Twisty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya aslında şöyle bir bakınca public questlerde falan classlar birbirlerini tamamlıyorlar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben eglendim, egleniyorum da.. bana yetiyor simdilik :) classlari bizikliyorum falan eglenceli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben de Disciple of Khaine'imi level 12 yaptım da Tier 2 Zonelar şu an bombomş herkes sürekli class deniyor. Ben de aynı şekilde yapıcam galiba şu bi hafta bitmeden bi kaç class daha denicem. Ama Cuce'nin dediği gibi oyunun Closed Beta'dan bi kaç skin interface değişikliği dışında farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s@lince Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Moderator arkadaşlar "yine sapıttınız" diye uyarı yapacağınıza konu ile alakasız gereksiz yazıları silseniz daha verimli olur kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Black orc'un kemaniği Ironbreakerdan sonra tank olarak cok donuk geldi, birde magus'a bakıcam. oyundaki lore katliamının doruk noktası magus değilmiş nede olsa. adamlar undead cuce yapmış...... oyyy mythic oy ne diyim ben sana. bu arada class değişikliklerinden sonra gördüğüm kadarıyla Ironbreaker cok daha etkili bir sınıf olmuş, Order oynıyacaklara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ... off magus cook kotu ya bıyyy, tiksindim anında elamandan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben sanırım sonunda bütünlestigim karakteri buldum ve cok keyif aldım.şu anda oynamamamın bir sebebi varsa hem acıktım hemde resetlenecek düşüncesi gerçi iki sebep oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Cuce said: Black orc'un kemaniği Ironbreakerdan sonra tank olarak cok donuk geldi, birde magus'a bakıcam. oyundaki lore katliamının doruk noktası magus değilmiş nede olsa. Eheh. Eheheheh. OEHEHE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 AAAA oyunda değişiklşik buldum. marauderlar mutasyon yaptıklarında CB de hepsi aynı tip kel orangutana donusuyodu şimdi donusmuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bütünleştiğin charıda yazsaydn keşke :D Apache said: ben sanırım sonunda bütünlestigim karakteri buldum ve cok keyif aldım.şu anda oynamamamın bir sebebi varsa hem acıktım hemde resetlenecek düşüncesi gerçi iki sebep oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ewet aynen t2 de tam 9 saat hiç rvr olmadı nedense 2. gün için söylüyroum bunu serverlar açılınca :D Mortis said: Ben de Disciple of Khaine'imi level 12 yaptım da Tier 2 Zonelar şu an bombomş herkes sürekli class deniyor. Ben de aynı şekilde yapıcam galiba şu bi hafta bitmeden bi kaç class daha denicem. Ama Cuce'nin dediği gibi oyunun Closed Beta'dan bi kaç skin interface değişikliği dışında farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben yarım saat falan oyndaım acaip fazla bug var ya. adam oku atıyomu atmıyomu belli deil. daha neler neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu arada, bence beta bitmeden orderda deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Cuce said: bu arada, bence beta bitmeden orderda deneyin. ya aslında bi site olsa karakterlerin ileri ki skilleri falan da mevcut olsa biz de karakterin geleceği hakkında fikir yürütebilsek ilk 10 levela bakıp karar vermesek. var mı öyle bir site kuzum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://www.wardb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Fly said: http://www.wardb.com eyvallah kardeş bu arada konuyla alakasız da bu curse gaming nasıl bir community dir yahu adamlar bütün oyunlarda başı çekiyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 s@lince said: Moderator arkadaşlar "yine sapıttınız" diye uyarı yapacağınıza konu ile alakasız gereksiz yazıları silseniz daha verimli olur kanımca şimdi bir şey derdim de mod yalakası diyeceksin neyse.... edit: alt+tab yapınca tekrar oyuna girdiğinizde sizde de siyah ekran beliriyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 GwindonSurion said: s@lince said: Moderator arkadaşlar "yine sapıttınız" diye uyarı yapacağınıza konu ile alakasız gereksiz yazıları silseniz daha verimli olur kanımca şimdi bir şey derdim de mod yalakası diyeceksin neyse.... edit: alt+tab yapınca tekrar oyuna girdiğinizde sizde de siyah ekran beliriyormu? evet ama ekranı sağa sola çevirince düzeliyor bende, düzelmeyen kişiler de varmış. ekran kartının sürücüsüyle alakalı sanırım, warhammer allianceda da bahsetmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 windowed mode yaparsanız olmuyor problem ki windowed mode açıkken windowed mod olmuyor normal oynuyorsunuz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 karakterler hala 4 bir tarafindan parry block ediyo... gercekten bi tane düzeltilmiş bug görsem mutlu olucak yeticek o bana. merake diyorum lalu'nun bugsız mükemmel elder beta serverlarındaki oyun nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya ben yarım saat oynadım baydım buglardan yani. lagdan mıdır nedir anlamadım? adam böyle kalıyo attack yapcak gibi. mob bana mı dalıyo pete mi dalıyo belli deil herkes bi tarafta duruyor. bi curcunadır gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Cuce has scored a critical! Alın size kısa ve net Beta izlenimi size: Dark Elfler çok bayık, ilk PQ süper buglı, başlangıç bölgeleri ölümcül sıkıcı ve sorceress inanılmaz dengesiz bir sınıf. R3'te 320 critler mi bi sınıf ya? Oneshot çekiyorsun direk moblara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 brightwizardda o kadar vuruyo ama daha dayanıklı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bende bugun oynadım, ama maalesef buyuk hayal kırıklığı yasadım grafikler full yaptım ama wow wotlk betasınıda oynamış ve görmüş biri olarak kesinlikle wow çok çok daha iyi, combatlar cok soguk yani bi garip heyacan yok, questler sıkıcı daha doğrusu questlerı yaptığın ortam cok sıkıcı, kısacası bence bu haliyle olmamış , her ne kadar ınterface ı wow un clonu yapmıs olsalarda olmamıs yanı yetmemıs ... WoTLK ile wow siler süpürür warhammerı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar