Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patos acı baharat çeşnili

yav

Öne çıkan mesajlar

enfes bişey tek geçerim. Uzun zamandır yediğim tek cips. (yani uzun zamandır patos yiyorum, uzun bir aradan sonra patos yemiyorum sdf)

doritos'a kesinlikle bin basar, pringles'ın da fiyat/perf. konusunda eline verebilir. yiyin gari

ha bi de çikolatalı cips çıkartmışlar, milka ve bi cips markası ortak. O da enteresan olmuş zevkle yiyorum =p
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kritos yedim yıllarca, ilköğretimde toplama çıkartma öğrendiğim gün kantinde çalışmaya başladım, 3 bedava hakkımız vardı, 3ünü de kurasan yazıp (zira 1 kurasan parasıyla 1 kola 1 cips 1 de tadella alabiliyordunuz) istediğimiz herşeyi yiyip içebiliyorduk kantinde. O dönemler obezitenin kıyılarında gezdim bu KAR ürünleri yüzünden. Ama kantinden elde ettiğim karın (bkz. aileden harçlık alıp harcayamayan çocuk) haddi hesabı yoktur o dönemde. Ayrıca evde 10 yıl öncesinden kalma KAR Gıda eşantiyonları doluydu. Bir de o cips kartonlarını satıp 10000 lira alıyorduk tanesine. Haftada yaklaşık 100 koli satıyorduk. Kola 150000 lira idi. 3 arkadaş parayı kırıştığımızda 2 kola parası cebimize kalıyordu 1 haftada xD Hey gidi günler be. Bu adamların en iyi temsilcisi bendim heralde 90'lı yıllarda. Bizim okulda sabah kahvaltısını patosla yapan çocuklar vardı başarılı satış politikamın meyvesi olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Laanet olsun su topii okuyan zihniyetime.. Sabah ilk iş bakkala koşup doritos peynirli, ruffles peynir&soğan, lays acılı falan almak... Toplicam ne var ne yok. Bi cipskoliğe gecenin 12 buçuğnda işkence yaptınız lan. Şu meşhur Karadeliğe düşün de bi daha çüknz delik görmesn emi :d
Sosyal ağlarda paylaş

Krize girince ettiğim bedduaları yarım saat sonra anlıyorum. Ama güzel demişim. Parmaklarıma sağlık :D bizim bakkalda yok patos flm ondan. Ama bi ara çips katliamı yapmam lazm şu topikte adı geçenlerin tümünden almam lazm. Krizlerdeyim anacım.
bakkal ağbi cips varmı ağbi
Sosyal ağlarda paylaş

O diil de rafıls ve leys bi süreden sora aşırı yağlı gelmeye başlıo bana. Doritosu Patosu bi de çitosu tercih ediyorum o yüzden.

O dikdörtgenler tutsa ve günümüze kadar gelse süper olurdu. O üçlüyü de çok iyi hatırlıyorum. Kabakulak geçirirkene televizyonda veriolardı reklamlarını. tehey bee
Sosyal ağlarda paylaş

pringelsi en son star gazetesi ilk yayını diye bedavar verdiğinde yedim sanırım baya zaman geçti tadını unuttum
bi ara siyah lays vardı ona bayılırdım,fazla cipsi sevmiyorum nedense öle işre bira cola falan yanında ara sıra yiyorum ,baharatlı lays en çok kullandıgım cips galiba.
patos critos gibi cipslere kanım ısınmıyo bi türlü :/ neden bilmiyorum şu 3boyutlu olan cipsi tadı hoşma gitsede almıyorum bi türlü
bir cipsin en güzel yeri yemek nacoszsz good :p
aa hatırladm bi ara şye vardı şu kafaya dikip yediğin cipsler çitosmu ne ya o işte onu karnım acıkınca falan yerdim fena sarmıştım
ne kadar önemli bişyemiş lan cips baya baya satır olmuş
ha bide sinemada patlamşmısır yerine cips yiyenlerden de nefret ediyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence bi sandviçle (mesela ton balığı oh oh) lays klasik yemek bence en güzeli
tek geçerim

çikolatalı cips garipmiş merak ettim raslayınca alıcam

bi de tatlı elmalı bi cips çıkarmıştı doritos ala turka o da çok garipti yani tatlı bi cips olması açısından, güzeldi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...