Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna giriorm ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyuna giriyorum karakterimi yaratıorm play e basıorm loading interface dio kitap gelio sonra tekrar karakter seçme ekranına dönüo önceden karakterlerin beklediği yerde kırmızı işaretler oluo off ne bu ?
Mesaj tarihi:
Bence teknik desteğe falan danış, ekran kartının modelini falan söyle onlar yardım eder.

GOA'ya mail at yani.

...

...

...

Ya da ne bileyim onun yerine yeni ekran kartı da alabilirsin, daha masrafsız olabilir.
Mesaj tarihi:
perform full check yaptim. buyuk miktarda dosya kaybınız var dedi. eyvallah dedim. kaldirdim oyunu yeniden kurmadan once defraglayim dedim bad sector verdi. butun gecem gitti. diyecegim ekran karti ile ilgili degil bu sorun, sanirim kurulumla ilgili.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
perform full check yaptim. buyuk miktarda dosya kaybınız var dedi. eyvallah dedim. kaldirdim oyunu yeniden kurmadan once defraglayim dedim bad sector verdi. butun gecem gitti. diyecegim ekran karti ile ilgili degil bu sorun, sanirim kurulumla ilgili.

bu barbekü denen hıyar şahsen tanıdığım biridir benim account umla oynuyor hatta dün dedim ki buna sorun kurulumdadır oyunu çalıştırırken full file check yap diye hiç dinlememiş sorun da senin kesşfettiğin gibi kurulum hatasından kaynaklanıyor.

kıssadan hisse okan check files yap sen dosyaları download etmediğin cd den yüklediğin için başına gelen bir şey olabilir
  • Yeni Oluştur...