Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawn of dead

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

cok guzel film. klasik, uyduruk bir korku filmi bekleyerek gidip cok zevkle izledigim bisiy buldum karsimda. ne bogucu derecede insani diken ustunde tutuyor ne de baygin bir atmosfere sokuyor. aralarda cok guzel sahneler yerlestirilmis, hos, esprili bolumler var. eger izlemediyseniz, izleme imkaniniz da varsa izleyin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayağı eğlenceli bir film özellikle zombi vurma sahnesi çok güzel,kan var, arada vahyşet var daha ne işte alın size zombi filmi...

When there is no more place in the hell,the dead will walk on the Earth[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

bir yerde fragman'ini izledim (fragment? trailer?) kafa gözüm bir baska tarafa dagildi..
zombiler direk kosuyor etrafta ghoullardan hizlilar..

bir de makyajlari süper..
"ben makyajim, yüzüm dagilmis gibi görünüyor ama dagilmadi aslinda bu makyaj" tarzinda görüntüler var..

resident evil filmini çok sevmiştim (her ne kadar 2. 3. oyunları sevmesem de)
o film bile bundan iyi yani..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız artık bi karar verilse; zombiler carl lewis gibi koşabilio mu, yoksa eski klasik zombi filmlerindeki gibi aar aar mı yürüolar abicim, bi gün karşılaşırsak naapalım? tabanlar kıçımıza vura vura mı kaçalım, yoksa ohoooo bu bana gelene kadar bi iki arkadaşı arayıp haber veriim de gelip onlar da görsün mü diyelim. ya da acaba çömelirsek bişii yapmazlar mı??[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Sosyal ağlarda paylaş

olur mu abi madem bööle şekilli ölecez bi iki şahit görsün ki manası olsun, yoksa ööle pisi pisine olmas :D[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Resident evil çok dandikti be... ilk yarısını izleyip çıktığım az filmdendir yani... bi de anger managmentda çıkmayı düşündüm ama yanımda arkadaşlar var dı bi de austin powers da direk yarıyı beklemeden çıkmıştım hehehe[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

walla haddinden fazla zombi istila edio memleketi
hepsi de aç tabi gariplerin faln filn ama sahneler güsel[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yönetmen amca istedikten sonra zombiler uçar bile. Ha mantıksız mı diyorsunuz, ulen zombiye inanıyorsunuz mantıklı geliyorda uçması mı mantıksız geliyor bre zındıklar :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ama cidden ilk koştuklarında "aaaa koşuyo bu zombi, nasıl yaaaaaa..." demiştim o ayrı. Birde VIP salonu denilen nane cidden güzel bişiymiş. Canavar gibi ayaklarımı uzattım sırtımı yatırdım, mis gibi koca koltukta (valla evde öyle koltuğum yok) yatarak izledim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Evet vip salonu güzelmiş hostes bekledim ama gelmedi neyse :d
Filmi bne beyenmedim tırsma sanesi istiyordum azda olsa ama yoktu müzikler berbattı ama zombilerin makyajı güzeldi.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

bence babacum bööle film setinin kapısına açsa oriflame tezgahını köşe olur walla :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...