PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 değişik ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 İzlediğim en güzel film.Masterpiece of Art derler ya işte ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 İzleyin abi bu filmi. Türkiyede dvdsini bulmak imkansız gibi ama bir şekilde izleyin işte. Sinemanın tanımı böyle birşey olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Asteroth said: Güzel film de, biraz overrated geldi bana. bu yorumundan sonra banlandıya hll team fsdsds.. mutlaka izlene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 TV8 iki ayda bir veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 pek hoş çok değişik bir filmmiş şindi izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://www.cnbce.com/Assets/Films/Covers/0000000903.jpg Bu akşam 22.00de cnbcede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 cidden harika bir film izlerken gözlerim falan dolmadı bildiğin ağladım aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 off süper film ya... bi 4 kere filan izledim ama dönüp dönüp tekrar izlenebilecek bir film. o küçük kızın oyunculuğu, sahnelerdeki renk cümbüşü, hikaye ve karakterleri filan hepsi harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 rüya gibi film =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Biri şurda çalan müziği söylesin bana allah aşkına ya, 1:30:15 gibi başlıyor sahne de şu; son saldırı öncesi, kız hintli'ye whats suicide diye soruyo ya hemen orada başlıyo, darwin wallace diye bağırana kadar falan çok güzel bir müzik çalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben beğenmedim ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yeni izledim. Gerçekten güzel bir filmdi. Adımın ruh haline göre anlatması falan çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 az önce izledim. 2006 imiş film nasıl kaçırdım bunu hayretler içerisindeyim enfes bir filmdi. catinca utaru hayatımda izlediğim en iyi çocuk performanslarından birini sergiledi. bir de açaydım gollarımı gibi minik bir salya sümük anı yaşadım sonlara doğru mükemmeldi... KESİNLİKLE İZLEYİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ne zamandır duruyo pc'de ama bir türlü izliyemedim..o kadar iyi madem artık zamanı izlemenin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar