Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Pek araştıramadım kusura bakmayın açıldıysa. http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=563505 Daha ayrıntılı bilgiyi Aydınlık Dergisinde bulabilirsiniz. Birde Alman savcılar şöyle birkaç notu var: -Tayyip Erdoğan, Mehmet Gürhan'ı millet vekili yapma hazırlığında. -Akp Deniz Feneri davasına müdahale etmeye çalıştı... (Bunları Alman savcılar sunuyor belgeleriyle.) Tabi hepsi Aydınlıkta.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 farazi bir soru soruyorum. ben başbakanı bi olayda görsem ve fotoğraf çektirsem, aynı şey mi oluyo? bi de boy farkı ehüahüah.
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 resim ilginç. daha büyük bir resimden kesilmiş gibi.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 uhehu. madem fotoşop yapcanız, bilen birine yaptırın bari. :D
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bizim başkabakanımız öyle şey yapmaz face tir oo resim :D
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aheha bidahaki sayıda fotoşop kullanma kılavuzu falan da dağıtsınlar bence.
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abes bi soru soruyorum, ben diyelim başbakanın ilkokuldan sınıf arkadaşıyım, şimdi diyelim ki 40 lı yaşlarımdayım, bana yurt dışında otoyol, yurt içinde rezidans arazisi ayarlaması gerekmez mi?
slickers Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya adamın boyu 1.50 falansa diyecem ama değil galiba
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hmmm puzzle misali... Parçalar birleşecek.. http://forum.paticik.com/read.php?13,3541077,page=1
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sir said: aheha bidahaki sayıda fotoşop kullanma kılavuzu falan da dağıtsınlar bence.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Arkadaşlar olay fotoğraf değil. Alman savcıların 'Deniz Feneri' davasında yargılanan Mehmet Gürhan adlı zanlıyı Tayyip Erdoğanın millet vekili yapma hazırlığında olduğunu tespit etmeleri. Edit: Ayrıca fotoğraf e-kolayın sitesinde böyle görünüyor sadece belden yukarıyı yayınlamışlar. Aydınlıkta resmnin tamamı gözüküyor. Resim tamamiyle gerçek.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Çokakıllıadam said: Arkadaşlar olay fotoğraf değil. Alman savcıların 'Deniz Feneri' davasında yargılanan Mehmet Gürhan adlı zanlıyı Tayyip Erdoğanın millet vekili yapma hazırlığında olduğunu tespit etmeleri. Abi o nasıl bir tespit neye dayanarak biraz açsan ? Alman savcısı nasıl tespit ediyor onu seni millet veikili yapıcam diye ortada bir evrak filanmı var nedir ? Ha biri öyle bir iddiada bulunmuş olabilir bu da iddiadır. Seni cumhurbaşkanı yapacaklarmış ( bakınız iddia ).
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 nası tespit etmişler? başbakanın özel eşyalarını filan mı karıştırmışlar zuahu. Yapılacaklar said: -Mehmet milletvekili yapılacak.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Evet ortada belge var. Al oku bir zahmet.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya boşuna laf anlatmayın abi, mahkeme kararıyla sabit bile olsa yok öyle deildir derler fanatikler
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Çokakıllıadam said: Arkadaşlar olay fotoğraf değil. Alman savcıların 'Deniz Feneri' davasında yargılanan Mehmet Gürhan adlı zanlıyı Tayyip Erdoğanın millet vekili yapma hazırlığında olduğunu tespit etmeleri. Edit: Ayrıca fotoğraf e-kolayın sitesinde böyle görünüyor sadece belden yukarıyı yayınlamışlar. Aydınlıkta resmnin tamamı gözüküyor. Resim tamamiyle gerçek. Olsun onlar görmek istediklerini görüyorlar, deniz fenerinin ışığı gözlerini aldığı için bakamıyorlar. Üstlerine gitme, gözleri kamaşıyo.
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 asinanyavuz said: nası tespit etmişler? başbakanın özel eşyalarını filan mı karıştırmışlar zuahu. Yapılacaklar said: -Mehmet milletvekili yapılacak. Horizon said: Çokakıllıadam said: Arkadaşlar olay fotoğraf değil. Alman savcıların 'Deniz Feneri' davasında yargılanan Mehmet Gürhan adlı zanlıyı Tayyip Erdoğanın millet vekili yapma hazırlığında olduğunu tespit etmeleri. Abi o nasıl bir tespit neye dayanarak biraz açsan ? Alman savcısı nasıl tespit ediyor onu seni millet veikili yapıcam diye ortada bir evrak filanmı var nedir ? Ha biri öyle bir iddiada bulunmuş olabilir bu da iddiadır. Seni cumhurbaşkanı yapacaklarmış ( bakınız iddia ). Saldırın saldırın saldırııııııın başbakan için saaldııırın!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Aydınlık mı Almamız gerekiyor belgeyi görmek için?
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Gel Mehmet, seni milletvekili yapacağım.. Önce soğuk bişeyler içelim http://img440.imageshack.us/img440/8112/nuriiiiiiiiieh7.jpg
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 asinanyavuz said: Aydınlık mı Almamız gerekiyor belgeyi görmek için? Yak bir deniz feneri görürsün hemen.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Zlaneth said: Saldırın saldırın saldırııııııın başbakan için saaldııırın! Her zaman sen mi sulandıracaksın, bu sefer de ben yapmak istedim. He merak ediyorsan, ki sanmıyorum, umrumda değil başbakanın deniz fenerinden aklanması. Gruplara değil insanlara inanmayı öğreneli oldu bayağı. O insan da büyük bi kapsamda başbakan değil zaten.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Zlaneth said: Çokakıllıadam said: Arkadaşlar olay fotoğraf değil. Alman savcıların 'Deniz Feneri' davasında yargılanan Mehmet Gürhan adlı zanlıyı Tayyip Erdoğanın millet vekili yapma hazırlığında olduğunu tespit etmeleri. Edit: Ayrıca fotoğraf e-kolayın sitesinde böyle görünüyor sadece belden yukarıyı yayınlamışlar. Aydınlıkta resmnin tamamı gözüküyor. Resim tamamiyle gerçek. Olsun onlar görmek istediklerini görüyorlar, deniz fenerinin ışığı gözlerini aldığı için bakamıyorlar. Üstlerine gitme, gözleri kamaşıyo. Şakamısın ? Sen bi girip o belgeleri veya haberin tamamanı okurmusun. Eminim açmadın bile sitesini. Gir bir bak lütfen linkle buraya "AYDINLANALIM".
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Zlaneth said: asinanyavuz said: Aydınlık mı Almamız gerekiyor belgeyi görmek için? Yak bir deniz feneri görürsün hemen. Onun yerine Ampül'ü deniz fenerine taksam? o zaman da Aydınlık oluyor mu etraf?
Öne çıkan mesajlar