Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 5 gün alkol alamıcam şimdi hayy senin gibi kulak ne çekti isem hayatta bu sol kulagımdan çekiyorum duş alırken su kaçıyor sonra zınk hemen iltihaplanıyor hacı yaa yok böyle bişey yok yok yok saat dokuz itibari ile beş gün alkol yok esastema bu.. topicteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aspirin hariç hap içememe durumum var. antibiyotik deyince yine huylandım şimdi, böyle kocaman fitil gibi. nasıl yutuyorsunuz be onları! ps: geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aman ne büyük kayıp. geçmiş olsun. benim de sağ kulak geçen hafta gg idi. düzeldi antibiyotiklen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kulak agrisi fenadir, bi dis bi kulak. insani cok fena aglatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 i am truley sori for your lots. ben kitana oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Alkolü bırakamadığı için antibiyotik kullanamayan insan tanıyorum, senin durum daha iç açıcı en azından.. Büyük geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hocam madem öyle sende tütün ürünlerine yönel şu sıralar. canın mı sıkıldı? yak bi nargile. çok mu mutlusun? yak bi nargile... ama harbi sakatmış durumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dumanlara sorunum var sigara içemem ben be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 geçmiş olsunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Pıtık said: hocam madem öyle sende tütün ürünlerine yönel şu sıralar. canın mı sıkıldı? yak bi nargile. çok mu mutlusun? yak bi nargile... ama harbi sakatmış durumun + 1 nargile de içemiyosan (ben de sigara içemiyorum ama nargile içebiliyorum- içme tabi sen zararlı, tü kaka) 5 gün çikolata ye o zaman canın alkol istediğinde dicem ama, o kadınlarda daha çok işe yarıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kulaklık kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Llama said: 5 gün alkol alamıcam şimdi hayy senin gibi kulak ne çekti isem hayatta bu sol kulagımdan çekiyorum duş alırken su kaçıyor sonra zınk hemen iltihaplanıyor hacı yaa yok böyle bişey yok yok yok aynı durum bende de var geçmedi 1.5 haftadır falan. düzenli antibiyotik kullanıyorum ama alkol de alıyorum arada bişi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bişey olmuyor dediğin iğleşmiyor işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 antibiyotik'i çok kullanırsan hem alkol alamazsın hemde motorları feci bozar tuvaletten çıkamazsın. böbrek bağırsak karaciğer delip geçiyor antibiyotik bende gastrit için kullancam bayağı ağır bşi bakalım ne etkileri olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 alkolden dolayı mı iyileşmiyormuş? öyleyse içmicem bi kaç gün uzun sürdü dedi çünkü doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya benim bildiğim kadarı ile antibiyotik etkisini yok ediyor alkol yani hani içtin içtin 3 gün alkol almadın 4.gün aldın direk boşuna içmiş oluyorsun bilşiyorsun antibiyotikte kandını göstermesi için düzenli içmen saatini kaçırmaman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dory said: kulak agrisi fenadir, bi dis bi kulak. insani cok fena aglatir. mide ağrısını bilmeyen birisinin sözlerine benziyor bunlar. antibiyotik kullanmak istemiyorsan şey yap, rakı bas kulağına. ayrıca alkol+antibiyotik böbrekler için yıkım demek. ilaç çözünmeden kana karışır o da böbrekleri ve diğer bazı bişeleri de vuruyordu ama unuttum onları. saf olmayıni kendisinizi kandırmayın "amaan sadece ilacın etkisi geçiyor" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 zaten ramazan iyi olmuş kafir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Llama said: ya benim bildiğim kadarı ile antibiyotik etkisini yok ediyor alkol yani hani içtin içtin 3 gün alkol almadın 4.gün aldın direk boşuna içmiş oluyorsun bilşiyorsun antibiyotikte kandını göstermesi için düzenli içmen saatini kaçırmaman gerek boşa içtik desene.. hay anasını satiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Less Apranax More Alcohol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 valla yalanmış antibiyotik - alkol muhabbetleri. tabi hiçbir ilaçla içmemek lzm alkol da antibiyotiğe özel bi durum yokmuş. sivilce için 3 ay antibiyotik içtim doktor alkol kullanabilirsin demişti. arkın babası doktor o da söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 huun said: dory said: kulak agrisi fenadir, bi dis bi kulak. insani cok fena aglatir. mide ağrısını bilmeyen birisinin sözlerine benziyor bunlar. mide agrisini cok iyi biliyorum malesef =/ ama yine de bence kulak agrisi daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 mide ağrısı beterdir yalnız alışkanlık mı yapıo belli bi süre sonra ne.. ya da acıyı bildiğin için alışıosun ama dory e katılıorum kulak ağrısı daha feci diş yüzünden az çekmedim bu sene :( dişimin ağrısı kulağıma vuruyordu , hem diş hem kulak daha da beter yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Llama said: 5 gün alkol alamıcam şimdi hayy senin gibi kulak ne çekti isem hayatta bu sol kulagımdan çekiyorum duş alırken su kaçıyor sonra zınk hemen iltihaplanıyor hacı yaa yok böyle bişey yok yok yok saat dokuz itibari ile beş gün alkol yok esastema bu.. topicteki.valla su kurala bi defa uymadim. gerci kac yil oldu antibiyotik kullanmayali ama yani bicok hapi icki ile yutmuslugum var ehehu. liseden itibaren yatili okumak saolsun ayakta iyilesmeyi ogrendim. ha tabi karaciger maksimum ALT degeri 45 iken bende 169 cikti ondan 2. cumlenin uygulanmasini onermiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dis kanalinda apse > dis kulak iltihabi > ciddi migde agrisi > ... dis kulak iltihabini allah kimseye vermesin, ceneni kipirdatamiyorsun zerre abartmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar