Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hesabımı geri nasıl açabilirim? "Change Subscription Cycle"dan giriyorum, success diyor, "Your Subscription cycle has been updated" diyor. Ama hesap hala frozen gözüküyor. "Reactivate Subscription"dan giriyorum, success diyor, "Subscription Reactivated" diyor. nasıl açıcam da oynayacağım bu hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bisure sonra acılıyor. yavas isliyor sanırım biraz. edit: bikac saat surebilir buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bende açtırdım az evvel Account status Open Playable Playable halde ancak oyun içinde "frozen"diyor bekleyelim bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s@lince Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Aoc ye geri dönüşmü var ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Pvp patch i gelecek haftaya =p eğer yine delayed olmazsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 haftaya kadar 80 olurum inşallah ayağıda kırdık evdeyiz 1 ay bakalım patch inşallah adam akıllı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ayağı kırdıysan 2 tane 80 bile çikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Darksun said: Pvp patch i gelecek haftaya =p eğer yine delayed olmazsa tabi. cinnet olur o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 lan geçmiş olsun tunkut :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar