Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadinlarin en buyuk dusmani yine kadinlar midir?

rainfall

Öne çıkan mesajlar

müthiş eğleniyosunuz di mi şu kız/erkek muhabbetlerinden. kızlar böyle erkekler böyle hede büdü libidübü falan 17'mde bıraktım ben şu muhabbetleri. eğlenceli bulmuyorum.

evrenin en sık yaşanan ve en sığ olan şeyi bu cinsiyet konuları. zaten o yüzden her yerde her insan az çok bu muhabbetlerle yatıp kalkıyor, tv lerde diziler genel olarak hep bu muhabbetler üzerine kuruluyor. örnekler çoğaltılabilir.

insan sonra neden hayvan. al işte hayvanız hepimiz. derdimiz tasamız çükle, vajinayla, ilişkilerle, cinsiyete bi yerden bağlanan konularla. çok eğleniyoruz, mutlu oluyoruz, ihtiyaç duyuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

-Cleglaw- said:
müthiş eğleniyosunuz di mi şu kız/erkek muhabbetlerinden. kızlar böyle erkekler böyle hede büdü libidübü falan 17'mde bıraktım ben şu muhabbetleri. eğlenceli bulmuyorum.

evrenin en sık yaşanan ve en sığ olan şeyi bu cinsiyet konuları. zaten o yüzden her yerde her insan az çok bu muhabbetlerle yatıp kalkıyor, tv lerde diziler genel olarak hep bu muhabbetler üzerine kuruluyor. örnekler çoğaltılabilir.

insan sonra neden hayvan. al işte hayvanız hepimiz. derdimiz tasamız çükle, vajinayla, ilişkilerle, cinsiyete bi yerden bağlanan konularla. çok eğleniyoruz, mutlu oluyoruz, ihtiyaç duyuyoruz.

hayatın amacı çük kuku vs... ben şahsen en iyisiyle çiftleşip neslimi en iyi şekilde devam ettirmek için yaşıyorum.

senin başka ulvi amaçların varsa bizi aydınlatırsan seviniriz.
Sosyal ağlarda paylaş

bayanın en büyük düşmanı gene bir bayan değil, bildiğimiz yer çekimidir. öncelikle bayan nedir sorusu ile başlamak istiyorum bu önemli konuşmama.. bayan nedir?
bilmiyorum... inanın ki bilmiyorum çünkü bizim köyde kadın, kız gibi bilindik kelimeler kullanılıyor.. kadının en büyük düşmanı ise yer çekimidir. poposunu sarkıtır ve göğüslerini göbekle buluşturur.. yanakları sarkar ve gıdı iner, göz kapakları bile sarkıverir. sonra kadınımız sorar "çirkin miyim?" cevap "evet!"tir. ama söylemesi zordur. çünkü bir erkeğin de en büyük düşmanı yer çekimidir. 2kiloluk terlik yer çekimi ile kafana gelirse ağlarsın, hatta kafan kanadı mı diye bakarsın bile. öle kötü bişidir yer çekimi.

umarım önümüzdeki yıllarda ayda yaşarız da herkes mutlu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
-Cleglaw- said:

hayatın amacı çük kuku vs... ben şahsen en iyisiyle çiftleşip neslimi en iyi şekilde devam ettirmek için yaşıyorum.

senin başka ulvi amaçların varsa bizi aydınlatırsan seviniriz.

en iyisiyle çiftleşip neslini devam ettirmek için yaşıyorsan dediğime itiraz etmenin pek bi anlamı yok sanki. hayvanlarda bunu yapıyor. bir hayat amaçları yok. belki bizimde yok ama bunu öğrenmenin tek yolu üzerine düşünmekten geçiyor.

benim şu ulvi amaçlardan bi kaçını söylememe gerek olması çok ilginç birşey. herneyse. felsefe, sanat, din, teknoloji hakkında konuşmak düşünmek bizi şu hayvanlardan ayırıyo bilmem anlatabiliyo muyum.

benim burda demek istediğim şey kişisel şey konuşmayın değil. konuşun abi de "kadınlar dengesiz mi? kadınların en büyük düşmanları kadınlar mı?" falan gibi şeyler konuşmayın bi iyilik yapın kendinize bence ya. cidden. bu tarz topiklerde sorulan sorular ve verilen yanıtlar HER ZAMAN AYNI. gerçek bi vakit kaybı, eğer bundan zevk almıyorsanız tabi. ha zevk alıyorsanız ok.

buraya girip mesaj atmaya kastığım için bile kendime kızıyorum şuan.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
bayanın en büyük düşmanı gene bir bayan değil, bildiğimiz yer çekimidir. öncelikle bayan nedir sorusu ile başlamak istiyorum bu önemli konuşmama.. bayan nedir?
bilmiyorum... inanın ki bilmiyorum çünkü bizim köyde kadın, kız gibi bilindik kelimeler kullanılıyor.. kadının en büyük düşmanı ise yer çekimidir. poposunu sarkıtır ve göğüslerini göbekle buluşturur.. yanakları sarkar ve gıdı iner, göz kapakları bile sarkıverir. sonra kadınımız sorar "çirkin miyim?" cevap "evet!"tir. ama söylemesi zordur. çünkü bir erkeğin de en büyük düşmanı yer çekimidir. 2kiloluk terlik yer çekimi ile kafana gelirse ağlarsın, hatta kafan kanadı mı diye bakarsın bile. öle kötü bişidir yer çekimi.

umarım önümüzdeki yıllarda ayda yaşarız da herkes mutlu olur.

şahane, katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bayan lafına uyuzum.
memo tembelçizer çok iyi anlatmış geçen hafta.
uzun süre kullanıldıktan sonra kadınlara hitap etmek için kullanılan bütün sözcükler "cinsel" anlam içermeye başlıyor erkeklerin aklında, bir üst seviyeye atlanıyor.
20 yıl sonra bambaşka bir kelime kullanıyor olabiliriz.

edit = Ema <3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...