Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duchy of Wessex DFO Guild


Mortis

Öne çıkan mesajlar

Ben, Azmodai, Cuce, Codmaster, Tunca nın da üye olduğu, şu an Darkfall Online oyununda kurulmuş en düzenli guildlerden biri Duchy of Wessex. Guild ciddi bir hierarşik sisteme sahip hem diplomatik hem de ordu bakımından. Guild içinde belli bazı yüksek konumlara sınavlardan geçerek gelinebiliyor. Guild içinde roleplay zorunlu değil fakat yine de üst seviyedeki insanlara saygılı davranmak zorundasınız. Ayrıca guilde girdiğiniz zaman kafanıza göre , Guildin politik kararlarını etkileyecek davranışlarda bulunamassınz, yani dost bir guild elemanına saldıramassınız vs. Oyundaki targeting sistemi FPS tarzı olduğu için ve bu tarza en yakın oyun da Rune olduğu için, guild şimdiden Rune’da tatbikatlar yapmakta her hafta. Formasyonlar , savaş taktikleri çalışılıyor. Gayet eğlenceli bir ortam ve asla katı bi sistem yok yani yukarda yazdıklarımdan bunu çıkarmayın. Sadece sistematik bir guild ki guildin amacı oyunda söz sahibi olacak topluluklardan olmak.

Başvurmak isteyenler guild’in sitesine girip, join/contact’e basıp ordaki formu düzgün bir şekilde doldursunlar. Daha detaylı bilgiye de (hierarşi, politikası, ordusu, tarihi vs) sitesinden ulaşabilirsiniz.

http://www.duchyofwessex.org
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
Oyundaki targeting sistemi FPS tarzı olduğu için ve bu tarza en yakın oyun da Rune olduğu için, guild şimdiden Rune’da tatbikatlar yapmakta her hafta. Formasyonlar , savaş taktikleri çalışılıyor.


Off çok lame. Ortam var diye gelebilirim ama şu hareketi ben bile yapmam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada belirtmek isterim ki guild oyunun en buyuk Alliance'i olan Kingdom of Hyperion'a uye ve launchtan sonra cok buyuk isler yapmamiz bekleniyor, ben de umutluyum acikcasi. Oyundaki politik denge biraz EvE i animsatiyor ve oradaki buyuk alliancelardan biri gibi profesyonel ve duzenli calisip cabuk ve kontrollu yayilmayi planliyorlar.

Duchynin sisteminin super olmasi yani sira, ortam ve insanlar da iyi... ama en guzel kisimi da kendimize duchy altinda bir sub guild acmis olmamiz. Harika Herifler ismindeki toplulugumuz ana ordudan bagimsiz hareket edip kralligin dusmanlari olan ve tum anti-alliance irklarin (elf, dorf, human) zulumune ve olumune neden olabilecek. Bu birlikte komuta zinciri bizler tarafindan yonetilecek, boylece basimiza tanimadigimiz garip gurup adamlar gelmeyecek :P

Bunun yani sira ama guild cok eglenceli bir ortam, beklentiler cok buyuk ve zamanla yeterince ilgi gelirse sizlerden Krallik altinda ayri bir guild olusturabiliriz, ama once oyun icinde kalabalik olup kendimize sehir kuracak buyuklugundeki bir toprak varligina sahip olmamiz lazim.

Basvurmak isteyenler siteden application yollasinlar. Site biraz eski malum 6 senelik bir guild, ama yenilenmekteyiz ve kisa surede yeni websayfasi da devreye girecek. Basvururken Referral kismina Cillian "Az" Silverhammer yazarsaniz sizi guilde alabilecegim.

Bu formatta oynamak isteyenler, bu duzendeki hiyerarsiye uye olmak isteyenler basvursun. Guild hakkinda soru varsa da buradan sorun... Guild ciddidir, ama bu demek degildir ki hardcore rp ile bayacaksiniz, 25 saat oyunda durmaniz gerekecek. Gayet eglenecegiz ve en guclu alliance'in en guclu birimi olmayi hedefliyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Mortis said:
Oyundaki targeting sistemi FPS tarzı olduğu için ve bu tarza en yakın oyun da Rune olduğu için, guild şimdiden Rune’da tatbikatlar yapmakta her hafta. Formasyonlar , savaş taktikleri çalışılıyor.


Off çok lame. Ortam var diye gelebilirim ama şu hareketi ben bile yapmam.


Bizim kendi birligimiz oldugu icin oyle seylerle ugrasmayacagiz. :P

Yalniz sunu belirteyim ki bu Runedaki olay geyik, daha cok DM oynamak icin giriyor millet ve guild ici etkilesim icin faydalari var... ama ben sahsen onun yerine vent'e girip admalara kufur etmeyi tercih ediyorum :P Guilddeki bazi tiplerle de CIV 4 atiyorum arada bir, guzel oluyor. Eglenceli bir grup.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

clan betada ilk slot bize verilecektir evet, ama sayi sinirli olacagindan ilk asamada sizin girmeniz imkansiza yakin olacaktir.

Ayrica bu guild ciddidir, bu tur bir menfaat icin dusunuyorsaniz gg hf no rmk, ugrasmayin pls.

Not: Sizin derken, benim de girmem mechul, pek zannetmiyorum ki ilk asamada yer alabilelim, ama zamanla tabiyi ki release'e yaklastikca sayi artar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
Trial periodda olur.

Bu arada bizim sub-guild sekillenmeye basladi, ismi, siniflari ve sistemi falan hepsi belirlendi, size aciklayacagiz en yakin zamanda.

Ama simdilik soyleyebilecegim sey isminin MUHTESEM HERIFLER oldugu ve oldukca ŞAHANE olacagidir.


Düzelteyim dedim ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis yazmisim zaten. HARIKA HERIFLER olacakti gercek ismi.

Ordumuz 4 birlikten olusacak...

Muhtesem Okcular
Inanilmaz Atcilar
muthis piyade
enfes sihirbazlar

Crafter oynamak isteyen arkadaslara "Basarili Usta" sifati verilecektir ve kendilerinin oldukca karli bir sekilde kaynak toplamasina yardimci olacagiz. Guclu olmamiz icin saglam bir ekonomimizin de olmasi lazim.

Siege weapon / tank ile ugrasmak isteyen arkadaslara "Cilgin Muhendis" sifati verilecektir ve ileride sehir kusatmalarinda oldukca kritik rol oynayacaklardir.

Bu arada deniz kuvvetimiz de zamanla gelisecektir ve "Akilalmaz Denizciler" sifati verilecektir. Bu arkadaslar da her turlu gemi yapimi ve kullanimindan sorumlu olacaktir. Tersane kurmak isteyenlere de bir sifat bulunur mutlaka.

Isimler cok sacma, cok geyik farkindayiz, ama bize tavsiye edilen isim ilk basta AKINCILAR turu birseydi. Her mmoda bir janisseries veya Akincilar veya OTTOMANS toplulugu olur ve biz de bunlarla feci dalga geceriz, ayni hataya dusmemek acisindan birazcik ta kendi oyun kulturumuzun parodisini yapalim dedik.

Fikrinizi de alalim, daha ciddi ve bayik isimler de secmemiz mumkun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...