yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 İzmir'de her kitabın olduğu ve de yolumun üstünde bulunan tüm kitapçılara sordum. Baskısı yokmuş. Zamyatin'in biz'inden bahsediyorum o arada =p (bkz. http://tr.wikipedia.org/wiki/Biz_(roman) ) son dönemlerde distopyalara sardım ve okunması gerekenlerin bir miktarını okudum sayılır. Biz'i merak ediyodum, böyle bulamayınca iyice merak etmeye başladım gizemli bişey oldu kitap ::o iletişim'e, pan'a ve konak pier'deki kitapçıya sordum. Hatta pier'deki kitapçı dumur etti. -Biz var mı, yazarı zamyatin? +Sağlık kitabı di mi, Mehmet Öz'ün değil miydi o kitap. -yok?! biz biz + ha biz, ben siz anladım - kiki *kasiyer bilgisayardan aramaya başlar ama gözlemlediğim kadarıyla ortamda bulunan hiç kimse bu kitabı daha önce duymamıştır* +biz yok, siz verelim?*ejeahehe* -kolay gelsin eyv. öyle bir garipti. Laf salatası bir yana, napayım ben şimdi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Nette biraz araştırdım da sanırım kitabın Türkçe baskısı yapılmıyor artık. Sahafları arşınlamaktan veya İngilizce/Rusça basımını almaktan başka çözüm yolu yok sana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oy, sağolasın mod bey. Ben bi bakayım o zaman8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ulan başlığı gördüm, progressive gece şiiri sandım. bizi bulamıyorum.. ne olduk biz.. nerelerdeyiz.. danone yoğurtları sürdüler aşkımıza domates kabuğu bulaştırdılar dışkımıza ama sevdim ben hep seni.. bulamıyorum bizi bizi bulamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 haha ben de bir alt başlığı gördüğüm zaman ana benim açacağım konuyu açmış lan diye girişmiştim http://forum.paticik.com/read.php?15,3546187 sonra bi baktım progresif gece şiiri çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Umudumu yitireli çok olmuştu ama bugün alakasız bi şekilde DR'de bakınırken karşıma çıktı! :D Versus yayınevi haziran 09'da basmış. bilginize edit: oha tam 1 yıl olmuş başlığı açalı :P kitabı aldıktan sonra bu topic geldi aklıma, amba vefalı forum kullanıcısıymışım sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 burda da var; www.nadirkitap.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar