s@lince Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Sanırım yorumlar herkesin ortak noktada birleştiği bir noktaya gidiyor ki oda oyunun çıkış tarihine 8 gün kala hala tam olarak oturmadığı yönünde..Peki atmosfer konusunda neler söyleyebilirsiniz arkadaşlar wow ve aoc de yakalanan atmoser acaba WAR da mevcutmudur
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tinu said: Bende bugun oynadım, ama maalesef buyuk hayal kırıklığı yasadım grafikler full yaptım ama wow wotlk betasınıda oynamış ve görmüş biri olarak kesinlikle wow çok çok daha iyi, combatlar cok soguk yani bi garip heyacan yok, questler sıkıcı daha doğrusu questlerı yaptığın ortam cok sıkıcı, kısacası bence bu haliyle olmamış , her ne kadar ınterface ı wow un clonu yapmıs olsalarda olmamıs yanı yetmemıs ... WoTLK ile wow siler süpürür warhammerı, wow clonu ne demek ya nefret ediyorum şu kelimeden yahu wow da everquest ten 50 bin tane şey kopyaladı ona kopyalamak denirse interface in benzemesindeki tek nedeni 10 milyona insanı yeni bir online oyuna daha kolay alıştırmak çok da mantıklı ayrıca warhammer hikayesi wow dan çok daha eski ve wow a 15 basar wow u da ilk çıktıgı günden beri severek oynayan bi insan söylüyo bunu
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Yeni oyun yeni zevkler dahasına gerek yok. Beğenmeyen oynamaz, denemek isteyen oynar bu kadar.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Biraz daha wowla karşılaştırmaya devam edin. Hadi WoW'un ilk zamanlarını bıraktım 2. expansionıyla karşılaştırmaya devam edin. Oyunun mekanikleri zartı zurtu dengesiz olabilir, düzeltilir. Osu böyledir şusu söyledir tamam, bu tür yorumlara karşı son derece open minded afedersiniz yaklaşıyorum ama iş grafik konusuna gelince sapıtıyorum. Bu oyun ne wow gibi 126 kere grafik bilmemnesinden geçecek zamanı buldu, ne AoC gibi "en güzel grafik bizde olacak" vaatleriyle ortaya çıktı. O yüzden bırakın grafik olayını sorun etmeyi, sağlam feedbackle düzeltilebilecek buglardan konuşun, düzelmeyecek buglardan konuşun, dediğin gibi oyunun çok yavaş olmasından konuşun. Ama son kez rica ediyorum şurada çıkıp da(benim dışımda herhalde 15 kişi daha söylemiştir) 5 yıldır sürekli bir gelişme gösteren bir oyunla çıkmasına 5 gün kalmış bir oyunun grafiklerini falan karşılaştırmayın. "Grafik değil oynanabilirlik önemli, bakın ultima online" lafının bile artık kullanılmaması bir şeyler anlatmıyor mu ya?
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Questler wow dan sıkıcı dediniz ya pes yani. Epic world diyip ördek götü toplatıyo lan wow dediğiniz oyun. En azından ortama uygun questler warhammerda.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Yemin ederim şu otu boku WoW'a benzeten insanları KO'culardan ayırt edememeye başladım. Var ya hani ne görseler "KO mu bu?" diyenler, aynen öyle işte. Büyü atan elf görse wow diyor insanlar. Ey güzel ülkem edebiyatı, neden biraz da fantaziye yönelemedin.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tabi canım kimse kimseyi zorla oynatmıyo, ama beyenmiyen istediği kadar konuşur kimsede bişi diyemez.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 İsteyen istediğini konuşsun tabii ki, eleştirisini yapsın, beğenmiyorsa yerden yere de vursun. Ama yeniyi yeni diye kabul etmeyi öğrenin artık, millet yeni çıkan her oyunu wowa benzetmeyi bırakmadığı sürece Türkiye'deki oyuncu kitlesinin %80'ine ortaokuldan kaçan sivilceli çocuk gözüyle bakmaya devam edecek insanlar.
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Cuce said: tabi canım kimse kimseyi zorla oynatmıyo, ama beyenmiyen istediği kadar konuşur kimsede bişi diyemez. istediği kadar konuşur ama istediğini konuşamaz sonuçta burası warhammer kısmı ayrıca questlere sıkıcı diyen adamlar gitsinler wow da nagrandda ot toplasınlar
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şimdi oyundaki quest sayısı ve ceşitlili cok az, coook grind yapmadan sırf pve' ile lvl atlamak mümkün değil. ASlında yine en hızlı xp alma yolu questler ama sayıları cok az işte, durmadan bütün chapterlar max influence olsan, butun pqlardı farmlarsan 4-5 kez belki yeter.
saluki Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Herşey bir yana oyun çok eğlenceli. Sıkılmak mümkün değil gibi. Sürekli bir aksiyon var. Her an birşeyler oluyor, birşeyler yapıyorsunuz. Bi an quest yaparken kendinizi PQ'in içinde buluyorsunuz, tam onu tamamlarken senayoya giriyorsunuz. Durulmuyor oyunda. Grafikler benim beklediğimden daha güzel. Adı malum oyundan(!) fazla hiç birşey beklemiyordum ki, ondan kat kat iyi. Büyülere biraz daha efekt ekleseler çok daha iyi olacak. Canımı sıkan tek bug "target is not attackable" bug ı ki her yerde var. Bence lauch a kadar düzelecektir. En azından "Chen's Empty Keg" bugında olduğu gibi log out olmanızı gerektirmiyor :) Aman bu oyuna da "Parental Control" gelmesin.
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Cuce said: şimdi oyundaki quest sayısı ve ceşitlili cok az, coook grind yapmadan sırf pve' ile lvl atlamak mümkün değil. ASlında yine en hızlı xp alma yolu questler ama sayıları cok az işte, durmadan bütün chapterlar max influence olsan, butun pqlardı farmlarsan 4-5 kez belki yeter. wow da her klass dan 60 a kastım belli q lar dışında quest yapmadım ne biliyim 43-45 naga 49-52 kaktüs bilader ler 1000lerce bunlardan kestik level atlamak için tbc y le questler in bi anlamı olmaya başladı
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Cuce said: şimdi oyundaki quest sayısı ve ceşitlili cok az, coook grind yapmadan sırf pve' ile lvl atlamak mümkün değil. ASlında yine en hızlı xp alma yolu questler ama sayıları cok az işte, durmadan bütün chapterlar max influence olsan, butun pqlardı farmlarsan 4-5 kez belki yeter. Abi anlamıyorum level 4 ten 12 ye kadar HİÇ quest yapmadım ben. Ayrıca pq ları da çok efektif bulmuyorum açıkçası. Sen level kaçtan sonra başladın grindsız level alamamaya?
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 abi ben lvl 8 im hala questlerde ugrasıom :D
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 q olayı güzel... ben gayet zevk alarak yapıorum... dier sınıfları denemedim ama greenskin q ları eğlenceli... haritalardaki chapterlar daha fazla zevk katıo benim için... bide bunların üstüne pqler olunca aboo... dadından yenmio...guildin lvl atlaması güzel bişi...gıcık aldıım yanlardan biri wow daki gibi itemları üstümüzde göremioz...
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hmm eklenir o, wowa da sonradan eklenmişti zaten. O olay da inanılmaz güzel, millet linkliyo sen level 1 de giyip fantezi yapıyorsun, vakit öldürmek için bire bir.
EarS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 pqlar ve karakter modelleri dışında ağır SUX attan inip eşeğe binmek başka bişi değil
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben de aynı şeyi geçen wow a girince hissettim.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Xaenin said: Hmm eklenir o, wowa da sonradan eklenmişti zaten. O olay da inanılmaz güzel, millet linkliyo sen level 1 de giyip fantezi yapıyorsun, vakit öldürmek için bire bir. armorları üstüme giyip ne hayaller lurardım ben bea :D bide oyunda itemleri chat log a linkleyemedim... yokmu yoksa benmi bulamadım...
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 oyunda npc ararken targetlemek için bir komut varmı bildiğiniz ?
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yok yok misal sarı çizmeli mehmet ağayı arıyorum, /targat sarı çizmeli mehmet ağa dediğimde wow da oluyordu burda npc leri bu şekilde targetleyemiyoruz sanırım, varmıdır bunun kolay bir yolu ?
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ilk 2-3 sayfadan sonra okumayı bıraktım kusura bakmayın ama bi sorum olucak.level atlamak lineagein ilk zamanları gibi zor sanki yoksa banamı oyle geldi?
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 level cap 40 olduğu için evet level atlamak bi wow kadar rahat değil.
Öne çıkan mesajlar