Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duchy of Wessex DFO Guild

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam yan...

vardı bi q&a da siege weapon ve warhhulkların üretimine ve kullanımına dair skill gereksinmini gibi bişi, bulursam cevirir koyarım onuda.
Mesaj tarihi:
Şu ana kadar videoda yayınlanandan başka siege weapon söylemedi developerlar.Videodaki de bir çeşit hovertank(warhulk adı) idi.İşte biri kullanıyor,diğer 3 kişi de turretlardan ateş ediyor büyülü toplarla.Ama sanırım çeşit çeşit siege weapon olacak sadece warhulklar olmayacak.
Mesaj tarihi:
bu arada, geyik dönyüor gibi ama baya ciddi guild planları var aslında.

Sadece ciddi ve bayık bi hali olmasın guildin NEşeli isimlier olsun düşününce "THE DESTROYERS OF FREEDOM" diye değil Harika Herifler diye gelsin guild akla amac bu.
Mesaj tarihi:
Scourge of Sabbatical Manifestations vb. bilimum yeto isme ben de karşıyım ama harika herifler.. Neyse ya ben bi paticik üyesiyim bunlara alışık olmam lazım. VAY AK'nın sahip olduğu win oranından sonra bi garipsedim sadece :P
Mesaj tarihi:
Konuyu kitliyorum cunku guild isleri biraz degisti ve ciddilesti. En son halini koyacagiz buraya Cuce, Galpath ve Mortisle.

Kayit olan arkadaslar vardi buradan, o arkadaslarin uyelikleri hemen aktif olacak, bana kimler oldugunu hatirlatsinlar.

kitliyorum simdilik.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...