Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paramecium Audi harici araç alacakmış

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Arkadasımda 2008 b7 kasa a4 var 1.6 motor bi depo benzin ile 700 800 arası km gidebiliyor bence cok iyi bi deger dusunulmesı gerek bizim dizel freelander bi depoyla ancak 600 km gidebiliyor (model 2005) =)+ olarak servisin rutin bakımları bence cok dert degil artık isini bilen cok iyi sanayide adamlar var bizim freelander 100 bin bakımına girdi servis eger rutın bakım dısında bır sey cıkmassa 1.100 ytl patlıcagını soylemıstı biz sanayide aynı kalıtede isi 300 ytl ye yaptirdik.Bu durumdan dolayı a4 1.6 da dusunulmeye deger ki birde audi hastası olan biri icin 2 kat deger =)

Birde sunu eklmek ıstıyorm arkadasım a4 1.6 yı audı 2008de tekrar kasa degıstırdıgı ıcın full+full unu 30 bin € gibi bir paraya aldı (0km Auide bayii) sanıyormkı 40 milyara bulabılıcegın a4 b7 ler bombos olmaz doluların ıcıde uzay aracı gıbı oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi daha once lafi gecmemis ama, mademki 1.6hdi motor begenilmis, e hemde jetta,a4 boyutunda arabalar konusulmaya baslamis.

bende ayni motor ve nispeten ayni buyuklukteki cok az km yapmis
ikinci el volvo s40 lari onereyim.

Bi yerlerde en sonunda manuel alicam galiba gibisinden bi laf etmissin, ona guvenerekten volvo diyorum =P

volvo s40

www.sahibinden.com/search.php?b[special_type]=&b[promo_hpva]=&b[promo_fdva]=&b[promo_chva]=&b[promo_hpsa]=&b[promo_spva]=&b[all]=&b[search_text]=&c=23702&s=b[sort_field]%3Ddate_activated%26b[sort_order]%3Ddesc%26b[page]%3D1&search_result_page_limit=20&c2[]=64321&c2[]=64322&b[detay_4_min]=&b[detay_4_max]=50000&b[detay_5_min]=2006&b[detay_5_max]=2008&b[detay_1864]=&b[detay_6]=&b[detay_8]=&b[detay_17]=&b[detay_2043]=&b[detay_705]=&b[detay_706]=&b[country_id]=1&b[city_id]=999&ilceselect=&b[minprice]=&b[maxprice]=&b[pricecurr]=1&b[ilantarih]=

Not: Sahibinden arama hedesinde koseli parantezler kullanildigi icin pati link i butun almiyor, spoil icinde istanbul icindeki 2007-2008 arasi 50k km yi bitirmemis 1.6d ler listeli. link c/p edilirse gorulebilir. referans amacli.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,

Evet, fiyatları uygunmuş. AMA ÇOK DANDİK ARAÇLAR YAHUUUUU...DANDİKKKKKK...cafein duyamamış olabilir :P

Fiyat/performas oranları cidden iyiymiş.

Saygılar.

Ulan iki dakika dışarı çıktım hemen arkamdan iş çevirdin, alacağın olsun Para.

Sen uzansana bir Carrefour'a, ben sana bir test turu attırayım Volvo'yla bakalım kanıyor musun... Bak arabamı babama kullandırmıyorum bu teklifin değerini bil.

PM at gelmeye niyet edersen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak Opel'de ben 2 yıl boyunca 1 tek kuruş para ödemeden tüm gereken onarımları yaptırdım. Bu iyi yanı var daha önce de söyledim garanti bitmesine 2 3 gün kala yaa akünün üzerinde beyaz bi leke var dedim Aküyü komple değiştirdiler.

Marş motorlarının değiştirildiğini duydum garanti dışı olmasına rağmen hatalı seride diyerek marş motorunu ücretsiz değiştirdiler. Bu sırada arka silecekten su gelmiyordu heralde bi tıkanıklık falan vardı onu da sessiz sedasız düzeltmişler işçilik bile istemediler.

Volvo'nun otomatiği yok evet. Manuel alacağını sanmıyorum paranın. Birde Volvo alınacaksa yeni kasadan alınmalı çünkü arkada makyajı aşan bi değişiklik var. Eskileri benim gözüme köhne görünmeye başladı. Ve tabiki zor satılması ve değer kaybetmesi durumları da malesef hala geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abi alıp C4 gidecektim, sorunlarından saç baş yolacaktım. şimdi ne oldu? Araç almadan saç baş yoluyorum :P

Cafein harbi harbi teklifini değerlendireceğim dostum. 2.el değerine başlarım artık. 300k km'e dayanmışım A4 ile, bundan daha fazla nasıl değer kaybettirebilirim ki :D

Astra hoşuma gitti gerçekten de, bu bir gerçek :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Kale 40 günlük at koşumu uzakta duruyor da şimdi adam topla, kuşat, koçbaşı salla, ok at, kamp kur falan masraflı olduğundan kelli, ufak köy yakıp yıkmalar daha uygun oluyor :P

mesajımız

Kale masraflı olduğundan, ufak köy daha uygun oluyor!

2004 model A4 2.5 V6 TDI quattro var hem de uygun fiyata ama diesel mi kullanıyorsun yoksa benzinli mi belli olmuyor ::o

Tamamen duygusal..!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...