Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bayan toplum içinmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 abi itici iste keko hirt hanzo boyle bisey iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 anladım ama hırt şirindir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kadın denlemi, mod değiştir kadın yap topiğin adını! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 eskiden karı imiş. itici gelmiş. hatta bi aralar hatunmuş o da şimdilerde tercih edilmiyor. Bayan dedik. onu da beğenmiyolar. yahu ne kaprisliymiş kadın milleti arkadaş. yakında kadın'ı falan da beğenmezler. dişi diyip geçicen. erkek her türlü erkek. dişi de işte. anlaşılır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kadın en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 pipisiz diyelim! * sitcom kahkahası * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 -herkese benden çay!! -ben istemem -peki bayana çay yok. -ne demek bayan? -adını mı değiştirdin? -sen bana nası bayan dersin!! kelek -ne diyem.. mesela mahmut mu diyem -kadın diyeceksin, hanfendi diyeceksin. -o günler bitti, bağyan. http://www.youtube.com/watch?v=qQJzvr4Ts9c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Þeriat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kulu kula düşman edenler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bağyan iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kadın desen "NERDEN ÇIKARDIN YAAAA" oluyor, kız denince laf atmış gibi oluyor. en iyisi hanım(efendi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bayanları kategorize etmeyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 "dişi" diyip geçecen işte, ayrıca içlerindeki vahşeti de daha iyi anlatıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yalnız topiğin başlığını az once okudum bu ne saçma başlık die.bayramın en büyük düşmanı gene bi bayram mıdır diye . dedim Allah Allah ne alak sonra girdim dedim ben buna yorum bile atmıştım lan bu başkaydı dedim ve dank etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar