Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

bak hala beni hedef gosteriyorsun. Hatandan vazgec, masumun olumune neden olma allah askina yahu... aceleci ve ufak tefek seylere tutunuyorsun.

tekrar acikliyorum, tutundugun dal oldukca zayif... ben orada kural hatirlatmasi yaptim cunku biliyorsun ki eski gmim ve orada 11 oyun oldugunu ve asma eyleminin geri alinamaycagini belirttim sadece... ille ooc mi yapmam lazim bu hatirlatmalari, bir oneki sayfada yine hatirlatma yaptim liderlerden sonra normal uyeler de adam alabiliyor diye? Onda niye dikkat cekmedim?

Tekrar ediyorum, sundugun delil cok cok zayif... ben orada astiniz dedim cunku o ana kadar oyunda hic rol alamamistim neredeyse kiz arkadas durumundan ve tam tersi, orada Astik heyoo deseydim daha beter olurdu goze batardi kanimca.

Katilamadigim bir prosedure "ben de yaptim" diyemem, ama o noktadan sonra josca olan suphelerime gore hareket edip verdim oyu gitti. Josca kil olmamin sebebi ise daha onceki mafia oyunlarinda basarili performans gosterip estirmesi.

simdi mum, tarzin cok hosuma gidiyor, guzel cabaliyorsun ama birz daha saglam tutun nolur. thx.

Spyro da aciklasin su kurali, ona gore cuceden ozur dileyip oyumu geri cekebilirim. Adamdan killanmamin baslica sebebi mortisle kanka olmasi ve az mesaj atip sinsilik yapmasi. ama spyro kurali aciklarsa ben de oyumu geri cekebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet oyun townieler için çok zor gerçekten de. Yani bu sistemde pro town un kazanması imkansız gibi birşey.

Doktor desen mafya tarafına geçirilme riski var.
Dedektifler desen, hem sadece 2 şer mafyayı araştırabiliyolar, hem de doktorun taraf değiştirmesi riski var.
Townie lerin elinde bir tek linç imkanı var, o da mafyalar sayılarını arttırınca tamamen manipülasyon altında kalıcak.

Oyunun gidişatını pek iyi görmüyorum, 1-2 tur içinde oyun çete savaşlarına dönücek tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
Selam herkese, spyro'nun izniyle atıyorum bu mesajı, kardesiyim ben... abim, son mesajı attıktan biraz sonra evden cıkmıstı ama dısarda telefondan bakmak istemis topic'e... galiba bi karısıklık olmus =)... walla oyun hakkında cok fazla bilgim yok ama bana soyledigi kadarıyla cete lideri sadece isimde kalan bir seymis, cete uyeleri de uye alıp, adam oldurebiliyormus... son olarak son uyenin olduruldugu gece soyledigi eylem gerceklestirilir gibi bir seyler soyledi =)... gelince kendisi daha iyi acıklayacaktır herhalde...

teşekkür ederiz sayın kentucky fried ghicken
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
Selam herkese, spyro'nun izniyle atıyorum bu mesajı, kardesiyim ben... abim, son mesajı attıktan biraz sonra evden cıkmıstı ama dısarda telefondan bakmak istemis topic'e... galiba bi karısıklık olmus =)... walla oyun hakkında cok fazla bilgim yok ama bana soyledigi kadarıyla cete lideri sadece isimde kalan bir seymis, cete uyeleri de uye alıp, adam oldurebiliyormus... son olarak son uyenin olduruldugu gece soyledigi eylem gerceklestirilir gibi bir seyler soyledi =)... gelince kendisi daha iyi acıklayacaktır herhalde...

yani kisaca son eleman da giderayak adam alabiliyor. Bu durumda cuceden halen supheleniyorum ve mafya oldugu konusundaki killanmam devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

shadow, bizim için doktorun saf değiştirmesi önemli değil. sonuçta doktor infazdan koruyamıyor ve bizim tek silahımız infaz. doktor saf değiştirse bile mafyalar arası savaştan korur ki o da bizim kısmen avantajımıza olabilir, bir mafyanın turn'ü yanar.

o yüzden doktoru dert etmeyin, mafyaları bulalım. biz infazları düzgün yaparsak doktor moktor gg.
Sosyal ağlarda paylaş

sinsisin, arka plandasin... birsey yazmiyorsun ahi ahi falan diyip gecistiriyorsun :)

bir anda cat diye oy veriyorsun daha nasil killanmayayim. Sana dadandiktan once bir tane uzun mesajin var o da demogoji ve bos icerikli.

Halen de kendini saglam bir sekilde savunamiyorsun. uzgunum, dfo da en saglam adamim olabilirsin ama burada dusmanimsin, kasabadan degilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
Mortis olmeden once birini aldi evet, bunun suphesi kalmadi artik ve diyorum ki ben mortisin kankasi oldugu icin, akilli bir adam oldugu icin ve iyi oynadigi icin mortis te giderayak cuceyi almistir su cetesine. Su anda en bariz dusuncem budur.

Bu konuda haklılık payı var. Ben de benzer şeyler düşünüyorum ancak düşüncelerim Cüceyle sınırlı değil, bütün pro oyuncular için geçerli. %100 eminim ki ilk turlarda bütün mafyalar pro oyunculara giriştiler. İlk gece Penth in, 2. gece Mortis in ölmesi bunun en büyük göstergesi gibi.
-ve 2 gece geçirdiğimize göre soytarı veya dedektif olmaları ya da karşıt çetelerin çatışması gibi ihtimallere denk gelmedilerse çoğunun şu an çete üyesi olduğunu düşünüyorum.

Ancak dediğim gibi çetelerin ellerine düşmemiş olmaları da ihtimal dahilinde olduğundan oy vermeye çekiniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyumu, neden oyumu o sekilde verdigimi ve dahasini da yazilarimda belirttim, izninizle c.tesi gecesi ankaranin cilgin gece alemine birakacam kendimi, malum genc kizlar sirada bekliyor Azmo ciksa da takilsak diye (kankalarla magic oynicaz caktirmayin :P) o yuzden sizi birakiyorum.

Townie'yim ve Cucenin durumunda kararliyim, mafya disinda bisi cikarsa oldukca sasiririm sahsen... simdi izninizle kacayim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...