Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oyuna giriyorum karakterimi yaratıorm play e basıorm loading interface dio kitap gelio sonra tekrar karakter seçme ekranına dönüo önceden karakterlerin beklediği yerde kırmızı işaretler oluo off ne bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 this is the smell of fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ayni sorun. ben cozmek icin ekran kartini update edeyim dedim war mavi ekran verdirtmeye basladi. simdi eski surucuyu yukluyorum. nvdia 8800 gts bu arada ekran karti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bendede x1650 pro iceq var da onla alakası olmasın lütfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bi kerede olsa girdim oyuna sonra log out olup sh açıyım dedim bi daha da giremedim = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 arkadaş loading ekranında sonra dc oluorm sürekli of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bence teknik desteğe falan danış, ekran kartının modelini falan söyle onlar yardım eder. GOA'ya mail at yani. ... ... ... Ya da ne bileyim onun yerine yeni ekran kartı da alabilirsin, daha masrafsız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet ama 2 defa girmeyi başardım anlamıyorum niye oluo ekran kartıdan osla heralde hiç giremezdim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ekran kartını guncelle bıde oyle dene bakalım ICEQ ıcın soyluyorum Nvıdıa yı bılmem bende 4850 var canavar gıbı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 perform full check yaptim. buyuk miktarda dosya kaybınız var dedi. eyvallah dedim. kaldirdim oyunu yeniden kurmadan once defraglayim dedim bad sector verdi. butun gecem gitti. diyecegim ekran karti ile ilgili degil bu sorun, sanirim kurulumla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 rahatsiz said: perform full check yaptim. buyuk miktarda dosya kaybınız var dedi. eyvallah dedim. kaldirdim oyunu yeniden kurmadan once defraglayim dedim bad sector verdi. butun gecem gitti. diyecegim ekran karti ile ilgili degil bu sorun, sanirim kurulumla ilgili. bu barbekü denen hıyar şahsen tanıdığım biridir benim account umla oynuyor hatta dün dedim ki buna sorun kurulumdadır oyunu çalıştırırken full file check yap diye hiç dinlememiş sorun da senin kesşfettiğin gibi kurulum hatasından kaynaklanıyor. kıssadan hisse okan check files yap sen dosyaları download etmediğin cd den yüklediğin için başına gelen bir şey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 girdim oynadım ondan felan deilmiş gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Barbekü said: girdim oynadım ondan felan deilmiş gayet evet ya ben düşürüyordum seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar