Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Beta İzlenimleri (Kısa ve Net)

s@lince

Öne çıkan mesajlar

Ben de Disciple of Khaine'imi level 12 yaptım da Tier 2 Zonelar şu an bombomş herkes sürekli class deniyor. Ben de aynı şekilde yapıcam galiba şu bi hafta bitmeden bi kaç class daha denicem.

Ama Cuce'nin dediği gibi oyunun Closed Beta'dan bi kaç skin interface değişikliği dışında farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Black orc'un kemaniği Ironbreakerdan sonra tank olarak cok donuk geldi,
birde magus'a bakıcam.
oyundaki lore katliamının doruk noktası magus değilmiş nede olsa.

adamlar undead cuce yapmış...... oyyy mythic oy ne diyim ben sana.

bu arada class değişikliklerinden sonra gördüğüm kadarıyla Ironbreaker cok daha etkili bir sınıf olmuş, Order oynıyacaklara tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

ewet aynen t2 de tam 9 saat hiç rvr olmadı nedense 2. gün için söylüyroum bunu serverlar açılınca :D
Mortis said:
Ben de Disciple of Khaine'imi level 12 yaptım da Tier 2 Zonelar şu an bombomş herkes sürekli class deniyor. Ben de aynı şekilde yapıcam galiba şu bi hafta bitmeden bi kaç class daha denicem.

Ama Cuce'nin dediği gibi oyunun Closed Beta'dan bi kaç skin interface değişikliği dışında farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
s@lince said:
Moderator arkadaşlar "yine sapıttınız" diye uyarı yapacağınıza konu ile alakasız gereksiz yazıları silseniz daha verimli olur kanımca

şimdi bir şey derdim de mod yalakası diyeceksin neyse....

edit: alt+tab yapınca tekrar oyuna girdiğinizde sizde de siyah ekran beliriyormu?

evet ama ekranı sağa sola çevirince düzeliyor bende, düzelmeyen kişiler de varmış. ekran kartının sürücüsüyle alakalı sanırım, warhammer allianceda da bahsetmişler
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bugun oynadım, ama maalesef buyuk hayal kırıklığı yasadım grafikler full yaptım ama wow wotlk betasınıda oynamış ve görmüş biri olarak kesinlikle wow çok çok daha iyi, combatlar cok soguk yani bi garip heyacan yok, questler sıkıcı daha doğrusu questlerı yaptığın ortam cok sıkıcı, kısacası bence bu haliyle olmamış , her ne kadar ınterface ı wow un clonu yapmıs olsalarda olmamıs yanı yetmemıs ... WoTLK ile wow siler süpürür warhammerı,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...