Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 melee dps ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Destruction'sa MDPS seçenekleri, Marauder'a yöneltiyor insanları. WE'nin Light Armor oluşu herhalde ön yargı yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yerim öyle dps i adamlar kesilmiyor ki resmen tanklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bı elımde kalkan bı elımde balta var ama yesıl bı lazer gelıyor kım atıyorsa bıde bı patlama oluyor mefta oluyorum.Ranged classlar cok etkılı oluyor bılgınıze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ORderın %70i engineer veya caster dps. Adam koymuş urtaya turreti arkada keyif yapıyor. Yaklasşan tureeti keseyim desen bomba mı ne bişi atıyor tek vuruşta yatıyorsun. Onu geçip dwarfa dalayım desen zaten sen yakalaşana kadar ölmüş oluyorsun. Sinirlendim gece gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 O catlayıp patlayanlar o kadarda guclu degıl ya ben dun cok daldım onlara fazla problem cıkmıyor ama onla ugrasırken arkasındakı oklular lazercıler yatırıyor benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ironbreakerlar kötü ya, adamlar tank geziyor ortalıkta tokatlaya tokatlaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Absolut said: ORderın %70i engineer veya caster dps. Adam koymuş urtaya turreti arkada keyif yapıyor. Yaklasşan tureeti keseyim desen bomba mı ne bişi atıyor tek vuruşta yatıyorsun. Onu geçip dwarfa dalayım desen zaten sen yakalaşana kadar ölmüş oluyorsun. Sinirlendim gece gece :) bende kıl oldum.birde lionmudur leonmudur meteor yagdırıyor serefsız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ironbreaker kesınlıkle tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 squig oynuyorum gayet memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Chosen oynuyorum oda guzel bence hem ranged balta fln fırlatıyor cıft el balta aldınmı healer ı fln yarıyorsun kalkan takıncada champıon a dırenc gosterebılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bi WP oynayın o zaman, How to solo a Champion, 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 414 hatası verır o zman karakter=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Şimdi squid herder denicem bakalım neymiş. Range dmgı iyi mi yoksa olay pet mi görücem. Squid herder oynayan var mı bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Pembe pembe yaratık cıkaranlardan dıyorsan bızde yok ama defans ıcın cok ıyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Onlar magus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 squigler çok dayanıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 squig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ama damageleri fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şimdi yerine göre bakmak lazım bence her karakterin her built in bir yeri zamanı var ben swaordmaster oynuyorum senaryolarda arkamda 3 healer ile hoş oluyor ama bence asıl parlıyacağım yer keepler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Swordmaster fln dınlemem keserım baltamla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Eğer hemen ölmekten sıkılıyorsanız, ilk dalan siz değilseniz kazanma şansınız %10 olsun istemiyorsanız Witch Elf oynamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 iyi oldu bunu söylemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Oyuna gırdıgımden berı RvR lerde hıc ezılmedı chosen yanı cart dıye gelıp yatırabılen olmadı ayrıca 2 handed baltalarla attack bakımından karsı taraf healer ına 270 vurdugum oldu.Ben chosen derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 KHANE mesela 45-50 vuruyor duel takılıyor lvl 5 ım ama ozel ataklar var mesela vuruyorsun adama 20 sn +8 str faln verıyor :D healde cabası :P daha olmedık allahasukur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar