fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bayıra karşı yatır beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ekmek said: bla http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/128339041p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 rawendorun postlarının altına bu geyiktir yazmasını destekliyorum ben kadınlar diğer kadınları daha çok kıskanır genelde doğal olarak, 'düşmanı' mıdır o kişiye kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 forum anketörlükten para kazanmaya başladı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 smash said: rawendorun postlarının altına bu geyiktir yazmasını destekliyorum ben kadınlar diğer kadınları daha çok kıskanır genelde doğal olarak, 'düşmanı' mıdır o kişiye kalmış Sen hıc bı bayanı kıskanıp dusmanın gıbı gordun mu :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yok ama bayanlara daha çok sinir oluyorum genelde erkeklerden ama bu kıskançlıkla alakalı değil daha dengesiz oluyolar ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 smash said: yok ama bayanlara daha çok sinir oluyorum genelde erkeklerden ama bu kıskançlıkla alakalı değil daha dengesiz oluyolar ondan :) Insanın kendı cınsıyetını tanıması oldukca guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 müthiş eğleniyosunuz di mi şu kız/erkek muhabbetlerinden. kızlar böyle erkekler böyle hede büdü libidübü falan 17'mde bıraktım ben şu muhabbetleri. eğlenceli bulmuyorum. evrenin en sık yaşanan ve en sığ olan şeyi bu cinsiyet konuları. zaten o yüzden her yerde her insan az çok bu muhabbetlerle yatıp kalkıyor, tv lerde diziler genel olarak hep bu muhabbetler üzerine kuruluyor. örnekler çoğaltılabilir. insan sonra neden hayvan. al işte hayvanız hepimiz. derdimiz tasamız çükle, vajinayla, ilişkilerle, cinsiyete bi yerden bağlanan konularla. çok eğleniyoruz, mutlu oluyoruz, ihtiyaç duyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Sende haklısın tabi. Bırde sole dusun bu muhabbetlerı kımse zorla yapmıyor.Takılmak okumak yorum yapmak zorunda degılsın. Bide sunu unutma sakın dunya onun etrafında donuyor ıster ayak uydur ıster uydurma secım senın!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 /nilüfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 nostalji gibisi yok !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 -Cleglaw- said: müthiş eğleniyosunuz di mi şu kız/erkek muhabbetlerinden. kızlar böyle erkekler böyle hede büdü libidübü falan 17'mde bıraktım ben şu muhabbetleri. eğlenceli bulmuyorum. evrenin en sık yaşanan ve en sığ olan şeyi bu cinsiyet konuları. zaten o yüzden her yerde her insan az çok bu muhabbetlerle yatıp kalkıyor, tv lerde diziler genel olarak hep bu muhabbetler üzerine kuruluyor. örnekler çoğaltılabilir. insan sonra neden hayvan. al işte hayvanız hepimiz. derdimiz tasamız çükle, vajinayla, ilişkilerle, cinsiyete bi yerden bağlanan konularla. çok eğleniyoruz, mutlu oluyoruz, ihtiyaç duyuyoruz. hayatın amacı çük kuku vs... ben şahsen en iyisiyle çiftleşip neslimi en iyi şekilde devam ettirmek için yaşıyorum. senin başka ulvi amaçların varsa bizi aydınlatırsan seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bayanın en büyük düşmanı gene bir bayan değil, bildiğimiz yer çekimidir. öncelikle bayan nedir sorusu ile başlamak istiyorum bu önemli konuşmama.. bayan nedir? bilmiyorum... inanın ki bilmiyorum çünkü bizim köyde kadın, kız gibi bilindik kelimeler kullanılıyor.. kadının en büyük düşmanı ise yer çekimidir. poposunu sarkıtır ve göğüslerini göbekle buluşturur.. yanakları sarkar ve gıdı iner, göz kapakları bile sarkıverir. sonra kadınımız sorar "çirkin miyim?" cevap "evet!"tir. ama söylemesi zordur. çünkü bir erkeğin de en büyük düşmanı yer çekimidir. 2kiloluk terlik yer çekimi ile kafana gelirse ağlarsın, hatta kafan kanadı mı diye bakarsın bile. öle kötü bişidir yer çekimi. umarım önümüzdeki yıllarda ayda yaşarız da herkes mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 elesso said: -Cleglaw- said: müthiş eğleniyosunuz di mi şu kız/erkek muhabbetlerinden. kızlar böyle erkekler böyle hede büdü libidübü falan 17'mde bıraktım ben şu muhabbetleri. eğlenceli bulmuyorum. evrenin en sık yaşanan ve en sığ olan şeyi bu cinsiyet konuları. zaten o yüzden her yerde her insan az çok bu muhabbetlerle yatıp kalkıyor, tv lerde diziler genel olarak hep bu muhabbetler üzerine kuruluyor. örnekler çoğaltılabilir. insan sonra neden hayvan. al işte hayvanız hepimiz. derdimiz tasamız çükle, vajinayla, ilişkilerle, cinsiyete bi yerden bağlanan konularla. çok eğleniyoruz, mutlu oluyoruz, ihtiyaç duyuyoruz. hayatın amacı çük kuku vs... ben şahsen en iyisiyle çiftleşip neslimi en iyi şekilde devam ettirmek için yaşıyorum. senin başka ulvi amaçların varsa bizi aydınlatırsan seviniriz. en iyisiyle çiftleşip neslini devam ettirmek için yaşıyorsan dediğime itiraz etmenin pek bi anlamı yok sanki. hayvanlarda bunu yapıyor. bir hayat amaçları yok. belki bizimde yok ama bunu öğrenmenin tek yolu üzerine düşünmekten geçiyor. benim şu ulvi amaçlardan bi kaçını söylememe gerek olması çok ilginç birşey. herneyse. felsefe, sanat, din, teknoloji hakkında konuşmak düşünmek bizi şu hayvanlardan ayırıyo bilmem anlatabiliyo muyum. benim burda demek istediğim şey kişisel şey konuşmayın değil. konuşun abi de "kadınlar dengesiz mi? kadınların en büyük düşmanları kadınlar mı?" falan gibi şeyler konuşmayın bi iyilik yapın kendinize bence ya. cidden. bu tarz topiklerde sorulan sorular ve verilen yanıtlar HER ZAMAN AYNI. gerçek bi vakit kaybı, eğer bundan zevk almıyorsanız tabi. ha zevk alıyorsanız ok. buraya girip mesaj atmaya kastığım için bile kendime kızıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 said: sorular ve verilen yanıtlar HER ZAMAN AYNI. heey ben seferinde farklı yanıtlar veriyorum adamım! tamam beğenmiyor olabilirsin ama emeğe saygı +rep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dasaaa said: bayanın en büyük düşmanı gene bir bayan değil, bildiğimiz yer çekimidir. öncelikle bayan nedir sorusu ile başlamak istiyorum bu önemli konuşmama.. bayan nedir? bilmiyorum... inanın ki bilmiyorum çünkü bizim köyde kadın, kız gibi bilindik kelimeler kullanılıyor.. kadının en büyük düşmanı ise yer çekimidir. poposunu sarkıtır ve göğüslerini göbekle buluşturur.. yanakları sarkar ve gıdı iner, göz kapakları bile sarkıverir. sonra kadınımız sorar "çirkin miyim?" cevap "evet!"tir. ama söylemesi zordur. çünkü bir erkeğin de en büyük düşmanı yer çekimidir. 2kiloluk terlik yer çekimi ile kafana gelirse ağlarsın, hatta kafan kanadı mı diye bakarsın bile. öle kötü bişidir yer çekimi. umarım önümüzdeki yıllarda ayda yaşarız da herkes mutlu olur. şahane, katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bayan değil, kadın... kadın. biz kızmıyoruz kadın deyince merak etmeyin. bayan ne ya, tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bayan lafına uyuzum. memo tembelçizer çok iyi anlatmış geçen hafta. uzun süre kullanıldıktan sonra kadınlara hitap etmek için kullanılan bütün sözcükler "cinsel" anlam içermeye başlıyor erkeklerin aklında, bir üst seviyeye atlanıyor. 20 yıl sonra bambaşka bir kelime kullanıyor olabiliriz. edit = Ema <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bayanlar 100m finali değil kadınlar 100m finali densin kampanyası. ya da erkekler 100m finali değil baylar 100m finali densin kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dişi densin en iyisi o peki bayan demek bir anlatım bozukluğu mudur? Alışmışım ben de duya duya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bayan demek cok itici boyle dusunenlere katiliyor, tersini soyleyenlere katilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 karı en iyi karı diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 neden itici? yani biraz saçma ve ciddi geliyo kulağa ama onun dışında bana itici gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar