kenzap Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 olacak iş mi bu bea babam dün arabaya benzin koyduydu anahtarı cebinde unutup işe gitmiş benimde yarım saat sonra mühüm bir buluşmam var gözlük ikinci telefon ve cüzdan arabada kaldı. çok rahatladım beyler ve olayı yeni fark ettim. OVVV NOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yedek anahtar yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 camı kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bi pinpon topu ve bi tornavidayla kapıyı aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 vardır bi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 demekki gidersen basına bişi gelecek kalbin temizmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya öyle bişey vardı arattım da bulamadım. baban işten (ya da nerdeyse) telefon edicek sana, sen telefonu açıcaksın. sonra telefon açıkken ordan kilit açma tuşuna basıcak, kilit de açılıcak. var öyle bişey de tam yolunu yordamını unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 oha anahtarın sinyali telefon sinyalini mi takip edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 içine girecek bir anahtarı //// gibi olacak şekilde törpüle. sonra anahtar deliğine sok ve çevirmeye çalışırkene üzerine çekiçle vur! bump key diyorlar buna.. büyük ihtimalle alarm çalıcak ve polisler seni öpmeye gelicek. ama yok bi ihtimal girdiysen içine şimdi alt oknsolu çıkart ve kabloları çek aşağıya. umarım kablo sıyırıcın vardır. kırmızı ve yeşil kabloları sıyır ve birbirlerine sürt.. büyük ihtimalle araba yenidir ve düzkontak engellensin diye tüm elektrik devresini yakıcaktır önlem olarak. ama yakmadı diyelim. motor çalışabilir.. sen de sürebilirsin arabayı ama en önemlisi cüzdanın arabada ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 asdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 filmlerde hep kırmızı ve mavi kabloları sürtüyolar bak benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Daemir said: oha anahtarın sinyali telefon sinyalini mi takip edicek evet pratik bilgiler denen bişeyde yazıyodu. denemedim de doğru diyo insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 pinpon topu ve tornavida diyorum, dinlemiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 macgyver ise yapar.. değilse zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 pinpon topunu kilide dayayacak sora tornavidanın sapıyla sağlam bi geçirecek topa. Bu hareket kilit mekanizmasında kısa bi an için hava basıncı yaratıyor, böylece kapının kilidi açılıyor. (kapı kilitleri genelde vakumla çalışır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=TQ1jfhaL3Ec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 aritra said: ya öyle bişey vardı arattım da bulamadım. baban işten (ya da nerdeyse) telefon edicek sana, sen telefonu açıcaksın. sonra telefon açıkken ordan kilit açma tuşuna basıcak, kilit de açılıcak. var öyle bişey de tam yolunu yordamını unuttum. yok yau doğru değil o. biz test etmiştik zamanında =) (evet kafamız güzel huleyn!) hatta arkadaş bunun için dışarı arabanın yanına gitti, telefonu açtı.. ilk denememizde çat kapılar açıldı biz şok! sonra anladık ki dairenin içinden görüyormuş aracı, açıyormuş kapıları zaten. telefonla bi ilgisi yokmuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dasaaa said: lol :) bunlar hırsız mı? deil. Beceremediler :Ppinpon topu da deildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 indim denedim (yalana bak) olmayor dediğin! çalışmayor! hem pinpon topu ile denedim hem de pinpon dedeler ile denedim. ikisi de çalışmayor! hem dedeler kzıdı bana, tornavida ile dürtükleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar