Brigand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Gruba bakın arkadaşlar: http://www.new.facebook.com/group.php?gid=32459511562 Grubu şikayet etmeliyiz. Ayrıca şöyle bir grup daha var destek için: http://www.new.facebook.com/group.php?gid=30471620377 Ve bu ikinci grubun 4.400 üzeri üyesini hesaba katarsak eğer ilk grubun uzun süredir açık olduğunu ve facebook tarafından kapatılmadığını sanırım söyleyebiliriz. Ayrıca isteyenler şuradan da şikayete başvurabilir: http://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.html?subject=8
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ne şikayeti kardeşim! direk yasaklansın , siteye erişim engellensin.
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Onun için de link koydum bak ihbarweg.org.tr oradan yasaklanması için şikayet edebiliyorsun.
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Brigand said: Onun için de link koydum bak ihbarweg.org.tr oradan yasaklanması için şikayet edebiliyorsun. lol i am turly sory for yur lots.
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aga related gruplarda atatürkün hayatta olmasını isteyen..dsfsadf en büyük türk topluluğu asdfasdf grup kurucusu türk falan. anlamadım arkadaşım bişey?1
dory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya ataturkle gay diye dalga gecebilmeleri ne kadar komik degil mi? onun icin kotu bi liderdi, duzenbazdi, vicdansizdi, astigi astikti (tarihte orneklerini cokca gordugumuz kotu liderlerlerin sifatlari ile devam ettirin) gibi seyler sayamiyorlar bi insana soylicek hic biseyiniz yoktur da boyle sacma sapan cocukca bi davranista bulunursunuz. cok komik olmus bi de usenmemisler, paintle boyamislar falan. ha bi de yapilan sey cok yanlis ama sonuc olarak bu dunyada yasayan her insanin ataturk'u sevmesini bekleyemezsiniz. ama cok cocukca olmus, ben guldum. fazla gaza gelmemenizi oneririm, boyle hakaretler icin gerilmeye degmez.
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 50 üyesi olan grubun sırf wall'una yazabilmek için 1000 Türk üye olunca grup bir anda büyüyor tabii. Ne hıyar adamlar var ya.
Zep Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bikaç tane mal yüzünden kaparlar facebook'uda tam olur
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 SINCE 1453 KILL FOR YOU !!!!!!! SINCE 1453 KILL FOR YOU !!!!!!! SINCE 1453 KILL FOR YOU !!!!!!! SINCE 1453 KILL FOR YOU !!!!!!! SINCE 1453 KILL FOR YOU !!!!!!! SINCE 1453 KILL FOR YOU !!!!!!! ********************************* *** *____________######______________ __* *__________##########____________ __* *_________#############__________ __* *________##############__________ __* *_______#######______###_________ __* *_______######________##__##_____ __* *_______######____________###____ __* *_______#####_____________######_ __* *_______#####____________#######_ __* *_______#####___________#######__ __* *_______#####____________######__ __* *_______#####_____________######_ __* *_______######____________###_##_ __* *________######_______#___##_____ __* *________#######____###__________ __* *_________############___________ __* *__________##########____________ __* *____________######______________ __* *________________________________ __* said: spamlamış bizim apaçilerde hah, şahsi görüşüm 2 tarafında birbirindee aciz toplumlar olduğudur.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 grubun üyelerine baktımda bir çoğu türk ? bi anlam veremedim..hadi yabancılar olsa sadece anlıcam..
JD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 FACEBOOK KAPATILSIN Bİ DAHA AÇILMASIN ADAMLARIN GAY DEDİĞİNİ BİZ GÖREMEYELİM DÜNYA GÖRSÜN
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi yazık lan bu yunanlılara,habire herşeyi kendilerinin bulduğuna inanıp,çok felaket kendi doğrularıyla yaşayan insanlar.2 tane var burda,laf anlatmanın imkanı yok gözle kanıtlayana kadar,abooo bi çene bi çene.Ada,toprak falan demeye gör,bi dalmadıkları kalıyo nekadar samimi olursan ol.Tek dertleri hükmetmek böyle toprak falan
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 küçük insanlar küçük zaferlerle uğraşır.
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 HocaEfendi said: grubun üyelerine baktımda bir çoğu türk ? bi anlam veremedim..hadi yabancılar olsa sadece anlıcam.. efsanesin
aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 her hakarette daha da yüceliyo kendisi.
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Uyelerden birinin resmi polat alemdar, kesin kız ismiyle arkadaş yapılıp üyelik göndermişlerdir, bu mallarda kabul etmiştir. Abazalıktan kırılan bir toplumu elde etmenin en kolay yolu. Bazıları sanırım cevap vermek ıcın uye olmus sonra da çıkmamış...
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Direk şikayet edin abi grubu. Ben öyle yaptım ve hatta dedim, bu bi suçtur Türk yasalarına göre. Site kapatmaya kadar gider, vs.
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Grubun admine dikkat edin bi bence.
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 İngilizce Duayeni said: WHO STOP ME....ANYONE!!!!!!!BECAUSE I M A TURKISH SOLDER!!!!! süper lan.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ahaha o ne be scarface repliği gibi olmuş düzgün yazsaymış :P
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 facebook niye kapansin, tayyeape gay demiyolar ki.
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ATATÜRK IS, ALL YOUR MOTHERS FUCKED! suck türk's dick!!!!!!!!!!! son of a bitch!!!!!!!!!!!! türks fuck ur mother!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! all greeks a dwarf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GREEK İS PEASENT KODUGUMUN GAWURLARI said: direk resimlerden Türklerin commentleri :d
Öne çıkan mesajlar