Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:
Cuce said:
Azmodai said:
Cuce said:
zirva, zirva zirva, sallama sallama, kotu bahaneler, ucuz savunmalar vs. vs.

azmonun katil olmaya hevesi cok gibi.

Ne katil olma hevesi yahu, cok ucuz bir satasma sahsen. Su oyunda bildigim tek birsey var ise o da cok konusmayanlarin listeye ilk eklenmesi gerekenler oldugudur, ve uzgunum cuce ama en suphelilerden biri sensin, ozellikle mortisin durumundan sonra senin SU cetesinin lideri veya uyesi olduguna dair ciddi killanmalarim var. Su oyunda laf anlatmaya calisan, cok yazanlar genelde cidden hic birsey konusunda bilgi olmayan, benim gibi townieler olur ama senin gibi sinsi adamlar hep arkada durup dikkat cekmemeye calisirlar. kararimda eminim.

güzelim malmısın sen su cetesinin lideri öldü zaten... komiksin be yiğidim.

ama senın baska planların var belliki bi.
hayır mafyasın planın olucak orası kesin zaten doğan bu senın doğan pislik.

Linç Oyu: Azmodai

arkadasim, olmeden once seni recruit etmedigini nerden bilecegiz? Parlak cocuk?

Lider olunce diger su cetesi lideri yeni lider oluyor ve gayette olmeden once gece seni recruit etmis olma ihtimali var.

Simdi lutfen cirpinmayi birak ve adaletin kasli ve guclu kollarina birak kendini.

ben? parlak cocuk?
adam hayallerde yaşıyo.
HEP CETLERDE OT ICYOLAR ONDAN OLUYO BU! ESRARIN MANTARIN ESERI BU SOZLER!
Sosyal ağlarda paylaş

cüce suçlamalar karşısında sağlam cevaplar veremedi kendisi ki demagoji konusunda forumun n1 larındandır ama bu sefer çok uysal bir cevap vererek beni kıllandırmakla kalmadı direk tüm townielerin ilgisini üstüne çekti.

ayrıca bana mafya diyorsunuz ben mafyayım açıklıyorum buradan ama iyi niyetli bir mafyayım amacım diğerlerini astırmak en son beni asabilirsiniz veya isterseniz şimdi asın.

tabii aranızda bir kaç kişiyi yok edeceğim mortiscigim kusura bakma gece için.
Linç oyu : Cüce

bu arada fly ve cüce aynı mafya üyesi açıklayamayacağım bir durum söz konusu hatırlarsanız ilk oy olarak ben jos ile başlattım ve hemen sen noobsun diye girişti aynısını şu anda bu ikili sürdürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

ama azmo'nun affetme olayı da iyiymiş.. azmo, noolur beni affet.. seni anti-town sandım da şeyettim.

// oyun disi geyik

arkadasim tabiyi ki affimi isteyeceksin, burasi benim memleketim, veririm 3 gun bani uzulursun bak!!111 :P

sebep ise azmonun mutlak hukumdarligini kabul etmemek olarak nitelendiririm, gorevimi oldukca kotuye kullanmis olurum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
ayrıca bana mafya diyorsunuz ben mafyayım açıklıyorum buradan ama iyi niyetli bir mafyayım amacım diğerlerini astırmak en son beni asabilirsiniz veya isterseniz şimdi asın.

Abi madem senın mafya olduğun kesin, neden masum olma ihtimali olan beni öldürsünler?

Linc oyu cekme: Azmodai

Licn Oyu: Apache
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Valla ne diyim, 2 günde 2 mafya indi, arada bi tek penth kaynadı. İyi gidiyoruz yani. Yanlız bugün için çok bir ipucu yok.

Önceki oyunlara falan da bakmak lazım kim kime kıl falan diye :)

Bir de bişi soracam. Su çetesi bitti mi? Yani belli JoS Mortis'i katmış çeteye sora o öldü. Mortisi de dün başka bi mafya ya da dedektif öldürdü. Peki soru şu: 2. gecede Mortis de birini almaya çalışırken önce o mu ölüyo yoksa başkasını yerine aldıktan sora mı ölüyo sıralama nasıl? Gerçi önce başkasını recruit edip sora ölse oyun bitmez her öldürdüümüz yerine birini alır kaybederiz.

arada cevap verildiyse farketmedim de,

-jos liderdi , ilk gece mortisi aldı yanına
-sabah öldürüldü jos, su çetesi lidersiz kaldı = yeni oyuncu alamayacaklar
-mortis de gece gidince su çetesi kalktı ortadan. 3 mafyamız var artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
cete lideriyle alakası yok dorycim, adam ipe gittikten sonra (bkz 11 oy kesinleştikten sonra) ortaya çıkıp "benden de bir oy" demek gereksiz, adam zaten asılacak. townie adam mafya olduğundan şüphelenmediği birisinin ölmesine sadece aksiyon olsun diye oy vermez.

abi kusura bakma ozman orda ben fail olmusum cunku sanki 10 oy saydim gibin
o ana kadar suphelendigim kimse yoktu
madem tur donsun dedim
verdim oyumu
ekstra verdim diye mi suclu olcam
hit cap gibi vote cap mi var yahu.

apachi cok fena fail ozman, mafyanin iyisi olmaz.
agziyla soylemis
linc oyu: apachi
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
Mum_Chamber said:

ama azmo'nun affetme olayı da iyiymiş.. azmo, noolur beni affet.. seni anti-town sandım da şeyettim.

// oyun disi geyik

arkadasim tabiyi ki affimi isteyeceksin, burasi benim memleketim, veririm 3 gun bani uzulursun bak!!111 :P

sebep ise azmonun mutlak hukumdarligini kabul etmemek olarak nitelendiririm, gorevimi oldukca kotuye kullanmis olurum :(

// oyun dışı geyik

ya böyle ara sıra birilerini kışkırtmaya çalışıyorum, yemedi bu sefer =)
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
yem attım ben direk bana dönecekmisin diye ama emin ol mafya olsam olduumu boyle yedi millete açık etmem.cücenin mafya olduğu kesinleşti sırt verinde bu toplumdusmanını aramızdan cıkartalım. :P

ahaha bu nasıl sebep yahu?

townie olark tabiki ben mafyayım diyen adama oy atıcam.

ortaya cıkan şey olsa olsa townie olduğumdur
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
Rewendor said:
Valla ne diyim, 2 günde 2 mafya indi, arada bi tek penth kaynadı. İyi gidiyoruz yani. Yanlız bugün için çok bir ipucu yok.

Önceki oyunlara falan da bakmak lazım kim kime kıl falan diye :)

Bir de bişi soracam. Su çetesi bitti mi? Yani belli JoS Mortis'i katmış çeteye sora o öldü. Mortisi de dün başka bi mafya ya da dedektif öldürdü. Peki soru şu: 2. gecede Mortis de birini almaya çalışırken önce o mu ölüyo yoksa başkasını yerine aldıktan sora mı ölüyo sıralama nasıl? Gerçi önce başkasını recruit edip sora ölse oyun bitmez her öldürdüümüz yerine birini alır kaybederiz.

arada cevap verildiyse farketmedim de,

mortis icin "cete lideri" turu birsey yazmadi spyro? son uye degildir o, yatmadan son birini almistir yanina diye dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
bu arada fly ve cüce aynı mafya üyesi açıklayamayacağım bir durum söz konusu hatırlarsanız ilk oy olarak ben jos ile başlattım ve hemen sen noobsun diye girişti aynısını şu anda bu ikili sürdürüyor.

townie olduğumu biliyorum, kimse de para verip çekmedi beni henüz kendi taraflarına ; benim için yeterli bu kısım.

ek olarak öyle bir şey ben yapmadım ki ?

Linç oyu : Apache
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

Yanlız kurallarda "lider sadece ilk üye demek yoksa bir üye almak için çetenin üyelerinin oyu lazım" dio da, hani lider olmadan da çeteler karar verip adam alabiliyolar gibi düşündüm ben ordan
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
Apache said:
yem attım ben direk bana dönecekmisin diye ama emin ol mafya olsam olduumu boyle yedi millete açık etmem.cücenin mafya olduğu kesinleşti sırt verinde bu toplumdusmanını aramızdan cıkartalım. :P

ahaha bu nasıl sebep yahu?

townie olark tabiki ben mafyayım diyen adama oy atıcam.

ortaya cıkan şey olsa olsa townie olduğumdur

ters psikoloji
"ben mafya olsam soylemem"i yemedik.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
yok ama, jos su çetesi lideriydi , lidersiz kalırsa alamaz bir çete (değil mi ?).
mortis de öldürüldü, su üyesi kalmadı işte.

iste gece mortis te giderayak birini aldiysa nerden bilecez? o kural cok belirgin degil kanimca.

Gece son uye adam alabiliyor mu yoksa oldurulurse gg mi oluyor mafya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...