım yahu : dory ve apache siz mafyasınız bana kalırsa da. direk yüklendiniz, kaldı ki sadece look'a karşı kendimi savundum şu ana kadar. apache bunun gibi bir sürü provokatif mesaj atıp herkesi suçlayan mafya moduna girip astırmak istiyor diye düşündüm, ondan soytarıdır diye oyumu geri çektim. ayrıca ikiniz de nukelercesine tek bir ağır suçlamada bulunup çekiliyorsunuz. oyunu takip etmememi kastediyorsan fail olarak, genelgeçer failure auram nedeniyle o, mafya townie doktor vs oluşumla ilgisi yok. e geriye de zaten look'a karşı savunma yapışım kalıyor ki orada faillık bir şey yap bana bu kadar saldırmasaydınız mulgear'a verecektim, carbonite'a yatırılmadıysa çok gizli kalmaya çalışıyor çünkü. apache habire oyunu değiştirip provokatif mesaj atıyor zaten, mafya değilse bile soytarı. Linç oyu : Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 e geriye de zaten look'a karşı savunma yapışım kalıyor ki orada faillık bir şey yapmadım olacak, tamamlamayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 mortis geçen oyundaki başarısından dolayı çeteye ilk alınacak adamdı. dory en deneyimli mafya nerdeyse. yine çeteye alınacak ilk kişilerden biri. mesela fly en son alınacak kişilerden biri :D tabii direkt çete lideri olduysa bilemem. ben şahsen en çok dory'den şüpheleniyorum. o yüzden; Linç Oyu: Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 eheh benide alın çetenize. çok pis çek senet tahsil ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bence şu an için en tehlikeli kişi Cüce. Önceki mesajımda bayağı bi yazmıştım Azmodai ye katılma sebeplerimi. dory de aynı sebeplerden dolayı tehlikeliler listeme girebilecek birisi olsa da -Azmodai nin söylediği sebepten ötürü- Cüce nin su çetesinden olma ihtimalinin daha büyük olması -ve bu tespit doğruysa bir çetenin oyundan tamamen silinecek olması- yüzünden Cücenin daha uygun bir linç olacağını düşünüyorum. Çabuk verilen kararlara karşı olsam da şu an için en iyi seçenek bu gibi görünüyo. Linç Oyu: Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi mortis aptalmi, sizin "kankasını alır" diyicğeinizi düşünemiycekmi... neden öle bi riske girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cüceyse bile silinmiycek ki, giderayak birini alcak çeteye cüce de, asla kazanamicaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 öyle düşünüp seni alıp sonra sen de bunu yazarsın yer hıyarlar, ters piskoloji yaparız diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ne cetesi rewendor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 linç edersek nasıl alıcak ? gecemi öldürmeyi düşünüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 haa doğru linçte alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Linc oyu : Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Rewendor said: 6. elesso 7. eregorn2 8. fede 11. Krusty 12. look 14. mulgear6 16. Nosfe 17. NoTwisT 18. 0ne bu kadar adam nerde bu arada? Uzun süredir ses çıkmıyo bunlardan da kusura bakmayın RL filan çiçek böcek karı kız mmememememe filan vardı ona gittim birazdan tekrar cıkıcam o yuzden ben yokken asalım birini oyumu biraz sonra vericem evet bol bol yazmısınız tebrik ediyorum sizi okurken canım çıktı neyse ilk sayfalardaki dorynin sevimli görünmek için espri yapma(ya çalısması ama becerememe)sı beni kıllandırdı açıkcası ama tam son sayfaya geldigimde look garip bi biçimde sadece look said: Linc oyu : Dory yazmıs humm oldum laraken modlarında evet tam dory ye oy vericekken bu tip beni gıcık etti dün de bi kaç oy almıstı o bakımdan dorynin basarısız bir soytarı olması ihtimalini göz önünde bulundurarak Linç Oyu: Look diyorum gerekçe olarak da 2 günde sadece bunları yazması çogunluga ulastıgında birinin linç oyları look said: Linc oyu geri cekme : Fly Linc oyu : Jos look said: Linc oyu : Dory EY ŞEHİR HALKI düşünün ve silkinip kendinize gelin diyip çıkıyorum hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oh WoT döşemişim yine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Rewendor said: Cüceyse bile silinmiycek ki, giderayak birini alcak çeteye cüce de, asla kazanamicaz :) gece adam alma konusunda tecrübelisin bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 dory said: ya biri mafyayim dediginde, onu asanlar mi suclu oluyor? cok sacmaymis apache. aradım taradım,metinleri rusçaya çevirip dostum kasparovla bile tartıştık ve dory ile cücenin ortaklaşa kasaba düşmanı olduklarına karar verdik. ilk yedi sayfa boyunca ilk başta afk takılıp sonra geyik modunda giderken attığım oltada hemen mutluluk ve neşşe içerisinde beni suçlu gösterip heba olacak bir turnde çevresini olabildiğince genişletecekti.ama daha sonra cüceye karşı bir komplo olduğunu fark ettiğinde özel mesajdan konuştular beraber fazla üstüne gidip dikkat çekmeyelim ve şimdilik gruba uyup biraz salınalım daha sonra zaten naparlarsa yapsınlar amip gibi çoğalacağımız için keyiften çıldırabiliriz planlrı kurdular. şu anda bu kasabanın vatandaşları olarak ilk başta cüceyi meydana alıp lince maruz tutmak daha sonra dory nin fişini çekmek gerekiyor yoksa kasaba fln yalan olacak. ayrıca benim üstüme gitmeme sebepleri geçen turnde bana saldırıp koruma altında olduğumu bildikleri için şu anda başka bir kurban arıyorlar.farkındaysanız cüce bir şeyi savunduğunda asla tersini kabul edecek bir virgülün bile tartışılmasını istemez ama sanki o aslan bir anda dönüşüp bir kediye dönüştü,bunun sebebide şu anda okuyanların beyinlerinde o fark edilme dürtüsünü uyandırmadan iş çevirmek ancak farkında olmadığı bir durum var bu masumane davranışları kendi tarzıyla ters düşüyor. kusura bakma cüce fark edildin.dory de itiraf etsin çünkü o grubun ilerlemesi artık pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi bu oyun benim kapasitemi aştı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 e geçen fly ve hede idi sonra hödö ile büdü şimdi niye böyle. oyumu değiştirmiyorum ama dediğim gibi mafya/soytarı çıkarsan hiç şaşırmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar